Tavaszi illatok a lakásban

Többek között azért is imádom a tavaszt, mert ha szép idő van, akkor napközben elég sokat nyitva van a lakásban az ablak és élvezem, ahogyan beáramlanak a friss, tavaszi illatok. Kár, hogy sajnos az időjárás miatt ez nem mindig megoldható és csak egy gyors szellőztetésre van lehetőség, de szeretem, ha ilyenkor is kellemes illat van a lakásban. Amióta megérkeztek hozzám az Airwick Pure aerosol légfrissítők, azóta csak ezeket használom és nagyon megkedveltem őket, pedig korábban nem igazán szerettem légfrissítőket használni.


Régebben ha finom illatot szerettem volna a lakásban, akkor meggyújtottam egy illatgyertyát, de amióta a kislányom, Lili gyakorlatilag mindenhova fel- és elér, azóta nem nagyon merek gyertyát gyújtani, de a kellemes illatokról nem akartam lemondani.
Persze mondhatnátok, hogy ha már tavasz, akkor miért nem friss virágcsokorral "illatosítok"?! Nos megmondom őszintén, hogy nem nagyon szeretek vágott virágot vásárolni... persze a férjem néha meglep egy-egy gyönyörű csokorral, dehát azoknak az illata sem tart sajnos örökké.


Az Airwick Pure légfrissítőkkel egy alapos szellőztetés után néhány fújással bármikor felfrissíthetem a lakást. Erre már csak azért is szükség van, mivel nálunk egy légtérben van a konyhával a nappali és ahogyan írtam is, sokszor nincs lehetőségem órákig szellőztetni, amíg teljesen eltűnik az ételszag.
Igazán intenzív illatuk van és ami különösen szuper bennük, hogy formulájuk nem tartalmaz vizet, így visszahulló vízpára nélkül varázsolnak friss illatot otthonunkba. Én egyébként azért sem szerettem légfrissítőket használni, mivel egyszerűen kirázott a hideg attól, ahogyan visszahullott rám a nedves pára... Arról nem is beszélve, hogy a padló mindig nedves, majd ragadós lett tőlük, de ezekkel szerencsére nincsen ilyen probléma. Nekem amúgy maga a flakon is tetszik, olyan kis kompakt és a permetezőfej kialakítása is szuper. A négy különböző illat közül (balról jobbra: Cseresznyevirág, Tavaszi szellő, Fehér vanília virág, Friss pamut) biztosan mindenki megtalálja azt, ami leginkább passzol az ízléséhez. Nekem a kék flakonos "Tavaszi szellő" a kedvencem, mert igazán kellemes és könnyed illat, egyáltalán nem túl sok, nagyon friss.




Nektek mi a kedvenc tavaszi illatotok?



Szandra





*Szponzorált bejegyzés.



You Might Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe