Virágos újdonságok tesztje

Tombol a tavasz (vagy annyira talán mégsem... :/), úgyhogy a márkák is sorra jelentkeznek mindenféle virágos újdonságokkal. Mivel elég sok termék érkezett hozzám tesztelésre az elmúlt hetekben, így arra gondoltam, hogy ebben a bejegyzésben bemutatok nektek párat és elmondom róluk a rövid véleményemet - ami sajnos nem minden esetben lesz pozitív.


Na de kezdjük pozitív hangvételben egy nagyon izgi újdonsággal ezt a bejegyzést, mégpedig a The Body Shop Cactus Blossom folyékony szappannal, ami egy limitált kiadás a márkánál és nagyon remélem, hogy még kapható, mire ez a bejegyzés kikerül. Elképesztően finom, frissítő, zöld növényes és egyben kissé gyümölcsös illata van, ez nekem tipikusan olyan illat, amit nagyon szeretek tavasszal és nyáron, hiszen a melegben (amiből mondjuk idén még viszonylag keveset tapasztaltunk :/) nagyon jól tud esni. Ja és még a férjem is megjegyezte, hogy milyen kellemes és különleges illata van, pedig higgyétek el, ő nem nagyon szokott ilyesmivel foglalkozni, szóval ez tényleg nagy szó. :D Egyébként van tusfürdő is a kollekcióban, valamint testvaj, testjoghurt és testradír is. Mint kézmosó nem tudok nagyon extra dolgokat mondani róla, jól tisztít és nem szárítja a bőrömet, szóval jól teszi a dolgát, de igazából a nagyon kellemes és különleges illata miatt szerettem volna mindenképpen szót ejteni róla (illetve mellékesen megjegyezném, hogy a csomagolása is nagyon tetszik).


Sajnos a Nivea rózsavizes, kétfázisú micellás vízről már nem tudok ennyire jókat mondani, bár az illata ennek is kellemes. Szerintem már említettem nektek a rózsás kozmetikumok iránti rajongásomat, de sajnos ennél a terméknél számomra az az egyetlen pozitívum, hogy finom illata van (bár nem kifejezetten rózsás), de amúgy sajnos az a problémám vele, hogy irritálja a szememet... Márpedig ez a kétfázisú micellás sminklemosó elvileg arcra és szemre is használható még vízálló smink eltávolítására is, úgyhogy neki is estem vele a szemsminkemnek, de sajnos hiába próbáltam gyengéd lenni, sajnos irritálta és csípte a szememet... Emiatt nem is tudtam teljesen leszedni a sminkemet a szememről, mert nem akartam tovább dörzsölgetni vele. Valószínűleg el fogom használgatni az arcomra, de sajnos a szemsmink eltávolítására nekem ez nem igazán jött be... :( Ha már Nivea micellás víz, akkor nekem jobban bejött a fekete teás kétfázisú micellás víz.


És ha már a rózsánál tartottunk, akkor itt van a Palmolive Pampering Clay agyagos tusfürdő, abból is rózsás (?) változat, bár ezt nem írja rajta sehol, de mivel egy rózsa van rajta, így gyanítom, hogy ez nem véletlen. Nagyon szerettem ezt a tusfürdőt, merthogy már el is használtam az egész flakonnal.  Kellemes illata van, bár nem egyértelműen rózsás, de mindenképpen virágos és nagyon gyengéden tisztította a bőrömet, egyáltalán nem szárította, ami számomra nagyon pozitív volt, mert az elmúlt hetekben nagyon száraz volt a bőröm - talán lehet, hogy itt, ahova költöztünk, másmilyen a víz, de a lényeg, hogy ez a tusfürdő szuperül ápolta a bőrömet, úgyhogy nálam 5*, biztosan fogok még venni belőle.


A következő, amiről szeretnék írni, az a Dolce & Gabbana The Only One 2  parfüm, aminek az első verziója még 2018-ban jelent meg. Nekem az nem volt meg, viszont a The One EDT igen és azt egyszerűen imádtam, még most is van belőle egy kicsi, amit különlegesebb alkalmakra tartogatok. Amúgy rá kellett jönnöm, hogy én szeretem a D&G illatokat, mivel többet is használtam az elmúlt években (The One EDT, Light Blue, Dolce Floral Drops) és mindegyik különleges helyet foglal el a szívemben. Ennél az illatnál viszont nem jött egyből és annyira egyértelműen a rajongás, mint az előzőeknél, sőt néha még most, amikor magamra fújom, először elgondolkodom, hogy miért is tetszik nekem ez az illat, de ahogy egy picit "lecseng", mindig rá kell jönnöm, hogy nagyon szeretem. Egy virágos-gyümölcsös, illatról van szó, amiket én ugyebár nagyon szeretek, de átjárja némi púderesség, meg egy kis vanília, amitől valahogy "komolyabb" lesz. Viszont aki nem szereti az édes parfümöket, annak nem lesz a kedvence és az az érdekes, hogy én sem szeretem a túl édes illatokat, de ez még pont belefér. Az üvege szerintem gyönyörű, érdekes kontrasztot nyújt számomra a négyszögletes, masszív üveg ezzel a buja, vörös színnel.


És végül, de nem utolsó sorban itt van még ez a csodálatos Jo Malone Silk Blossom gyertya, ami egy isteni tavaszi illat, a selyemfa virága, a sárgabarack, a napraforgó és némi moha illata keveredik benne. Namost tudom, hogy ez a gyertya nem olcsó, de egyrészt nézzétek meg mennyire szép, igazi éke lehet bármilyen asztalnak, polcnak, vagy komódnak. Arról nem is beszélve, hogy leveszem a tetejét és meg sem kell gyújtanom, mert anélkül is árad belőle az illat, úgyhogy azt hiszem, így nagyon sokáig elég lesz.





Ti próbáltátok már valamelyik újdonságot ezek közül?



Szandra





*A bejegyzésben bemutatott termékeket cégek küldték tesztelésre.








You Might Also Like

1 megjegyzés

  1. Szia Szandra, nekem is ugyanez a véleményem a Nivea rózsaolajos micellás vízről, én nem szoktam külön szemfestéklemosót venni, de emellé muszáj voltam, és a micellás vizet elhasználgatom az arcomra. Ha elfogy ez a kettő, akkor tuti megveszem újra a jól bevált rózsaszín kupakos Garnier micellás vizemet...

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe