Kedvenc sminkmárkám?!


Kérdeztétek már többen is tőlem, hogy mi a kedvenc sminkmárkám, és igazából mindig elgondolkodom ezen a kérdésem, mivel őszintén szólva nincs egy nagy favoritom, amihez ragaszkodom minden áron, de van több márka is, amit nagyon szeretek.




Arra gondoltam, hogy ebben a posztban megírom Nektek, hogy azok közül a márkák közül, amiket rendszeresen használok, és ahonnan több termékem is van, melyik márkát miért kedvelem, mik a kedvenc termékeim attól a márkától, és talán a poszt végére még az is kiderül, hogy melyik a "titkos" kedvencem... :).
Előre leszögeznék valamit: a felsorolásban nem lesz MAC, egészen egyszerűen azért, mert nincsenek MAC sminkcuccaim. Egyrészt, amikor elkezdtem írni a blogot, meg csinálni a sminkvideómat, az volt az alapfelvetésem, hogy olyan termékeket használjak, amik jó minőségűek, ugyanakkor kedvező az áruk. Szóval a MAC-ek nekem kimaradtak, félreértés ne essék, nem tiltakozom kézzel-lábbal ellene, sőt őszintén szólva már nagyon gondolkodom néhány MAC-es "alapdarab" beszerzésén, amikről jókat hallottam. Biztosak lehettek benne, hogy ha ez megtörténik, be is fogok számolni róla, de egyelőre még nincs MAC, nézzétek ezt el nekem... :)

essence
Azt hiszem nem kell túlzottan sokat mondanom erről a márkáról, hiszen nagyon népszerű, és én is pontosan azért szeretem, amiért szerintem mindenki más is: elérhető és olcsó, ugyanakkor nagyon jó kis termékei vannak.
Én személy szerint nagyon szeretem az essence pirosítókat, ezen kívül a Stay with me szájfény a legújabb és legnagyobb kedvencem, de a szemhéjpúderek is nagyon jók, és persze a körömlakkok, óóó, azok a színek :)! Ja és ha valaki matt bronzosítót keres közületek, akkor mindenképpen tudom ajánlani az essence-ét.
Ne feledkezzünk meg a trendkiadásokról sem, imádom őket, szinte mindegyikben lehet találni valamit, ami megfog és megtetszik!

Catrice
Tulajdonképpen az essence nagytestvére, árban valamivel magasabb, de még mindig megfizethető a kategóriába tartozik. Ennek a márkának a szemhéjpúdereit szeretem a legeslegjobban, van jópár monóm és duóm is. Nagyon-nagyon szeretem az alapozóit is (bár inkább csak télen, mivel sajnos nem tartalmaznak fényvédőt), és az Ultimate Colours rúzsokat, valamint említésre méltók a Catrice körömlakkok is, szuper a színválaszték.

Maybelline
A Maybelline leginkább a szempillaspiráljai terén nagy kedvenc nálam. Ezen kívül nagyon szeretem az Affinitone termékvonalát (korrektor, alapozó, púder), illetve az éppen aktuális kedvenc rúzsom is Maybelline- mágpedig a ColorSensational 422-es Coralt tonic árnyalat, amivel már több helyen találkozhattatok nálam :). A zselés tusok közül pedig a Maybelliné vitte nálam a pálmát, lekörözte még az essence zselés tusát is, egyrészt a szuper ecsete miatt, másrészt sokkal jobban tetszik ennek az állaga, sokkal szebben és könnyebben lehet dolgozni vele, mint pl. az essence-ével. Szóval ha valaki ilyet keres, akkor mindenképpen tudom ajánlani neki!
elf
Magyarországon sajnos boltban nem kapható, viszont interneten rendelhető a MakeUpPlaza oldalról. Szintén nagyon kedvező áron kínálja termékeit. Rendeltem már néhány dolgot ettől a márkától, a legnagyobb kedvencem mégis a korrektor-highlighter duó lett, valamint a púdereik is egészen jók. Nomeg természetesen a 100-as paletta, hát az valami csoda, nagyon megérte az árát!

Sleek
Bárcsak lehetne boltokban is kapni nálunk...! Így marad a MakeUpPlaza oldaláról rendelés, de eddig bármit rendeltem ettől a márkától, semmiben nem csalódtam, mindennel nagyon elégedett vagyok: van egy 12-es szemhéjpúderpalettám, illetve egy 12-es krémes szemhéjalapozó palettám, két pirosítóm, egy highlighter-bronzosító duó paletta (face contour kit), egy fényvisszaverő korrektorom, két púderem és egy ajakszínező (vagy nem is tudom minek nevezzem, hivatalos nevén pout polish). Egyszerűen nem találok bennük hibát: nagyon jól pigmentáltak, szépek a színek, tartósak, és egyáltalán nem mondhatók drágának a Sleek termékek sem. Bár nem ettől a márkától van a legtöbb termékem, de mégis azt hiszem, hogy úgy összességében ez a kedvenc sminkmárkám, és biztos vagyok benne, hogy a jövőben további Sleek termékeket is be fogok még szerezni :)!

Ezen kívül további márkáktól is van egy-egy termékem, de nem olyan sok, hogy véleményt tudjak alkotni róluk.
De azt hiszem most már kijelenthetem, hogy a Sleek a kedvenc sminkmárkám, utána a Catrice szorosan mögötte, majd pedig holtversenyben a Maybelline és az essence :)!


Nektek mi a kedvenc sminkmárkátok?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe