Megkésve bár, de... - Márciusi Pixibox

Azt hiszem meglepetésdoboz ennyit még nem várt arra, hogy kinyissam, de a márciusi Pixibox valamikor akkortájt érkezett meg hozzánk, amikor Vincével hazajöttünk a kórházból, így bizony néhány napra feledésbe merült. Viszont annál jobban örültem, amikor egy nyugalmas órácskámban, amikor mindkét gyerkőc éppen aludt, eszembe jutott, hogy még nem bontottam ki úgyhogy nagy örömmmel estem neki. Nos azt kell mondanom, hogy baromira tetszett a mostani kiadás, úgyhogy ma megosztom Veletek, hogy miért is.


Uriage Termál hidratáló szemkörnyékápoló gél-krém (teljes kiszerelés)
Uriage Termál light hidratáló arckrém normál-kombinált bőrre (minta)
Uriage Termál hidratáló szérum vízhiányos bőrre (minta)
Az Uriage termékek már-már oszlopos tagjai és lassan állandó szereplői a Pixiboxoknak, de én ezt nem bánom, a szemkörnyékápolónak pedig kifejezetten örülük. Nagyon könnyed állaga van és nagyon frissítő érzés, amikor felkenem a szemem alá, azonnal élénkít, de emellett remekül hidratál is és ragyogóvá teszi a szemkörnyéket. Hosszú távon pedig elvileg csökkenti a szem környéki finom vonalakat és a sötét karikákat, amire nekem most elég nagy szükségem van, úgyhogy remélhetőleg így lesz, mert biztosan el fogom használni.
A két kis mintát őszintén szólva még nem próbáltam ki, ezekre annyira nem pörögtem rá, Lili viszont igen, mert azonnal elkobozta tőlem a mini tubusokat. :D


Mudmasky Méregtelenítő, tisztító, helyreállító arcmaszk (utazó méret)
Erről a holland márkáról nem is hallottam még, de ezzel a natúr alapanyagokból készített iszapmaszkkal azonnal felkeltették az érdeklődésemet. Merthogy ahogy megláttam a dobozban, egyből fel is kentem és a doboz további tartalmát ezzel a maszkkal az arcomon fedeztem fel. Vékonyan kell felvinni a bőrre, vannak benne pici kis, talán növényi (?) "darabkák" (remélem érzitek a szakszerű megnevezést :D). Én kb. 8-9 percig hagytam fent, ezalatt megszáradt és kissé "összehúzta" a bőrömet, majd lemostam. Nagyon tiszta és friss érzést hagyott maga után, teljesen "felüdült" a bőröm, ragyogó és hidratált lett, úgyhogy nekem bejött. :)


Revlon krémpirosító - 150 Charmed enchantment
Előre leszögezném, hogy ennek a pirosítónak nem igazán sikerült megfelelően "belőnöm" a színét a képeken, mivel ez sokkal inkább egy visszafogott, mályvás árnyalat, ami nekem nagyon tetszik. Amúgy számomra ez is egy teljesen új felfedezés, merthogy még soha, sehol nem találkoztam a Relvon krémpirosítókkal, nem is tudtam, hogy létezik ilyen, de nagyon megörültem neki - annak ellenére, hogy elég fura kapcsolatom van a krémpirosítókkal. Néha bezsongok 1-1 darab láttán, megveszem, aztán amikor használni kell, valahogy alábbhagy a lelkesedésem. Pedig a krémpirosítókkal nagyon üde, természetes hatást lehet elérni akár ujjal, akár egy szintetikus ecsettel, akár sminkszivaccsal viszi fel az ember. Ez is egy nagyon kis kellemes szín, ami felvitel után kissé púderes textúrájúvá változik. A krémpirosítókat egyébként leginkább kezdő sminkelőknek tudom ajánlani, hiszen egyszerűen, ujjal is fel lehet vinni és szépen eldolgozni, anélkül, hogy túlzásba esnénk. Valamint száraz bőrűeknek is jó választás lehet, akiknek esetleg a kompakt pirosítók kiemelik a száraz részeket a bőrükön.



Clinique Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Balm - 07 Super Strawberry (utazó méret)
Amikor megláttam a dobozban, nagyon meglepődtem, sőt nem is akartam elhinni, hogy tényleg ott van, nagyon-nagyon örültem neki. Merthogy korábban volt egy chubby stick színezett ajakápolóm, amit nagyon szerettem és bizony ez is azonnal belopta magát a szívembe. Bár azzal nem teljesen értek egyet, hogy teljes rúzs fedést biztosít, de nagyon kellemes színt ad ajkaknak. Ráadásul ez az árnyalat nagyon hasonlít az én ajkaim természetes színéhez, így számomra tényleg tökéletes. Remekül hidratál, szép fénye is van, szóval egy nagyon könnyű és kellemes kis ajakkence.



Michal Negrin táska
Őszintén megmondom, hogy ennek a táskának a színvilága, meg a mintája teljesen távol áll tőlem... :D De ettől még be fogom dobni a babakocsiba aljába, mert rengetegszer jártam már úgy, hogy be kellett szaladnom valahova venni pár dolgot, de nem volt nálam szatyor, így akármennyire is utálom a nejlonszatyrokat, vennem kellett, hogy haza tudjam vinni a cuccokat... Szóval biztos, hogy jól fog még jönni ez a táska, akármennyire is nem az én világom a mintája.


Nina Ricci Rose Extase parfümminta
Van egy Nina Ricci parfümöm, a L'Extase Caresse de Rose, amit nagyon szeretek, így kíváncsi voltam, hogy ez a parfüm mennyiben más. Ez egy nagyon finom édes, gyümölcsös-virágos illat, amiben dominál a rózsa, valamint a bogyós gyümölcsök. Nagyon vidám és nőies illat, ráadásul a parfüm üvege is hihetetlenül gyönyörű. Ha nem lenne több parfümöm is most, lehet hogy kérnék egy ilyet születésnapomra. :)


Természetesen ezúttal is kaptunk Piximagazint hasznos olvasnivalókkal a dobozban található termékekhez kapcsolódóan, illetve kedvezménykuponokat is, úgyhogy mindent összevetve szerintem ez egy szuper doboz lett. Ha csak a Revlon pirosító, a Clinique Chubby stick, az Uraige szemkörnyékápoló, meg a Mudmasky arcmaszk lett volna benne, én már akkor is örültem volna, a többi csak ráadás.
Szép volt Pixibox! :)



Nektek hogy tetszik a mostani doboz?



Szandra




*A bejegyzésben bemutatott doboz sajtópéldány.



You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Nekem a bőrgyógyaszom ajánlott egy Uriage Termál terméket pattanásokra és imádom! Tényleg szuper termékeket készítenek!

    VálaszTörlés
  2. Már régebb óta nem vetem Pixi-t, hosszabb szünet után ez volt az első amit megrendeltem. :) Nekem a krémpirosító jött be legjobban belőle, a többit nem próbáltam még, a Chubby-t elajándékoztam a szatyor pedig Anyukám szülinapi ajándékához kerül, ő imádja az ilyeneket. Én meg vettem egy Michal Negrin fülbevalót a kuponnal, mert igazából abban bíztam h az lesz a dobozban. :D

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe