Glamour-napos szerzemények

Hát ezen is túl vagyunk- lassan végéhez közelednek az áprilisi Glamour-napok. A tavaszi gardróbfrissítéshez nagyon jól jöttek nekem a kuponok, bár az egyik boltban- ahol több ruhát is vettem- nem volt kupon, de mégis csináltak egy akciót a Glamour-napok idejére, az én legnagyobb örömömre. Néhány kozmetikumot is vettem, de ezeket nem igazán vittem túlzásba.
Ha kíváncsiak vagytok rá, miket szereztem a be a hétvégén, akkor kattintsatok tovább :)!




Nézzük először a kozmetikumokat!
  • essence pure skin pattanástalanító arcgél: ha előbújik egy patti, vagy úgy látom, hogy készülődik, mindig ezzel kezelem le, nagyon jól leszárítja, és sokkal gyorsabban gyógyul (Müller, 20% kedvezménnyel 516 Ft):
  • Rimmel Super Wear Pro tartós fedőlakk: kellett már egy jó fedőlakk, igazából nem ezt akartam, de ez lett belőle, mert a Rimmel lakkok nekem nagyon beváltak, remélem ezzel sem lesz másképp (Müller, 20% kedvezménnyel 916 Ft)
  • Max Factor Max Effect Mini körömlakk - 27 Cool Jade: hát ez egy olyan igazi impulzív vásárlás volt, megláttam, megtetszett, ilyen áron meg különösen megérte (dm, 50% kedvezménnyel 500 Ft)
  • L'ORÉAL True Match alapozó - Rose vanilla: kedvenc alapozóm, és mivel az előzőből már nincs sok, így vettem belőle egyet (dm, 50% kedvezménnyel 2500 Ft)
  • L'ORÉAL Triple Active arctisztító kendő száraz és érzékeny bőrre: semmi extra, kellett egy arctisztító kendő, erre esett a választásom (Rossmann, 30% kedvezmény, pontos árra sajnos nem emlékszem, de kb. 1000 Ft)
  • L'ORÉAL Triple Active hármas hatású szemkörnyékápoló krém: eddig az Avon egyik szemkörnyékápolóját használtam, de nem vagyok elájulva tőle, úgyhogy gondoltam teszek ezzel egy próbát (Rossmann, 30% kedvezmény, pontos árra sajnos nem emlékszem, de kb. 1000 Ft)
  • Clinique Chubby Stick - 14 curvy candy: a Max Factor hasonló terméke nekem jött be, és ezt már amúgy is nagyon régóta szerettem volna kipróbálni, így kedvezményesen azért vállalhatóbb az ára ( Clinique, 2000 Ft kedvezménnyel 3200 Ft)
  • The body shop E-vitaminos arcpermet: bár erre a termékre sajnos pont nem volt kupon, de én mégis megvettem, leginkább a sminkfixáló tulajdonsága miatt (The body shop, 2490 Ft)

Ruhák, cipők, kiegészítők

Bár a Reservedben nem volt kupon, de a Glamour-napok idején olyan remek akció volt, hogy teljes árú (nem akciós) termékek esetén 6000 Ft feletti vásárlásnál 20% kedvezményt adtak, így vettem pár holmit. Egyébként nagyon jó cuccok vannak a Reservedben: mind a ruhák, mind a táskák, cipők, kiegészítők nagyon szuperek, csak kapkodtam a fejem, annyi csini dolog van, megéri benézni!
Fehér pamutfelső áttetsző vállrésszel: egyszerű fehér felső egy kis extrával, jól kombinálható színes és mintás nadrágokkal, farmerrel, bármivel (Reserved, 20% kedvezménnyel 1396 Ft)
Csíkos felsők hosszított hátrésszel: imádom a csíkos felsőket, a Bershkában láttam hasonlókat kb. 3000 Ft-ért, úgyhogy nagyon örülök, hogy itt ennyiért két felsőt kaptam (Reserved, 20% kedvezménnyel 1596/db)
Pasztellrózsaszín oversive felső arany nyomott mintával, áttetsző ujjrésszel: ez valahogy szerelem volt első látásra (Reserved, 20% kedvezménnyel 2396 Ft)
Krémszínű felső csipkés, hosszított hátrésszel (a képen a felső háta látható): gyönyörű ennek a felsőnek a csipkés hátrésze, egyszerűen csodás, nagyon nőies (Reserved, 20% kedvezménnyel 1996 Ft)
Fehér-ezüst cap-toe balerinacipő (New Yorker, 20% kedvezménnyel 3030 Ft)
Krémszínű masnis cipő (Reserved, 20% kedvezménnyel 3996 Ft)
Pasztell sál: igazából a H&M-ben több nadrágot is felpróbáltam, de annyira fura szabása volt, némelyiknek, hogy egyszerűen nem passzolt rám, vagy volt olyan is, ami pont nem volt a méretemben, így végül ezzel az egy darab sállal távoztam (H&M, 20% kedvezménnyel 2392 Ft)
Korall csíkos sál (Reserved, 20 kedveménnyel 1596 Ft)
Türkiz skinny stretch farmer (C&A, 20% kedvezménnyel 3670 Ft)
Virágos jeggings (C&A, 20% kedvezménnyel 3990 Ft)

És a végére plusz egy dolog: a Glamour-napokon szerettem volna egy pénztárcát is nyerni, de úgy alakult, hogy előtte pár nappal a Full Beauty nyereményjátékán nyertem ezt a csodás pénztárcát, amit szintén a hétvégén vettem át, úgyhogy gondoltam megmutatom Nektek, az Eleven Centerben található ajándékszigeteken találtok ilyen és hasonlóan gyönyörű pénztárcákat, táskákok, kiegészítőket.


Ti vettetek valamit a Glamour-napokon?


Follow on Bloglovin

You Might Also Like

18 megjegyzés

  1. Szia:) következő glamour nap mikor lesz??köszii:DD nagy csodálója vagyok a munkáidnak:)) puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Emese! Köszönöm, aranyos vagy :)! Igazából Glamour nap egyszer tavasszal, és egyszer ősszel szokott lenni, így a következő szerintem október környékén lesz, de szerintem májusban lesznek a JOY napok, aminek pont ugyanez a lényege, hogy kuponokkal olcsóbban tudsz vásárolni :)!

      Törlés
  2. húú az a csipkés felső tényleg gyönyörű. a TBS arcpermetet én is kiszeretném próbálni. kár, hogy itt Angliában nem volt ilyen glamour nap, pedig reménykedtem :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már ki is próbáltam az arcpermetet, is nagyon-nagyon szeretem, annyira jó kis termék, szerintem lesz róla részletes poszt is, de a következő havi kedvencek között tutira ott a helye. Hát igen, ezek a kuponos napok azért tényleg jó, hogy vannak, de most egy ideig tutira nem veszek semmit... :D!

      Törlés
    2. Ugyan nem ide tartozik, de Dotty Neked meg van még a blogod? Egyszerűen nem találom sehol, megtennéd, hogy belinkeled?
      Szandra, a Tiédre most találtam rá a napokban és egyszerűen eszméletlenül imádom!Le sem tudom tenni a laptopot :D
      Zs.

      Törlés
    3. Köszi Zs., örülök, hogy tetszik :)!!!!!

      Törlés
  3. Úúúúú, ez a virágos nadrág ezzz...ezzz nagyon jól néz ki :D Jó cuccokat vettél :D

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép dolgokat vettél :) A clinique chubby stickre én is régóta pályázok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Egyébként még így is elég drága a Chubby Stick, de azért ez a 2000 Ft nem mindegy, és eddig azt kell hogy mondjam: megértem azokat, akik rajonganak érte, nagyon jó kis termék :)!

      Törlés
  5. Szuper rucikat vettél!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, hát "megszenvedtem" értük :D Miután a H&M-ben felpróbáltam X nacit, és egyik sem volt jó, akkor kicsit feladtam a dolgot, de szerencsére a C&A-ban visszatért a nadrágokba vetett hitem :D:D:D!!!

      Törlés
  6. Huu én is kihasználtam a glamur kuponokat főleg a c&a-ban vettem sok mindent de vásároltam a h&m-ben meg a new yorkerben is többnyire csak pólokat vettem nagyobb szükségét éreztem ...na meg én se hagyhattam ki a kozmetikumokat egy bb krémmel lettem gazdagabb meg leértékelt catrice szemhéjfestékekkel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hű, akkor tényleg kihasználtad őket, dehát ha már egyszer ennyi kedvezmény van, akkor érdemes ilyenkor vásárolni inkább :)! Örülök, hogy akkor sikeres volta a shopping-túra :)!

      Törlés
  7. Nagyon jó dolgokat sikerült beszerezned!A Max Factor lakkank isteni színe van!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :)! Ma úgyis esedékes egy körömfestés, szerintem ezt fogom feltenni, nagyon kíváncsi vagyok, körmön milyen :)!

      Törlés
  8. ez a virágos jeggings nagyon aranyos, meg is nézem nálunk kapható-e:)

    petitecucu.blogspot.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj nagyon szeretem, egy egyszínű pólóval, vagy blúzzal tökéletes, de mégsem uncsi :)!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe