Hétkezdő inspirációs képek #12 - cikk-cakk

Az eheti inspirációs képek témája a cikk-cakk minta lesz- én legalábbis így nevezem ezt a mintát. Merthogy amúgy angolul "chevron" néven fut, amit nem igazán tudom, hogyan lehetne lefordítani, úgyhogy marad a cikk-cakk :)!
Nagyon izgalmas minta ez, nekem nagyon bejön, igazán feldob bármilyen uncsi outfitet egy ilyen darab, de azért nem szabad túlzásba vinni, különben jojózni fog az emberek szeme :) .Ja és nemcsak ruhákon és körmökön, hanem lakásban is nagyon jól mutat. Ha kíváncsiak vagytok rá, kattintsatok tovább!
(A technika ördöge ma nem igazán akart együttműködni velem, ezért vannak a képek bal oldalon, remélem azért így is élvezhető ez a bejegyzés. :)






Na hogy tetszik Nektek ez a cikk-cakk minta? Én totál belezúgtam :)!


Szandra



Follow on Bloglovin

You Might Also Like

10 megjegyzés

  1. http://hu.texsite.info/Chevron

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg, halszálka, azaz :)!!! Én akkor rossz szótárban néztem, mert ott ez a jelentés nem egyáltalán nem szerepelt... de köszi :)!

      Törlés
  2. De jó képek! A menta nacival párosított fekete-fehér cikk-cakkos felső a kedvenc :) de a gyűrűk is nagyon jók!

    VálaszTörlés
  3. Annyira de annyira jó képeket válogattál, tényleg nem tudok választani! Pont ma futottam bele a brands.hu oldalán ilyen cikk-cakk mintás felsőkbe - a véletlen! :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  4. a maxiruhák nagyon tetszenek :) és természetesen a körmökön is jól mutat :D

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe