Alverde 2in1 krémpirosító teszt

Megmondom őszintén, hogy picit mindig félek az ilyen 2in1 termékektől... általában vagy az van, hogy 1. semmire nem jó (ez most kicsit gonosz, de volt már ilyen), vagy 2. az egyik funkcióra tökéletes, a másikra viszont nem, de olyannal még nem igazán találkoztam, ami mindkét szerepkört, amire az adott termék a csomagolás szerint hivatott, tökéletesen ellátná... és sajnos ez az Alverde krémpirosító/szájbalzsam sem tartozik az utóbbi kategóriába, de nem is ezért vettem meg, hanem mert egy barackos árnyalatú krémpirosítót kerestem. És ennek viszont elég jó.
Ha kíváncsiak vagytok az eddigi tapasztalataimra ezzel a termékkel kapcsolatban, akkor olvassatok tovább!




Most egyébként krémpirosító "vadászaton" vagyok, hát mit ne mondjak: elég siralmas a felhozatal... a Bourjois új krémpirosítóját kerestem pár napig mindenféle különböző üzletben, nem találtam, meguntam, úgyhogy megrendeltem neten, alig várom, hogy megérkezzen.
Nade most vissza az Alverdéhez. Ahogyan már fentebb is említettem, ez egy kétfunkciós termék: krémpirosító, és szájbalzsam egyben, de én most ebben a posztban főleg krémpirosító mivoltát fogom méltatni (micsoda választékos megfogalmazás :), de azért esik majd néhány szó erről a szájbalzsam dologról is...
Ha jól rémlik két, vagy három árnyalatban kapható összesen, de amikor én vettem, a többit nem is láttam, de nem baj, mert úgyis ilyen színt szerettem volna.
Én egyébként a 30-as Light Apricot árnyalatot vettem meg, ami talán nem túl meglepődő módon olyan igazi hamvas barack árnyalat, de ne szaladjunk ennyire előre.
A csomagolás semmi extra, átlátró tégely némi zölddel kombinálva-mint az alverde termékek nagy többsége. Kis csavaros fedelű műanyag tégelyben kapott helyet a termék. Viszont- de lehet, hogy ez csak az én "hülyeségem"- szerintem tehették volna egy picit nagyobb átmérőjű edénykébe. Már csak azért is, mert én a Real tecniques stippling brush ecsetkémmel szoktam felvinni az arcomra, és annak a feje éppen hogy csak belefér ebbe az edénykébe... jó lehet, hogy ez már kicsit szőrszálhasogatás, de hát mire való egy ilyen poszt, ha nem arra, hogy ezeket megemlítsem benne :D.
Színét tekintve nem nagyon tudom túlragozni, ez az az igazi klasszikus barack árnyalat, ami jól áll nagyon világos bőrűeknek, de a már lebarnult bőrön is szépen mutat. Azt megjegyezném, hogy itt a képen azért olyan fura a teteje, mert én főleg ecsettel szoktam belenyúlni, de amúgy sima a felszíne:).
Az állaga viszonylag sűrű, de azért szépen el lehet dolgozni, viszont így legalább nem folyik szét az arcon. A finise matt, picit púderes.
Amúgy egészen jól pigmentált, tehát először mindig csak keveset vigyünk fel az arcra, és ha kell, akkor még erősíthetünk rajta. Veszélyes, mert azt hinné az ember, hogy ezt az árnyalatot nem lehet túladagolni, óóó dehogynem. Csináltam Nektek egy erősebb swatchot, meg egy eldolgozottat is.
A krémpirosítókkal kapcsolatban egyébként általában az az egyik félelmem, hogy néhány órán belül egyszerűen elszublimál az arcról, és csak hűlt helyét találom, de ennél szerencsére szó sincs ilyesmiről. Ma fél hét körül sminkeltem, délután kettőkor csekkoltam először, hogy mi a helyzet, és még mindig ott figyelt szépen az arcomon, sőt még utána is, úgyhogy az én bőrömön abszolút tartós, 8 órát simán kibírt rajtam.
De mondjuk zsírosabb bőrűeknél, meg 40 fokban kíváncsi lennék a tartósságára.

Így a végén beszéljünk egy kicsit erről az ajakbalzsam dologról is... megmondom őszintén, ha én azt a szót hallom, hogy ajakbalzsam, akkor valami nagyon selymes, nagyon bársonyos állagú, tápláló dologra gondolok, amitől nagyon puha lesz a szám... hát ettől nem... Kipróbáltam, felkentem, de valahogy egyáltalán nem volt jó érzés az ajkaimon viselni, hidratálni meg egyáltalán nem hidratált, inkább még szárított is egy kicsit, úgyhogy én ezt a részét passzolom.
Nálam mint ajakbalzsam megbukott, de krémpirosítóként csillagos ötös. Akció közben megnézhetitek az előző sminkvideómban ITT.

Ha szeretnétek Ti is ilyen krémpirosítót, a dm-ben tudjátok beszerezni, sajnos a pontos árra nem emlékszem, de 1000 Ft körül van.


Ti használtok krémpirosítót? És mi a véleményetek az ilyen 2in1 termékekről?

Szandra


Follow on Bloglovin

You Might Also Like

13 megjegyzés

  1. Már nagyon vártam a tesztet róla! :) Nálunk 3 színben van kirakva, van egy rózsás(ettől sötétebb) és van egy nagyon világos, babarózsaszín. Nekem is a barackos tetszik, pont ilyen színű pirosítót keresek. A teszterekbe belenyúltam és tényleg nem igazán alkalmas az állaga az ajakbalzsam elnevezésre...
    Viszont láttam a videóban, és nagyon tetszik, szóval tuti megveszem :)

    VálaszTörlés
  2. Erre én is bepályázok. Sosem próbáltam még krémpirosítót, de egyszer el kell kezdeni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én alapvetően szeretem őket, csak nehéz igazán jó krémpirosítót találni, de ezt most egészen jónak tűnik. Bár már láttam krémmánián, hogy van akinek, nem jött be, mert hamar eltűnt róla, de szerintem ez attól is függ, hogy mennyire zsíros a bőre, mennyire van meleg és mennyit nyúlkál az arcához napközben.

      Törlés
  3. oh de jó, barackos pirosító, már régóta vadászom ;) szabad tudni egyébként, hogy a bourjois kreémpirosítót honnan rendelted? :)

    VálaszTörlés
  4. Uh de jol nez ki:) nem nehez eloszlatni egyenletesen az arcon? Pl ha vki kezzel akarna, nem ecsettel? Mit gondolsz/gondoltok?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem nehéz kézzel sem, én próbáltam úgy is, és az ujjakkal is szépen el lehet dolgozni, csak figyelni kell, hogy nehogy túlzottan is eldolgozzuk, mert a kéz melege miatt fennállhat ez a veszély, de amúgy abszolút megfelelő ecset nélkül is :).

      Törlés
  5. Már nagyon vártam ezt a tesztet, köszi! *.* Eddig még sosem próbáltam krémpirosítót, de most ezen és a Bourjois változaton is gondolkodom. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen :)! Hú alig várom már, hogy megérkezzen a Bourjois, talán jövő héten itt is lesz :).

      Törlés
  6. Tényleg nagyon jól néz ki! :) Én is nemrég próbáltam ki egy rózsaszínes pirosítót a Catricetől, igaz az nem krémpirosító. Beruháznék szivesen egy ilyen barackos krémes árnyalatra is! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon kis visszafogott árnyalat, de nekem nagyon tetszik :)!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe