Kedvenc táskabarát testápolók

Bár lassan vége a nyárnak és ezzel a nyaralós-utazós szezonnak is, de szerintem így is bőven van létjogosultsága ennek a bejegyzésnek. Nálam például mindig van egy ilyen kis tégelyes testápolókrém - nyilván nem a villamoson, vagy a játszótéren kezdem el kenegetni magamat, de van olyan, hogy észreveszek egy száraz foltot a bőrömön és akkor bekenem, de sokszor ezeket használom kézkrémként is. Másrészt pedig én most már egy ideje jobban szeretem az ilyen kis tégelyes testápolókat, mert így legalább van sikerélményem, hogy el is tudom használni őket belátható időn belül :D. És az sem mellékes, hogy néha megunom az adott illatot, mire eljutok egy nagyobb tégely feléig, így viszont nem fenyeget ez a veszély. Úgyhogy jöjjenek az én kedvenc, táskabarát testápolóim.



The Body Shop testvajak
Imádom a The Body Shop testvajakat és most már nem is nagyon veszek nagy tégelyeset, csak a pici 50ml-eseket, mivel pont ennél a márkánál jártam úgy, hogy meguntam egy-egy illatot, mire a nagy tégely feléhez értem. Rengetek különböző illatban kaphatók, úgyhogy tuti, hogy mindenki talál köztük kedvencet, már csak azért is, mert ezek nem műillatok - például a gyümölcsösöknek tényleg gyümölcsillata van. Az én kedvenceim a Honeymania testvaj, ami nagy bánatomra sajnos már nem kapható :(, de mindenképpen helye van ebben a bejegyzésben, valamint a Spa of the world termékcsaládból a Hawaiian Kukui krém, ami újdonság abból a szempontból, hogy nem olyan régóta kapható 50ml-es verzióban.



Nivea Care Intenzív tápláló krém
Biztos vagyok benne, hogy sokunk édesanyjának, sőt akár nagyanyjának is nagy kedvence (volt) a klasszikus, fémtégelyes NIVEA krém. Az igazat megvallva annak soha nem voltam nagy rajongója, mert nekem egyszerűen túl zsíros és nehéz, de a Nivea Care krém sokkal könnyedebb állagú és gyorsan beszívódik, ráadásul három különböző méretben kapható. Ez amúgy picit kakukktojás a többi krémhez képest, mivel ez egy univerzális krém, vagyis akár arcra is lehet kenni.



Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream
Aki követ külföldi videósokat, az szinte biztos, hogy találkozott már ezzel a krémmel. Namost ez a neve szerint hivatalosan egy olyan krém, amit a brazil nők leginkább a popsijukra kennek, merthogy feszesítő összetevők is vannak benne. De ha valaki egyszer megszagolja és kipróbálja, akkor mindenhova kenni akarja majd. Merthogy ennek olyan isteni finom illata és olyan szuper, gyorsan felszívódó textúrája van, hogy csak na és olyan puhává varázsolja a bőrt, hogy nem is értem, miért csak ezt a pici tégelyt rendeltem meg... (Na jó, de tudom, mert még ez a pici is baromi drága, de a nagyobbik, 240ml-es verzió közel 15.000Ft!!!!!) Úgyhogy azt hiszem ez csak kivételes alkalmakkor fogom használni, mert az isteni illatát és hatását nagyon sokáig szeretném érezni. Egyébként a Cult Beauty weboldalról rendeltem INNEN.




Nektek melyik a kedvenc, táskabarát testápolótok?
Esetleg használjátok ezek közül valamelyiket?




Szandra





*A Nivea Care krémet, valamint a The Body Shop Spa of the world Hawaiian Kukui krémet tesztelésre kaptam.




You Might Also Like

3 megjegyzés

  1. Kifejezetten testápolót én nem hordok a táskámban, száraz bőrre/ foltokra vagy a kézkrémemet kenem (Esscence sárga tubusos 2in1) vagy icipici, illatosított Manna shea vajat szoktam még magammal vinni.
    De az 50ml-s Body Shop testvaj se rossz 5let. :)

    VálaszTörlés
  2. A Honeymania-t én is imádtam. :)
    Nekem is a TBS kis tégelyesek a kedvenceim, most épp a zöld teás, nyáron mindig ezt használom.

    VálaszTörlés
  3. Ajánlom Neked a Manna vajakat is. Igaz,hogy tömör,zsíros krém,de a hatása egyszerűen csodálatos. Abból is van több kiszerelés,a legtáskabarátabb a 15ml,amit tudsz ajakbalzsamként,testápolóként és arckrémként is használni.

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe