500 olvasó...OMG!!!!

Nemrégiben vettem észre, hogy már 500-an követtek itt a blogon!!! Totálisan ledöbbentem- mármint az örömtől, nagyon meglepődtem! Lassan már annyian vagytok, hogy el kell nevezzelek Benneteket valahogy- tudjátok, mint Lady Gaga kis monsterei :D! Annyi pozitív dolog történik mostanában a bloggal kapcsolatban, rengeteg pozitív visszajelzés és megkeresés, és ez most egy újabb kellemes mérföldkő kis blogom életében!
A tovább után egy kis meglepetés jön :)!









Néhány blogger azt mondja, nekik nem számítanak a számok... hát én meg azt mondom, hogy engem igenis boldoggá tesz, ha azt látom, hogy sokan olvasnak és követnek, hogy többen hozzászóltok a bejegyzéseimhez. Nekem nagyon fontosak a visszajelzések, hiszen így tudom, hogy nem csak magamnak írogatok, vagy vaktában bele a nagy világba... nekem ez igenis számít, és nagyon boldoggá tesz. Hiszen ezt a blogot nem kizárólag a magam kedvtelésére írom- bár kétségkívül nagyon örömteli tevékenység, nagyon szeretem, ez az én kis drágám-, hanem Nektek is: hogy segítsek Nektek tippekkel, ötletekkel, jó és kevésbé jó termékek bemutatásával, személyesebb bejegyzésekkel, mindenféle csajossággal.
És ha már ilyen szép kerek számot írunk, akkor arra gondoltam, hogy a hűséges olvasóim/kommentelőim közül választok egy embert, akit meglepek egy kis aprósággal, hálám jeléül.
Szándékosan nem írtam ki külön nyereményjátékot, mert most olyannak akarok kedveskedni, aki tudom, hogy már régóta itt van, és aktívan részt vesz a blogom "életében".
A választásom Beautyblog Gabicára esett, gratulálok Neked, és köszönöm, hogy olvasol, és ilyen aktív vagy :)! Kérlek, hogy írd meg emailen a neved és a címedet a theverystyleblog@gmail.com emailcímre.
A többieknek is nagyon köszönöm, mind az ötszáz olvasómnak külön-külön, hogy itt vagytok, és hogy velem együtt alakítjátok a blogot. Hiszen tanulok és építkezem a kommentjeitekből, ötleteket merítek belőle egy következő bejegyzéshez, meghát így kommunikálok Veletek, és ez nagyon fontos nekem, hogy tarthatom Veletek a kapcsolatot!

Szandra

You Might Also Like

31 megjegyzés

  1. Gratulálok a több mint 500 követőhöz!:)

    VálaszTörlés
  2. Grat neked is és a Nyertesnek is! :)

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok! :-)

    Bizony, fontosak a számok is, a napokban megint vesztettem egy olvasót, és komolyan bánt azóta is, hogy vajon miért...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én néha a Facebookon szoktam elmélázni, amikor látom néha-néha, hogy eggyel kevesebb rajongó lett... de aztán jön helyette két újabb, és máris pozitív a mérleg nyelve :)!
      Az ilyen kis apróságok miatt semmiképpen nem szabad elkeseredni, néha jönnek-mennek az olvasók, de szerintem még mindig jobb, mintha ottmaradna, és esetleg elkezd "fröcsögni", hogy mi nem tetszik neki... :)!

      Törlés
  4. Gratulálok Szandra, ez nem semmi! csak így tovább! :)

    puszi,
    Klári

    VálaszTörlés
  5. Hajrá Csajszi, csak így tovább, gratulálok!!! :)))
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok és egyetértek, számomra is fontosak a számok, a visszajelzések, hogy tudjam, nem hiába csinálom. :)

    VálaszTörlés
  7. Gratulálok és még kivánok sok-sok olvasót! ( :

    VálaszTörlés
  8. Jujjj még sosem nyertem semmit!!! El se hittem amikor az én nevemet olvastam a bejegyzésedben! Nagyon szépen köszönöm, küldök mindjárt egy e-mailt!
    Gratulálok az 500 olvasóhoz!! :) Nagyon szeretem amit csinálsz és azt, ahogy csinálod! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, és annak különösen örülök, hogy olyat sikerült választanom, aki még nem nyert soha :)!

      Törlés
  9. Gratulálok az 500 követőhöz, nagyon szép szám :D

    VálaszTörlés
  10. Gratulálok én is!! :)


    Azt akartam írni, hogy szerintem sokkal többen vagyunk, mert vannak olyanok akik nem nagyon írnak kommenteket és blog nélküliek, akárcsak én, de mindennap itt vagyok és olvasom a bejegyzéseket, nagyon szeretem :) de főleg azt, hogy mindig visszaírsz az embereknek, ez személyesebbé teszi a blogot és biztosan szívesebben járnak újra és újra vissza az emberek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, valószínűleg vannak még ilyen "rejtőzködő" olvasók is, én nekik is nagyon örülök :)!
      Annak meg különösen örülök, hogy pozitív, hogy minden kommentre igyekszem válaszolni, nekem ez fontos, hiszen így az olvasók is érezhetik, hogy tényleg fontosak nekem )!

      Törlés
  11. Gratulálok a szép számhoz! =)

    VálaszTörlés
  12. Gratulálok, és még sokszor ennyi olvasót kívánok :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe