Kényelmes lábbeli minden alkalomra

Az igazat megvallva, ha cipővásárláskor választanom kell, hogy egy divatos, de kevésbé kényelmes, vagy egy kényelmes, de talán kevésbé csinos cipőt vegyek-e meg, akkor egyértelműen az előbbit választom. Ha elnézem a mostani a cipődivatot, akkor azt megállapíthatom, hogy a legtöbb lábbeli nem igazán kedves az egészségünknek: a papírvékony talpú balerinacipők, vagy éppen a teljesen egyenes talpú loaferek és slip-onok egyáltalán nem kényelmesek és nem is tesznek jót hosszú távon, hogy a magassarkú cipőkről már ne is beszéljek...


Még szerencse, hogy nem kell feltétlenül lemondanunk a divatos darabokról, hiszen a Scholl GelActive™ talpbetétekkel szinte bármilyen lábbelit kényelmessé varázsolhatunk. Mivel többféle verzióban is kapható, így mindenki megtalálhatja a lábbelijének, illetve az életvitelének megfelelő változatot. Választhatunk mindennapi, vagy éppen sportoláshoz kifejlesztett talpbetétet, illetve balerina, vagy magas sarkú cipőbe való verziót is. 
Én jelenleg kétfélét használok, az egyiket a kedvenc balerinacipőmbe, a másikat pedig a tornacipőmbe ragasztottam bele és őszintén szólva ég és föld a különbség. Olyan, mintha felhőkön járnék, remekül alátámasztja a lábamat és amíg régebben néhány óra múlva már fájdolgált a lábam ezekben a cipőkben, most szó sincs ilyesmiről. A Scholl GelActive™ talpbetétek remekül illeszkednek a cipőimbe és biztosan tapadnak, így nem mozdulnak el és nem is csúszkálnak, úgyhogy remélhetőleg sokáig fogom tudni használni őket.


És aminek még nagyon nagy hasznát fogom venni, azok a magassarkú cipőbe való betétek. Ugyanis ritkán hordok magassarkút, így nagyon hamar kényelmetlenül érzem magam bennük és elfáradnak, megfájdulnak a lábaim, így egy idő után már nem tudok másra figyelni, csak a fájó lábaimra és csak arra vágyom, hogy minél hamarabb ledobhassam a cipőimet... Ezekkel a kifejezetten magassarkú cipőbe való Scholl GelActive™ talpbetétekkel viszont gond nélkül ki fogok bírni egy hosszabb rendezvényt is. 


Ti próbáltátok már a Scholl GelActive™ talpbetéteket?



Szandra





*Szponzorált bejegyzés.


You Might Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe