Első szépségbolt.hu rendelésem

Mivel mostanában fogynak el az arclemosó termékeim, így elkezdtem szétnézni drogériákban és neten is, hogy mivel pótoljam őket. Eddig sminklemosónak- leginkább szemre a Bioderma H2O sensibio micellás lemosóját használtam, ezután egy La Roche Posay arctisztító tejet és egy Eucerin tonikot. Nagyon jó termékek, hiszen ahogy már többször írtam, a rozaceás bőrömre olyan termékeket kell használnom, amik többek között nem tartalmaznak alkoholt és illatanyagot. Ez az előbbi három terméknél stimmelt is, viszont árban nem éppen a legolcsóbb kategóriába tartoznak, úgyhogy elkezdtem hasonlóan kedvező tulajdonságokkal rendelkező, de olcsóbb termékeket keresni.
Így bukkantam rá a szépségbolt.hu online drogériára. Itt nem csak arc- és testápolási, valamint kozmetikai szereket lehet kapni, hanem minden olyan terméket, amit amúgy a drogériákban is lehet kapni, pl. tisztítószereket, vagy éppen szájápolási termékeket is.


Miután megtaláltam a számomra kedvező termékeket, egyszerűen beregisztráltam az oldalra, majd leadtam a rendelésemet. Amikor én rendeltem, akkor éppen olyan akció volt, hogy 1000 Ft felett díjmentesen házhoz szállítják a rendelt termékeket, úgyhogy ennek külön örültem. A szállítási díj egyébként 799 Ft, de 10.000 Ft felett ingyenes a szállítás, illetve választhatunk személyes átvételt is díjmentesen, ebben az esetben nekünk kell elmenni a termékért.
A rendelésemet egyből online bankkártyás fizetéssel rendeztem vasárnap este, és aztán vártam, hogy értesítsenek a szállítással kapcsolatban. Mivel csütörtökig nem érkezett semmilyen visszajelzés, így csütörtökön írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy mi a helyzet a vasárnap este leadott rendelésemmel. Nem sokkal ezután kaptam választ, hogy elnézést kérnek, hogy eddig nem kaptam visszaigazolást, de pénteken szállítják a megrendelt termékeket- és ez valóban így is történt.
Na és akkor nézzük végre, hogy mit is rendeltem:

Rendeltem egy Eveline arctisztító Royal pearl+osztriga micelláris folyadékot, valamint egy AA cosmetics arclemosó krémgélt és egy arctonikot.

Eveline arctisztító Royal pearl+osztriga micelláris folyadék
Lehet, hogy ezt kellett volna a végére hagynom, mivel ez pottyant be utoljára a kosaramba, mivel megláttam, hogy akciósan 599 Ft (200 ml-es). Van már egy Eveline micelláris folyadékom, igaz nem pont ez a fajta, amit most rendeltem, de az nagyon bevált, ugyanolyan hatékony, de ugynakkor kíméletes mint a Bioderma H2O, csak sokkal-sokkal olcsóbb. Azt sajnos csak akkor vettem észre, amikor már a kezemben fogtam a terméket, hogy ez tulajdonképpen 45+-os bőrre való, de igazából semmi olyan nincs benne, ami ne tenne jót az én bőrömnek is, úgyhogy nem különösebben zavar, remélhetőleg beválik.

AA cosmetics arctonik
Szerintem nagyon találkoztam még ezzel az AA cosmetics márkával, vagy csak nem emlékszem rá, de nagyon szimpatikus termékeik vannak. Ez a tonik kifejezetten a hiperérzékeny bőr ápolására lett kifejlesztve, így nem tartalmaz illatanyagokat, színezéket, alkoholt és parabéneket sem, ráadásul csökkenti a bőrpírt és az irritációkat. Nekem nem is kell több, ráadásul olcsóbb is, mint az Eucerin tonik amit használtam, ugyanis akciósan 1980 Ft-ba kerül a 250 ml-es kiszerelés. Már használom aktívan pár napja, mivel az Eucerin már elfogyott, és tényleg nem irritál, viszont nagyon kellemes, tiszta érzést hagy maga után, ugyanakkor egyáltalán nem szárítja a bőrt.

AA cosmetics arclemosó krémgél
A tonik "párja" ez az arclemosó krémgél. Szintén nem tartalmaz irritáló anyagokat, ugyanakkor nyugtatja az érzékeny bőrt. Egyszerűen csak át kell vele masszírozni a bőrt, majd langyos vízzel leöblíteni. Árban ez is olcsóbb, mint az általam eddig használt La Roche Posay arctisztító krém, ugyanis a 125 ml-es kiszerelés 1980 Ft volt. Most még egyelőre van a LRP-ből, úgyhogy azt elhasználom még, de kíváncsi volt, úgyhogy kipróbáltam, és van annyira jó, mint az LRP.

Nagyon örülök, hogy ilyen kedvező áron juthattam ehhez a három termékhez, ugyanis a három termékért fizettem közel annyit, mint amennyibe anno majdnem egyedül a La Roche Posay arctisztító tej került, azért ez nagyon nem mindegy. Ráadásul még a szállításért sem kellett fizetnem, úgyhogy nagyon elégedett vagyok, szerintem fogok még innen rendelni: legalábbis ezeket, amiket most rendeltem, biztos, hogy újra fogom rendelni, ha majd elfogynak, mivel máshol nem találkoztam még ezekkel a termékekkel. De biztos, hogy szét fogok nézni még a többi termék között is :).

Ti szoktatok interneten vásárolni? Ha igen, mit?

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Szia!

    Nagyon tetszenek a videóid és a blogod is!
    Az AA Prestige termékek professzionális kozmetikumok,amit én kozmetikusként csak ajánlani tudok neked, mert én is imádom őket. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Norczy! Üdv itt a blogon :), örülök, hogy tetszik :)!
      Tényleg nagyon jók amúgy ezek az AA termékek, egyáltalan nem irritálnak, és ez nekem nagyon fontos!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe