Ti teszteltétek - Bepanthen Baby kenőcs teszt

Nagyjából kettő hónappal ezelőtt hirdettem meg a Bepanthen Baby kenőcs tesztelési lehetőséget, amely során 100 édesanya és gyermeke próbálhatta ki egy hónapon át a kenőcsöt. A tesztidőszak véget ért és nagyon izgatottan vártam, hogy miről számoltok majd be a tesztelés végén kitöltött kérdőívekben. Úgyhogy most eljött az idő, hogy megosszam veletek itt a blogon a ti tapasztalataitokat és véleményeteket a Bepanthen Baby kenőccsel kapcsolatban.



A 100 tesztelő közül 81 édesanya töltötte ki és küldte vissza a tesztelés végén a kérdőívet, ami szerintem egészen jó arány így nyáron, én legalábbis nagyon örültem, hogy ennyien kitöltötték.
A kérdőívet kitöltők valamivel több mint fele (42 fő) egész hónapban használta, tehát alapos tesztelésnek vetette alá a Bepanthen Baby kenőcsöt. Továbbá a kitöltők nagyjából 2/3-a (56 fő) minden pelenkázásnál használta, ahogyan az egyébként javasolt is. 

Valamennyien arról számoltak be, hogy a pattintós kupak nagyban megkönnyítette a kenőcs használatát és nagyon praktikusnak találták ezt az új kiszerelést.
"A pattintós kupak a legjobb megoldás."
"Jó termék. Praktikus kiszerelésben."
"A tubusos kiszerelés/pattintós kupak számomra nagyon fontos."
"Praktikus a pattintható kupak miatt, így utazáskor sem kellett keresni, hogy hová tette el a gyerkőc a kupakot."

A legtöbben pelenkakiütés, valamint kipirosodás ellen, illetve ezek megelőzésére használták a kenőcsöt, de többen nem egy kifejezett problémára használták, hanem csak általános popsikenőcsként. 1-től 5-ig terjedő skálán 63-an 5-re értékelték a kenőcsöt abból szempontból, hogy mennyire segített az adott probléma kezelésében, ami szerintem szuper arány.

A válaszolók közül 54 fő értékelte 5-re a kenőcs állagát és 64 fő értékelte 5-re a kenőcsöt összességében, ez 4,7-es átlagot jelent, ami szerintem nagyon szép eredmény, én nagyon örültem, hogy ennyire elégedettek voltatok vele.

A kérdőívet kitöltők 81%-a (66 fő) cserélné le a jelenlegi popsikenőcsét a Bepanthen Baby kenőcsre és 96% (78 fő), tehát majdnem mindenki ajánlaná kisgyermekes ismerősének ezt a kenőcsöt.


És így a végén jöjjön még néhány rövid vélemény a kérdőívekből:

"A kenőcs tökéletes választás, gyors, könnyed és hatékony használatot biztosít."

"A legjobb popsikrém! Nem ragad, nagyon jól kenhető, nem ül bele a redőkbe, szóval szerintem a legjobb!:)"

"Táskába dobós krém praktikus kupakkal, megfelelően védi a baba bőrét."

"Baby kenőcsök között az egyik leghatékonyabb termék."

"Praktikus, kényelmes használni és nagy segítség a baba bőrének."

"Szuper összetevők, könnyű és praktikus használat, az új kupakkal még egyszerűbb használni."


Zárszóként még annyit, hogy nagyon örülök, hogy a Bayer jóvoltából létrejöhetett ez a tesztelés és annak még inkább, hogy a tesztelők többségében elégedettek voltak a Bepanthen Baby kenőccsel, amit egyébként én is nagy megelégedéssel használok a mai napig Vince popsiján. 



Ha hasznosnak találtátok ezt a bejegyzést, akkor mindenképpen osszátok meg kisgyermekes ismerőseitekkel.



Szandra




*Szponzorált bejegyzés, támogató: a Bepanthen Baby kenőcs. L.HU.MKT.CC.24.07.2018.1691

You Might Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe