Hétkezdő inspirációs képek #13- leopárd minta

Ma egy állati posztot hoztam Nektek, ugyanis az eheti inspirációs képek témája a leopárd/párduc/gepárd (van még valamilyen foltos állat?!) minta lesz.
Bár ezt már az előző ilyen jellegű bejegyzéseknél is leírtam szerintem, de erre a mintára tényleg fokozottan igaz az, hogy nagyon csínján kell bánni velük, és tényleg egyszerre csak egy-egy ilyen darabot öltsetek magatokra, különben nagyon-nagyon olcsó és közönséges lesz a hatás... vagy úgy fogtok kinézni, mintha valamilyen törzsi szertartás keretében magatokra öltöttetek volna egy megnyúzott leopárdot, persze ha ez a cél, akkor hajrá :D!
Viccet félretéve jöjjenek a képek mindenféle kommentár nélkül, szerintem magukért beszélnek!

De azt még megemlítem, hogy a képeket megtaláljátok a Pinteretes accountomon is IDE kattintva.

(Képek forrása: Pinterest)

Ti szeretitek a leopárd mintát?

Szandra




Follow on Bloglovin

You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. Nincs valami sok pàrducmintàs cuccom. Valahogy nem tudom elképzelni magamon! :D De valakinek tènyleg nagyon szupeül áll..:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez egy eléggé megosztó minta szerintem, valaki vagy nagyon utálja, vagy nagyon szereti :)! Nekem is kevés van amúgy, de azokat mind nagyon szeretem :)!!

      Törlés
  2. Én szeretem nagyon ezt a mintát, de nagyon igaz, amit a poszt elején írtál, hogy óvatosan kell vele bánni. Pl nekem van egy H&Mes ilyen mintás nyitott orrú "balerina" cipőm, amit ha felveszek felülre már tuti nem venném fel az ugyanilyen mintás felsőmet, azt már soknak érezném, pedig a fekete farmerommal tudnám tompítani a dolgot, de valahogy mégsem tartanám jó döntésnek :)
    Kedvenc összeállítás: a telefonálós nőcin az ing és a fekete naci, a nagy kalapos sálas kép <3 Ezek nagyon el lettek találva szerintem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a két kép nekem is nagyon tetszik.
      Amúgy bárcsak mindenki ezt az elvet vallaná a leopárdmintát illetően, mint Te, vannak azért elég csúnya melléfogások... :D

      Törlés
  3. Ú én nem tudom elviselni a leopárd mintát, legalábbis magamon, annyira nem én vagyok. Másokon jól áll (bár szerintem nem mindenkin), az egyetlen, amit nem értek, az a lila meg mindenféle színű leopárd minta.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen igazad van, eléggé megosztó minta, valaki vagy szereti, vagy utálja.
      Amúgy a színes leopárdminták nekem is furák :/...

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe