F&F sale!!!!!

Ígértem, hogy megmutatom Nektek, miket vettem az F&F leárazásán a Tescoban.
Én a budaörsibe szoktam járni, és nagyon szeretem, mert nagy a választék mindenből, és most a leárazás keretében tényleg remek holmihoz juthattok hozzá kedvezményes áron, úgyhogy mindenképpen érdemes benézni: beszerezhetitek akár a szilveszteri bulira a ruhát, téli kabátot, farmert, felsőket, fehérneműt, csizmát, balerinacipőt... és még sorolhatnám, de szavak helyett  inkább jöjjenek a képek árakkal együtt:)!



Fehér bő, 3/4-es felcsatolható ujjú blúz
3500 Ft helyett 1050 Ft
Kígyómintás, húzott gumis aljú, 3/4-es ujjú blúz
4500 Ft helyett 1350 Ft
Királykék, húzott gumis aljú, hosszú ujjú blúz
4200 Ft helyett 2100 Ft
3/4-es ujjú "pulcsi" dísz-zippzárral
3500 Ft helyett 2100 Ft
Fekete skinny farmer
eredeti árát sajnos nem tudom, de akciós ára 3550 Ft
Fekete telitalpú bokacsizma
7900 Ft helyett 3950 Ft
Drapp kistáska rózsaszín béléssel
eredeti áron 2590 Ft


Ti szoktatok a karácsony utáni leárazásokon vásárolni? Esetleg vettetek is már valamit?




You Might Also Like

15 megjegyzés

  1. Szuperek ezek az F&F-es cuccok! Én a debreceni tesco-ban mikor mentem, már ezeket nem is láttam (sem méretemben sem amúgy) de azért sikerült beszereznem egy vastagabb leggings-t meg egy vékony ing-et is! :) Majd várom az outfit-es posztjaidat! Ja és képzeld végre meghozta nekem a Jézuska a "sminkecset készletemet" :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztos, hogy találkozni fogsz majd ezekkel a holmikkal is outfit posztokban :)!
      Jujj milyenek az ecsetek :)???

      Törlés
    2. Ez egy összeválogatott "szett" lett a csomagolásból ítélve: az egyik alapozóecsetem az a Müllerből van: a MAKE UP FACTORY, a másik Rossmann-os, a púderecsetem az meg DM-esnek tűnik, a pirosítóecsetem az Essence, a laposecsetek is Essence, a tusecsetem is, és a szemöldök-szempillához is van egy ilyen két részes ecset, aminek nem tudom a "hivatalos nevét". És akkor ezek után újranézem a videóidat mert FÉLEK pirosító használatától, nem akarok úgy kinézni, mint egy bohóc vagy minta kinek behúztak egyet :):) Te melyik pirosítókat ajánlod? Láttam az egyik posztodban h neked a NYC van! pusszi

      Törlés
    3. Nem kell félni a pirosítástól, annyira azért nem ördöngősség :)!
      Én mindenképpen azt javasolom, hogy mikor "belenyomod" az ecsetet a pirosítóba, utána ütögesd le róla a felesleget, és úgy vidd fel az arcodra. Ugyanis ha kevésnek érzed, akkor még mindig vihetsz fel utána egy réteg pirosítót, ha viszont túl sokat teszel fel elsőre, azt már nehéz leszedni (bár valamennyire azt is lehet azzal orvosolni úgy, ha átmész rajta azzal az ecsettel, amivel előtte a púdert, vagy alapozót vitted fel- az ecseten maradt púderrel/alapozóval picit tudsz finomítani a pirosítón).
      Nehéz pirosítót ajánlani így látatlanban, mivel nem tudom milyen a bőrszíned. De amúgy szerintem nagyon jók az essence silky touch blush pirosító, kellemes visszafogott árnyalatokban kapható, nekem a 10-es adorable árnyalat van meg, és imádom, azzal biztosan nem csinálsz "bohócpírt", bár van aki azt mondja, hogy szinte alig látszik, ez bőrszíntől függ. De a 20-as babydoll is nagyon szép.
      Remlem tudtam valamelyest segíteni :)!

      Törlés
  2. A farmernadrág és a kígyómintás felső nagyon tetszik! Épp terveztem egy kis túrát a Tesco-ban, így a ruhaállványokat sem fogom kihagyni :-)
    Idén decemberben nem vettem új ruhát (kivéve egy alkalmit a karácsonyi partykra), kifejezetten a leárazásokra spóroltam :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, érdemes félretenni az ünnepek utáni leárazásokra :)!
      Amúgy nekem is a kígyómintás felső tetszik a legjobban :)!!!

      Törlés
  3. Ma én is Tesco-ztam, de sajnos nálunk teljesen ki volt fosztva :(, szinte semmi nem volt a méretemben. Csak két melltartót tudtam venni akciósan. :) Jók a cuccok, főleg a cipő, és afelcsatolható felső. Szerencséd volt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, hát igen, bár ha jól emlékszem, még karácsony előtt elkezdődött a leárazás, szóval nem csoda, ha volt olyan üzlet, ami már le volt fosztva... :(

      Törlés
  4. Szép darabokat vettél,a fehér és a kék blúz különösen megfogott.
    Holnap elnézek Tescozni,hátha jut még nekem is a jóból. :)
    Üdv.: Orsi

    VálaszTörlés
  5. Jó cuccok, a telitalpú és a kék felső tetszik legjobban :]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, nekem is nagyon tetszenek, meg örülök, hogy ennyiért sikerült hozzájuk jutni :)!

      Törlés
  6. Igen:) Ma is ellátogattam a debreceni Fórumba,de sajnos amiket szerettem volna megvásárolni,már elkeltek. S a stílusamnak már nem igazán találtam megfelelőt,de ha lett volna biztosan bevásárolok:D

    VálaszTörlés
  7. Húú. Ma úgyis megyek a tescoba, ezek után meg pláne :-)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe