Megfizethető bőrápolás

Most már nagyjából két hónapja használom a The Ordinary márka két termékét, úgyhogy azt hiszem itt az idő, hogy beszámoljak Nektek a tapasztalataimról. Szerintem még soha nem voltam ennyire lelkes és izgatott arcápoló termékekről, de egyszerűen még mindig nehéz felfognom, hogy valami, ami ennyire olcsó, hogyan lehet ennyire jó?! Na jó, most, hogy már az elején lelőttem a csattanót, megosztom Veletek, hogy miért is lettek nagy kedvenceim ezek az arcápolók.



The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%
Amikor elkezdtem nézegetni a The Ordinary szérumokat, eléggé bizonytalan voltam, hogy melyiket is rendeljem... Volt, ami a szoptatás miatt eleve kiesett, közben meg természetesen bújtam ezerrel a véleményeket és végül erre esett a választásom. Ez csak azért érdekes, mert nem feltétlenül problémás a bőröm - mármint persze hogy az, csak úgy értem, hogy nem igazán pattanásos, csak néha jön ki egy-kettő. Viszont tetszett, hogy ez a termék többek között azt ígéri, hogy szabályozza a faggyútermelést, ami bizony ráfér a kombinált bőrömre, valamint segíti a bőrhibák és eltömődött pórusok elleni küzdelmet. Arról nem is beszélve, hogy illat- és színezékmentes.


Mivel rengeteg véleményt olvastam róla, így nem volt számomra meglepetés, hogy ez egy igencsak nyálkás szérum, ami a bőrre felkenve ragacsos érzetű. Kell pár perc, hogy ez a ragadós-tapatós érzés eltűnjön, éppen emiatt én csak este használom. Illetve azt vettem észre, hogy felvitel után néha enyhe bizsergést is érzek, de nem mindig - még nem jöttem rá, hogy ez mitől függ. 
Viszont megéri ez a pár perces kellemetlenség, mert tényleg csodákat tett a bőrömmel: a homlokomon rendszeresen megjelennek apró kis puklik, amik nem pattanások és messziről nem is igazán látszódnak, de ezek teljesen eltűntek már pár nap használat után. Amióta használom, nem volt egyetlen pattanásom sem, bár azt nem tudhatom biztosan, hogy ez ennek a szérumnak köszönhető-e, de azért általában minden hónapban van legalább 1-2 pattim, most pedig az elmúlt két hónapban egy se jött ki. Ezen kívül csökkentette a faggyútermelődést is.
Nekem ez a szérum 5/5, az egyszerű, de funkcionális csomagolásról nem is beszélve, engem meggyőzött és biztos, hogy fogok még rendelni belőle, már ha valahol lesz raktáron, mert szinte mindig hiány van belőle.


The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA
Ez a krém nagyon meglepett - annak ellenére, hogy erről is rengeteg véleményt olvastam. Nagyon-nagyon sűrű, éppen ezért kissé nehéz kinyomni a tubusból. Biztos, hogy szét kell majd vágnom, ha már kevés lesz benne, talán egy ennyire sűrű állagú krémnek nem is ez a legmegfelelőbb csomagolás... A sűrűsége miatt kicsit meg is ijedtem, hogy sok lesz a bőrömnek, de nem az. Sőt, igazából télre szerintem kevés lesz neki, de a melegebb hónapokban tökéletes éjszakai hidratáló krém volt, illetve sokszor még nappalra is ezt használtam fényvédővel kiegészítve. Sűrű állaga ellenére nagyon gyorsan beszívja a bőröm, pont megfeleően hidratál, rugalmas lesz tőle a bőröm, nem zsírosít, nem irritál és nagyon jól lehet sminkelni rá. De télre kevés lesz nekem és ez nagy szívfájdalom, meg az is, hogy elég gyorsan elfogy ez a kis tubus (de úgy láttam van már belőle 100ml-es verzió is).



Ha esetleg kedvet kaptatok ti is a The Ordinary termékekhez, akkor íme néhány lelőhely:




Ti próbáltatok már valami a The Ordinarytól?



Szandra




You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. De jó, hogy írtál ezekről!
    Még nem próbáltam semmit tőlük, de jó ideje szemezek a márkával és amióta láttam h Magyarországon is kapható és nem feltétlenül kell rendelni, azóta még jobban érdekel. Elhasználom ami meg van bontva, aztán szerintem teszek egy próbát. :)

    VálaszTörlés
  2. a niacinamide + zn szérum nálam is nagy kedvenc, az azelanisavas krémmel együtt. a NMF annyira nem érdekelt eddig, de a 100ml-es kiszerelés tuti jön hozzám, ha következőnek rendelek (eddig pont ez volt a bajom, hogy relatíve kicsi a kiszerelése). Örülök, hogy neked is beváltak a the ordinary termékek :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe