Tarte Tarteist Pro To Go paletta teszt

Mondhatnám azt is, hogy tulajdonképpen ez most történelmi pillanat a blogon - vagy valami olyasmi -, hiszen ez itt kérem szépen a legeslegelső Tarte sminkem. És igazából ezt is annak köszönhetem, hogy a szuper kis fórumomon, a For Her Fórumon pár nappal ezelőtt valaki felhívta a figyelmemet arra, hogy a Tarte weboldalán ingyenes a szállítás és hát bizony ki is használtam ezt a remek lehetőséget. Amikor felmentem a weboldalra, nem volt semmi konkrétum a fejemben, hogy mit szeretnék rendelni, de amikor megláttam ezt a kis palettát, azonnal beleszerettem és úgy döntöttem,  ő lesz a "kiválasztott".  Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy jól döntöttem-e, akkor olvassátok el ezt a tesztet.


Ahogyan a nevében is benne van, ez egy pici, kompakt paletta, nem műanyag, hanem olyan kemény papír - tudjátok, cardboard, aminek még mindig nem tudom mi a magyar megfelelője... :D Sajnos koszolódik rendesen már pár használat után is, szedi az ujjlenyomatokat, dehát ez van. Kis tükörke is van benne, valamint hat darab gyönyörűséges, meleg tónusú szemfesték, vegyesen matt és fényes színek. Ennyi, nem több és nem is kevesebb. Ezzel a palettával simán össze lehet hozni egy szolíd, hétköznapi sminket, de akár egy kicsit merészebb, alkalmi sminket is.



Nézzük sorban a színeket: a bal felső "drive" egy matt bőrszín, tökéletes alapszín, remekül használható satírozáshoz és elengedhetetlen ahhoz, hogy igazán természetes legyen az átmenet a színek között a szemsminkünkben. Mellette a "stylin" egy matt tejcsoki szín, ezzel remekül tudjuk mélyíteni és egy kicsit füstösíteni, vadítani a sminkünket. Jobb szélen felül a "boss" egy metálfényű bronzos árnyalat, egyszerűen gyönyörű. Ahogyan az alsó sorban bal szélen a "hype" is, ami egy metálfényű, meleg tónusú, rezes beütésű arany árnyalat. Mellette középen a "crisp" egy matt, narancsos beütésű, meleg tónusú középbarna. És végül lent jobb oldalon a "dominate" egy fényes, rózsaszínes-bordós-szilva szín, hát nálam ez a szín a legnagyobb szerelem a palettában.


Ami a szemfestékek állagát illeti: a fényes színek textúrája egy álom, már-már krémesek, nagyon-nagyon pigmentáltak és annyira fényesek, hogy már-már világítanak. És ugyanez igaz a matt színekre is, bár ezek picit azért porolnak, de ettől még gyönyörűen satírozhatók, egyszerűen remekül működnek a szemhéjon és tartósak is - mondom ezt úgy, hogy én szemhéjalappal próbáltam őket, de én minden szemfesték alá teszek alapot. Most nézzétek meg, mennyire szépek:



Egy szó mint száz: imádom ezt a palettát úgy ahogy van. Használom, amikor csak tehetem, nagyon örülök, hogy megrendeltem és ha ezután utaznék valahova, tuti, hogy ez dobom majd a neszesszerembe.



Ti próbáltatok már valami a márkától?




Szandra



You Might Also Like

12 megjegyzés

  1. Gyönyörű árnyalatok, igazi őszi paletta! :)

    VálaszTörlés
  2. Csodás színek! Nekem sincs még Tarte sminktermékem, de már kinéztem magamnak a Tartelette palettát.

    VálaszTörlés
  3. Fú, nagyon tetszenek a képek, hangulatosak :) És jónak tűnik a paletta is *.*

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép paletta. :-) Sajnos még nem próbáltam semmit ettől a márkától, de a pirosítókkal már régóta szemezek.

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép paletta és tényleg praktikusnak tűnik. :)

    VálaszTörlés
  6. Tényleg nagyon szépségesek a színek! :) Szerintem is jó vétel volt ez a paletta! ;)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe