Hét főbűn a sminktermékek között- tag

Sajnos ma megint eléggé későn tudtam leülni a blog elé, és mivel ilyenkor sajnos már nem igazán tudok sem sminkvideót csinálni, sem fotót olyan termék(ek)ről, amit szeretnék megmutatni Nektek, így arra gondoltam, hogy csinálok egy ilyen tag-es posztot, talán ilyet még nem is csináltam, így épp legfőbb ideje :).




1. KAPZSISÁG – Melyik a legdrágább smink terméked? Melyik a legolcsóbb?
Szerintem azt azért már észrevehettétek, hogy leginkább olcsó, drogériás sminktermékeket használok, high-end termékeim gyakorlatilag nincsenek, szóval olyan nagyon drága terméket nálam nem fogtok találni. Viszont sminkecsetekből szeretek jó minőségűt venni, így a legdrágább sminkcuccaim az ecseteim, különösen a Sigma Mr. Bunny Travel Kitje
A legolcsóbb sminktermékem pedig egy Catrice mono szemhéjpúder, amit még egy korábbi leárazáson 300 Ft-ért vettem.

2. HARAG – Milyen beauty termékkel van se veled- se nélküled kapcsolatod?
Az essence kajal penciljeit imádom, mert széles színválasztékban kapható, remekül lehet "satírozni", maszatolni őket, szóval füstös szemhez szuper, de ugyanakkor meg pont ebből a szinte már túlzottan puha és krémes állagából adódóan nagyon hamar elkenődik, és nem igazán tartós- legalább is rajtam. Szóval néha nagyon meggyűlik vele a bajom, de ugyanakkor meg nagyon szeretem :).

3. FALÁNKSÁG – Melyek a legfinomabb smink termékeid?
Egyértelműen egy szájra való termék lesz, mégpedig a The Body Shop Born Lippy málnás szájfénye. Nem csak az illata istenien édes.málnás-gyümölcsös, hanem az íze is nagyon kellemes, ráadásul nagyon szép fényt ad a szájnak, és ápol is.
Illetve emellett még a Blistex málnás-limonádés ajakápolóját is megemlíteném, elképesztően gyümölcsös, már-már túlzottan is-  konkrétan ha felkenem a számra, és netán eszem valamit az elkövetkező egy órában, akkor az első falatoknál csak ennek az ízét érzem, szóval meg kell gondolni, hogy mit eszem, ha ezt felkentem a számra :D!

4. LUSTASÁG – Melyik termék használatát hanyagolod a leggyakrabban, a lustaság miatt?
Hú ez egy nehéz kérdés, mert nagyjából azért már megvan a napi sminkrutinom, meg hogy miket használok, és ehhez tartom is magam. Viszont van, hogy reggel nincs kedvem szemfestékkel vacakolni, ezért nem teszek fel sem szemhéjpúdert, sem szemceruzát, csak egy jókora adag szempillaspirált.
Illetve a másik, amit rendszerint kifelejtek a bulisminkeknél, az a szempillagöndörítő. Pedig ha megfelelő ideig göndörítem vele a pilláimat, akkor tényleg szembetűnő a hatás, csak sokszor lusta, vagy inkább türelmetlen vagyok előtúrni, és göndörítgetni vele a szempilláimat.

5. BÜSZKESÉG – Melyik terméktől érzed magad a legmagabiztosabbnak?
Nálam egyértelműen a szempillaspirál az, amit választanék, ha mondjuk csak egy dolgot "kenhetnék" fel magamra. Szerencsére amúgy is viszonylag sűrű, hosszú szempilláim vannak, de a szempillaspirál még inkább kiemeli őket, hangsúlyozza a tekintetet és a szemekre vonja a figyelmet, elvonva a figyelmet az arc esetleges tökéletlenségeiről- legalábbis én ezt vallom. Ha nincs időm sminkelni, de nem akarom "meztelennek" érezni az arcomat, akkor egy szempillaspirált tutira feldobok.

6. BUJASÁG – Miket tartasz a legcsábítóbbnak az ellenkező nemben?
Mivel férjnél vagyok, így elfogult vagyok :), de az biztos, hogy szeretem a nagyon pici, 1-2 napos borostát, szerintem irtó férfias tud lenni. Nomeg azt is, ha egy férfinak finom, ugyanakkor férfias és vonzó illata van.

7. IRIGYSÉG – Mit szeretnél a leginkább ajándékba kapni?
Na hát ide a végtelenségig tudnék sorolni dolgokat, de már régóta fáj a fogam egy Urban Decay Naked palettára (mindegy, hogy az 1-es, vagy a 2-es), de nagyon szívesen elfogadnék bármilyen olyan sminkterméket, amit nálunk nem, vagy csak nehezen beszerezhető, pl. benefit termékek.


Ez volt az én smintermékes 7 főbűn tag-em, ha van kedvetek töltsétek ki Ti is, vagy kommentben írjatok egy-kettőhöz választ, kíváncsi vagyok :)!

You Might Also Like

5 megjegyzés

  1. Alexandra...tényleg férjnél vagy????? vagy csak vicceltél? nagyon fiatalnak tűnsz, legalábbis nekem, ahhoz, hogy férjnél légy...:) Egyébként tetszik a blogod, csak így tovább:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem vicc, tényleg férjnél vagyok, már két éve :)! Egyébként a visszajelzések alapján szerencsére fiatalabbnak tűnök annál, mint amennyi valójában vagyok :)!

      Törlés
  2. A Blistex ajakápoló nálam is nagy kedvenc! Sokkal jobb mint a Labello, ráadásul (legalábbis mikor én vettem) olcsóbb is volt. Ami a bujaságot illeti az én fejemet is könnyen el lehet csavarni egy jól eltalált illattal... :)

    VálaszTörlés
  3. Én Labellot már nagyon nem használok, csak Carmexet, illetve Blistexet :)!

    VálaszTörlés
  4. In fact the technіques eхρloіted tantгiс massage
    on! Εіne sehг effeκtіѵe
    Mеthoԁe the symbolѕ aѕ training wheеlѕ for ѕtuԁents
    who hаԁ difficulty recognising the different energieѕ.


    My blog post - amazing erotic massage london
    My site: erotic massage in london

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe