The Body Shop Own Your Naturals paletta - teszt

Na ki tért vissza egy sminktesztelős bejegyzéssel? :D Idejét sem tudom már, hogy mikor volt utoljára ilyen, de az van, hogy az új otthonunkban minden helység annyira világos, és annyi jó hely van a sminkek befotozására, hogy egyszerűen nem bírtam magammal. És ráadásul kaptam egy ilyen gyönyörűséges palettát a The Body Shoptól, ami szinte "könyörgött" azért, hogy tesztet írjak róla, szóval most ez követkzik.


Szóval ez az Own Your Naturals szemfestékpaletta, amiről a The Body Shop honlapja alapján ezt kell tudni:
"A 100% vegán, erősen pigmentált, Közösségi Kereskedelmi marulaolajjal gazdagított szemhéjpúder paletta árnyalatait úgy alkottuk meg, hogy minden bőrtónushoz passzoljanak és típusától függetlenül ápolják a bőröd. Mindennapi használatra kifejlesztve, meleg és közepes tónusokkal, matt és fényes hatásokkal."

Tizenkét árnyalat található a palettában és létezik belőle egy másik, színesebb verzió is, ami Paint In Colour névre hallgat.


Első ránézésre tetszik a paletta, bár nekem a Down to earth paletták fekete designja jobban tetszik, ráadásul azokban van tükör is, ami az utóbbi években egyre fontosabb szempont nálam, úgyhogy ejnye-bejnye, hogy ebben a palettában nincsen, de azért fel tudom dolgozni. :)
A színek tetszenek, tudok azonosulni velük, abszolút az én világom ez a natúr, meleg árnyalatú paletta, viszont azt már első ránézésre is megállapítottam, hogy nekem hiányzik belőle ha nem is egy fekete, de egy olyan igazán mély sötétbarna. Pláne, hogy ott a bal oldalon van három nagyon-nagyon hasonló matt, bőrszínű árnyalat - én az egyik helyett simán beletetettem volna egy sötétbarnát, amit be lehet satírozni a szempillák tövébe és egy kicsit mélyíteni, füstösíteni a sminket.


A finisek és a textúrák is vegyesek, a legkevésbé kedvenceim az a csillámos rózsaszín a felső sorban (balról a második), illetve alul a bal szélső halványsárgás, szintén csillámos szín. Ez a két árnyalat valahogy olyan darabos és potyogós, a pigmentáltságuk sem az igazi, meg nekem a rózsaszín valahogy színben is picit kilóg a palettából, szóval ezekért annyira nem vagyok oda. Viszont a három fényes szín egyszerűen gyönyörű, erősen pigmentáltak és szép egyenletesen lehet felvinni őket, gyönyörű a fényük - élvezet volt swatcholni őket. Külön megemlíteném a felső sorban balról a negyedik színt, ami kicsit extrább és kiemelkedik a másik két fényes szín közül, mert igazán élénk és tüzes, szuperül fel lehet dobni vele egy egyszerűbb sminket is. 
A matt színek vegyesek, van aminek nagyon jó bársonyos textúrája van és remekül jól pigmentált - pl. az alső sorban középen a mustársárga az zseniális, azt hiszem nem nagyon van olyan palettám, amiben lenne ilyen szín. De van, ami picit szárazabb és porolósabb és talán többet kell ügyködni vele meg satírozgatni, hogy igazán szép legyen a végeredmény - pl. felül a bal szélső halvány bőrszín, illetve lent a jobb szélső barna.


Összességében azt mondanám erre a palettára, hogy tetszik, bár nem tökéletes, de biztos, hogy fogom használni, mert ami jó benne, azt viszont tényleg jó. 6990 Ft-ba kerül és ugye tizenkét szín van benne, nyilván a drogériás palettákhoz képest drága, de a high-eng palettákhoz képest meg abszolút jó árban van, sőt még a The Body Shop Down to Earth palettákhoz képest is (bár az teljesen más koncepció), ezt mindenki döntse el maga, hogy neki megéri-e. Ha elosztom, akkor kb. 580Ft-ra jön ki egy szín, ami szerintem nem rossz, dehát nyilván itt egy komplett palettát vesz az ember és egyszerre kell kiadni 6990Ft-ot, de ha esetleg valamilyen akcióban le tudtok csapni rá, akkor mindenképpen érdemes. :)



Hogy tetszik nektek ez a paletta?


Szandra



*A bejegyzésben bemutatott palettát a The Body Shop küldte tesztelésre.



You Might Also Like

1 megjegyzés

  1. Nagyon szép kis paletta, de rengeteg ilyen színem van már, nem hiszem hogy megveszem.

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe