Elf ecsetek és "A" Sleek pirosító


Egyik nap az intsagramon illetve a blog facebook oldalán megszellőztettem Nektek, hogy megérkeztek a Make Up Plaza oldaláról rendelt elf ecsetek, és a Sleek Rose gold pirosítója, úgyhogy most szeretném bemutatni Nektek, hogy pontosan miket is rendeltem.






elf Total face brush- púderecset
Azt előre leszögezném hogy mindhárom ecset 395 Ft-ba került, szóval finoman szólva jó áruk van :), úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok, hogy árukhoz képest mit fognak nyújtani.
Ez a legnagyobb ecset a három közül, ez egy szintetikus púderecset, ahogyan a másik kettő is. Nagyon finom, puha szálakból áll, a teljes arc púderezésére használható, én is erre fogom használni, de egyébként akár testre is használható. Érdekes vörösesbarna színe van a sörtéjének, és így ezzel az ezüstös-fehéres nyéllel szerintem nagyon dekoratív. Nagyon jól kézre áll, mivel viszonylag rövid nyele van, bár nekem szinte csak rövidebb nyelű ecsetem van, jobban szeretem ezeket, kényelmesebb velük dolgozni- nekem legalábbis.

elf Bronzing Brush- bronzosító/pirosító ecset
Hivatalosan bronzosító ecset néven fut, de ez tulajdonképpen egy ferde pirosító ecset, úgyhogy én inkább pirosításra fogom használni. Púderezésre is ajánlják, szerintem ehhez viszont túl kicsit a feje. Szintén szintetikus ecset, és ennek is rövid nyele van. Már ki is próbáltam, szépen fel lehet vinni a pirosítót, bár nem valami sűrű és tömör a sörtéje, sőt talán picit még túl laza is, de ettől még azért szépen tudtam dolgozni vele, meglátjuk, hogy hogyan teljesít majd a mindennapokban.

elf Eyeshadow Brush- szemhéjpúder ecset
Rendeltem egy szintetikus lapos ecsetet is. Ez tulajdonképpen egy lapos ecset, amivel a szemfestéket fel tudjuk vinni a szemhéjra, de a csomagolás szerint satírozóecsetként is használható, valamint folyékony korrektorok felvitelére és eldolgozására is. Én szerintem megmaradok az alapfunkciójánál, de nagyon úgy tűnik, hogy ezt a funkcióját tökéletesen be fogja tölteni- biztos vagyok benne, hogy fogtok találkozni vele sminkvideóban.

Sleek Rose gold pirosító
Na és akkor a legfrissebb "szerelem" ez a Sleek pirosító. Sokat hallottam már róla, hogy mennyire elképesztően szép színe van, de mindig amikor rendelni szerettem volna, éppen készlethiány volt belőle. Most nem is ezért mentem fel a Make Up Plaza oldalára, hanem az ecsetek miatt, de gondoltam megnézem, hogy van-e belőle, és mivel éppen volt raktáron, így gyorsan meg is rendeltem. Van már két Sleek pirosítóm, tehát azzal tisztában voltam, hogy a pigmentáltságával és a minőségével kapcsolatban biztosan nem lesz kifogásom, de mikor kipróbáltam a kézfejemen, hát majdnem leesett az állam:
Gyönyörű barackos- rózsaszínes árnyalata van, ugyanakkor nagyon szép irizáló-aranyos fényt ad az arcnak. Nem, nem csillámos, hanem kellemes fényt ad az arcnak, tehát tulajdonképpen pirosító és highlighter is egyben, hihetetlenül szép színe van. A pigmentáltsága meg valami elképesztő. Azt hiszem nem véletlenül ez a Sleek egyik legnépszerűbb pirosítója, ha nem a legnépszerűbb :). Biztos, hogy fogtok még vele találkozni :)!


Így első blikkre most ennyit ezekről, de ahogyan írtam, biztos, hogy fogtok még találkozni velük valahol valamilyen formában :)!


You Might Also Like

10 megjegyzés

  1. Úúú, nagyon jó dolgokat szereztél be *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik, nagyon elégedett vagyok velük :)!

      Törlés
  2. Nekem is olyan pirosítóm van és IMÁDOM!!! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eddig csak jót hallottam róla, és hát nem véletlen :)!

      Törlés
  3. Jók azóta is az ecsetek? Az első kettőt most tervezem megvenni, de félek, hogy nagyon durva szőrűek :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát nem mondanám, hogy minden nap használom őket, nem ezek a legkedvencebb ecseteim, dehát nem is kerültek egy vagyonba, szóval árukhoz mérten teljesítenek :).

      Törlés
    2. De nem bántja az arcod, mikor használod? Nekem vannak nagyon gáz ecseteim, ezért kérdezek inkább.

      Törlés
    3. Hát igazából az érzékenyebb, irritációra hajlamosabb bőrűeknek lehet, hogy irritálhatja a bőrét... az valóban igaz, hogy talán az összes ecsetem közül, ezek a "legdurvábbak", bár nekem nem bántják a bőrömet, de ettől még tény, hogy a többi ecsetem ezeknél puhább...

      Törlés
    4. Azóta megérkezett a púderecset... nem a legjobb, de majd kiderül :)

      Törlés
    5. Remélem azért tudod használni... :)

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe