Elfogytak #5

Az utóbbi hetekben sikerült néhány újabb terméket "elfogyasztanom". Ahogy most így végignézek rajtuk, igazából eléggé mindennapos termékek, nagyon különlegesség nincs köztük, de azért remélem így is szívesen fogjátok olvasni a pársoros véleményemet róluk.





Fa Shower+Lotion és Fa Cream&Oil tusfürdők
Nem igazán szoktam tusfürdőket mutogatni a blogon, mivel a tusfürdő annyira mindennapi dolog, nem nagy beruházás, és ha nem válik be, akkor sem veszít sokat az ember, és egyszerűen vesz egy másikat. Nem tudom mi miatt kattantak be nálam a Fa tusfürdők, de mivel nekem beváltak, arra gondoltam, hogy beszámolok róla Nektek is. Nagyon krémes állaguk van, fincsi az illatuk, de ami miatt nagyon kedvelem őket az az, hogy nem szárítják a bőrömet, jól táplálnak. A rózsaszínen egyébként utólag vettem észre a Shower&Care feliratot, tehát ez elvileg borotváláshoz is használható. Namost mivel én epillátort használok, így erről a részéről nem tudok nyilatkozni Nektek. Most épp egy harmadikat használok, ami kakaóvajas, úgyhogy részemről nagy pluszpont a Fa tusfürdőknek, de legalábbis a képen látható kettőnek biztosan.

The body shop sheavajas testvaj és Dove indulgent nourishment testápoló sheavajjal
Azért vettem egy kalap alá ezt a két terméket, mert mindkettő testápoló és mindkettőben sheavaj van. Úgy tűnik, valamit nagyon tud ez a sheavaj, nagyon komálja a bőröm, mert nagyon puha lett  mindkét testápoló használata után. Elég sűrű az állaga mindkettőnek, így picit több idő kell hozzá, hogy beszívódjon, de mivel este használtam őket, így ez nem zavar. Viszont lehet, hogy nyárra valami lájtosabbat keresek majd, ami gyorsabban felszívódik, de hasonlóan jól táplál... ha nem találok, akkor marad a kettő közül valamelyik...

AA Help Atopic Skin arclemosó krémgél
Ezt a lemosót azért rendeltem anno a szépségbolt.hu oldalról, mert illatanyag és parabénmentes, így kifejezetten érzékeny bőrre találták ki. Ennek köszönhetően egyáltalán nem irritálta a bőrömet, viszont jól megtisztította azt. Nagyon szerettem, hogy kellemes krémzselé állagú. Most éppen egy másik arctisztítót használok, de elképzelhető, hogy később még visszatérek hozzá, mert elégedett voltam vele.

Balea Trend it up szárazsampon
Jó ideig nem használtam szárazsampont, mivel évekkel ezelőtt volt egy nem túl kellemes tapasztalatom vele, de mivel erről annyi jót olvastam/hallottam, arra gondoltam, teszek egy próbát. És milyen jól tettem, mert nagyon bevált. Nekem nagyjából közép/sötétbarna hajam van, mégsem lesz tőle fehér- szerintem okosan kell használni és akkor nincs gond. Én úgy szoktam, hogy fújok belőle a tövekhez, majd hagyok neki pár percet, hogy felszívja a zsírt, végül törölközővel picit átdörgölöm, átfésülöm és kész. Én azt vettem észre, hogy egy picit meg is emeli a hajtöveket, tehát volument is ad. Nekem az illatával sincs gondom, viszont azt vettem észre, hogy picit szárítja a fejbőrömet, szóval a használat napján, vagy legkésőbb másnap mindenképpen hajat kell mosnom. Mindenképpen újra fogom venni.

Maybelline the Colossal Volum' Express Cat eyes szempillaspirál
Régóta szeretem és használom a Maybelline szempillaspirálokat, és amikor ez elfogyott, rájöttem, hogy ez az egyik kedvenc spirálom a Maybellinetől (a másik a The Rocket Volum Express). Ennek nem gumikeféje van, hanem az a hagyományos, és ívelt is, éppen ezért a pillákat is nagyon szépen íveli és megemeli, szétválasztja őket. Most éppen vannak más spiráljaim, amik használatra várnak, de tuti, hogy fogok még venni ebből.


Ti milyen termékeket "fogyasztottatok" el mostanság? 
Esetleg használtatok már valamelyiket ezek közül?

Szandra




Follow on Bloglovin

You Might Also Like

10 megjegyzés

  1. Egyiket sem használtam, de lehet, hogybenevezek egy testápolós Fa tusfürdőre, ha tényleg jó :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyébként amit most használok Fa tusfürdő, az a legjobb a 3 közül, az talán valami kakaóvajas vagy valami ilyesmi (ilyen barnás flakonja van).

      Törlés
  2. Én is nagyon szeretem a Fa tusfürdőket :) Általában mindig rájuk esik a választás :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én csak nemrég fedeztem fel őket újra magamnak, régebben annyira nem voltam oda értük, de ezek már mások :)!!!

      Törlés
  3. Én a gránátalmás és az aloe verás Fa tusfürdőket váltogatom. A két kedvencem, mikor melyik illat tetszik jobban.:)

    VálaszTörlés
  4. Köszi a tippet a szárazsamponra, ezt nem ismertem, nem is tudtam, hogy a Balea-nak is van ilyen. Én másikat használok, de azzal nem vagyok annyira elégedett. Legközelebb kipróbálom. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó kis cucc tényleg, vennem is kell majd egy másikat :)!

      Törlés
  5. A TBS testvaj nekem is meg van, bár én csomagba rendeltem, a tusfürdőt a radírt és a szappant használom. Mindet nagyon imádom, a testvajat megtartom később. A radír után napokig nem kell testápolóval kenni magam, annyira puhítja a bőrt, de a tusfürdő is önmagába felér egy testápolással. Az illata is érdekes, engem fánkra emlékeztet :D Téged nem emlékeztet valamire a shea vaj illata?

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe