Újdonságok a Catrice 2012-es ősz/tél kollekciójában

Több újdonsággal is jelentkezik a márka idén, nem véletlen a nagy kiárusítás, kell a hely az új termékeknek, amiket a kifutók és a divatvilág nagyvárosai ihlettek.
De nézzük csak mik is lesznek ezek?!


Ultimate Lip Glow – Lip Colour Intensifier

Amellett, hogy ápolja az ajkakat, ragyogást és fényt is kölcsönöz nekik, és kiemeli, intenzívebbé a száj természetes színét. Egy árnyalat lesz belőle.
Hm, engem így első hallásra nagyon emlékeztet a Coolibri limitált kollekció színmegújító ajakbalzsamára.


Glamour Doll Volume Mascara
A szempillaspirál speciálisan kialakított keféje pont a megfelelő mennyiséget veszi fel a krémes szempillafestékből, és így kellő mennyiségben viszi fel a pillákra, tökéletesen befedve minden egyes szempillát, anélkül, hogy elnehezítené őket. Így érheted el azokat a "babás" szemeket, amik most uralják a nemzetközi kifutókat.

Prime and Fine Highlighting Powder
Egy finoman csillámló púder, amivel remekül hangsúlyozhatod az arcodat és dekoltázsodat, tökéletes befejező lépése minden sminknek. Egy árnyalatban lesz elérhető.

Absolute Eye Colour Mono szemhéjpúderek új árnyalatokban
Azt hiszem a Catrice mono szemhéjpúdereit nagyon nem kell bemutatni senkinek, hiszen sokan szeretjük és használjuk őket- többek között én is, az új árnyalatoknak pedig mindig örülök, már most látok köztük egy-kettőt, ami igencsak felkeltette az érdeklődésemet.


No, hát ezek várható ősszel a Catrice-ről, nagyon bízom benne, hogy kaphatók lesznek Magyarországon is.


Nektek melyik újdonság keltette fel az érdeklődéseteket?




You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Pont ma láttam őket az egyik Rossmanban. Habár nem vettem semmit, de szép volt a display és tuti jó cuccokról van szó. :)

    VálaszTörlés
  2. Pont ma láttam őket az egyik Rossmanban. Habár nem vettem semmit, de szép volt a display és tuti jó cuccokról van szó. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú már Te vagy a második, aki írja, hogy már látta, úgyhogy azt hiszem én is bemegyek egy Rossmannba holnap, hátha szerencsém lesz :)!

      Törlés
    2. Jaj, most látom, kétszer is sikerült kommentelnem. Ne haragudj. :)

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe