100. "jubileumi" poszt

Hát ide is eljutottunk: 2012 január végén indult a blogom, és most,  7 hónappal később elérkezett a 100. poszt. Ez alatt a hét hónap alatt lett 75 állandó olvasóm itt a blogon, közel 20.000 oldalletöltés, 570 rajongó a blog facebook oldalán, több mint 350 feliratkozó a Youtube csatornámon és közel 27.000 videómegtekintés, valamint több mint 170 követő az instagramon... és ez mind Nektek köszönhető, nélkületek ez a blog nem lett volna, az, ami most- úgyhogy még egyszer nagyon köszönök minden egyes kommentelést, lájkolást, oldalmegnyitást, videómegtekintést, egyszóval MINDENT!


You make me so happy!
Nem mondanám, hogy a legtermékenyebb blogger vagyok, hiszen nincsen minden egyes nap új poszt, más lehet, hogy 4 hónap alatt eljut a 100 poszthoz, de így legalább nincs az az érzésem, hogy minden apró, akár felesleges szösszenettel traktálnálak benneteket, csak azért, hogy mindenképpen legyen új poszt. Viszont ha van egy szép smink, amit szívesen megmutatok Nektek, vagy egy jó termék, egy jó webshop, amit szívesen ajánlok másoknak is, vagy bármi hasznos és szép, akkor azt szívesen megosztom Veletek a különböző csatornáim valamelyikén, vagy éppen mindegyikén.
Bízom benne, hogy ez továbbra is így lesz, és itt lesztek Ti is. Ha csak ennyien maradunk, én már annak is nagyon örülök, de ha még többen leszünk, az külön öröm nekem.


U.I.: Tudom, hogy már nagyon ideje lenne egy újabb nyereményjátéknak, hiszen van mit ünnepelni, bármelyik csatornámat is nézem, de még gondolkodom a tökéletes ajándékon, de amint megvan, azonnal meghirdetek egy újabb jó kis nyereményjátékot ;)!

You Might Also Like

9 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe