Ajakápolás mindenkinek

Az ajakápolás nálam eléggé sarkalatos pontja a szépségápolásnak. Sajnos elég szárazak az ajkaim és nem csak a hidegebb hónapokban, így gyakorlatilag folyamatosan oda kell figyelnem az ajkaim hidratáltságára. Bár a melegebb hónapokban azért már nem kell annyira "masszív" ajakkencéket használnom, mint télen, így előkerülhetnek a könnyedebb, ízesített és színezett ajakápolók is, ezért is örültem nagyon ennek a három a Blistex ajakápolónak.
Igazából a háromból kettő nem ismeretlen számomra, mert már használtam őket régebben. A Blistex Lip Relief ajaknyugtató krémet még akkor vettem meg, amikor a Carmex bemondta nálam az "unalmast" és egyszerűen már nem használt, úgyhogy erre váltottam. Szuperül hidratálja még a nagyon száraz, cserepes ajkakat is. Mentolos illata van és enyhén bizsergeti az ajkakat, ami nem biztos, hogy mindenkinek bejön, de nekem nincs bajom vele. Viszont arra oda kell figyelni, hogy nehogy túl sokat kenjünk fel, mert akkor fehéres színűek lesznek az ajkak, de pár perc alatt beszívódik és eltűnik - ennyi kellemetlenséget meg tudok bocsátani egy ilyen szuper ajakápolónak. Ja és többektől is hallottam, hogy a herpeszük is gyorsabban elmúlt tőle - mondjuk én ezt nem tudom sem cáfolni, sem megerősíteni, mert nem szokott herpeszem lenni,  de akinél releváns, annak esetleg érdemes kipróbálni ezt az ajakkrémet.


Akiknek kevésbé szárazak az ajkai, azoknak pedig itt van két kis könnyed Blistex ajakápoló is: a Lip Brilliance enyhe színt és csillogást ad az ajkaknak és finom édeskés illata van. A hidratáló hatása átlagos, úgyhogy ezt leginkább azoknak tudom ajánlani, akik nem szeretik a rúzsokat és szájfényeket, de mégis szeretnék valamivel feldobni az ajkaikat.
A málnás-limonádés ajakápolóval szintén volt már dolgom régebben. Ez amolyan tipikus könnyed, nyári ajakápoló, már csak azért is, mert van benne 15-ös fényvédő, merthogy az ajkakat is védeni kell a káros napsugaraktól. Ennek is átlagos hidratáló hatása van és eléggé intenzív az íze - szerintem finom, nagyon frissítő, nekem tetszik - volt, hogy lenyaltam felkenés után (na azért fogynak nálam gyorsan az ízesített ajakápolók... :D). Viszont arra figyelni kell, hogy lehetőleg ne egyél sósat, miután felkented, mert bezavarhat az étel ízébe... :D Amúgy viszont tényleg egy tökéletes kis ajakápoló a nyári hónapokra.
A Blistex ajakápolókat megtaláljátok a dm-ben, a Rossmannban és az Auchanban.



Ti próbáltátok már a Blistex ajakápolókat?


Szandra






*Szponzorált bejegyzés.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe