Catrice Kaviar Gauche limitált kiadás teszt

Nem tudom, ki mennyire emlékszik még a tavaly nyári Catrice Kaviar Gauche limitált kollekcióra, de az egy nagyon kis visszafogott, nude-pasztell színekben pompázó, "menyasszonyos" pompázó trendkiadás volt és engem valahogy annyira nem is fogott meg. Viszont amikor megláttam, hogy a mostani együttműködés eredményeként egy sötétebb, ősziesebb kollekcióval álltak elő, igazán kíváncsi lettem és nagyon megörültem a tesztelési lehetőségnek. Úgyhogy jöjjön az én véleményem a termékekről a bejegyzés végén egy kis meglepetéssel.


Catrice Kaviar Gauche négyes szemfesték paletta - C01 Iris Sauvage
Kezdjük a kollekció egyik legimpozánsabb darabjával, aminek a csomagolása igencsak szemre való - bár ez nagyjából az összes most következő sminkről elmondható. Fekete bársony borítás, arany minta és felirat, igazán mutatós, bár sajnos eléggé szedi a szöszt, meg nyilván pár használat után nem lesz ennyire szép, de az elején azért még lehet gyönyörködni benne. Jól záródik, van benne tükör, applikátor nincs, amit én egyáltalán nem bánok, sőt.


A palettában három matt és egy fényes árnyalat található, szép őszi színek, nekem nagyon tetszik a színösszeállítás, a bordó színnek különösen örülök. Most ugye nagy trend a matt finis, úgyhogy ennek ez a kis paletta is eleget tesz, de én azért örülök, hogy belekerült egy visszafogott, fényes szín is (jobb alsó sarokban látható), hiszen ezzel kiemelhetjük a szemöldökcsontot, vagy éppen a belső szemzugot, de én a lenti sminknél pl. egy picit tettem belőle a bordó színre a szemhéjam közepére.


Ami a festékek textúráját illeti, nos a matt színek viszonylag kemények és a pigmentáltság sem az igazi: a bal felső sarokban található sötétbarnás fekete még egészen jó, de a mellette lévő bordós árnyalattal már küzdenem kellett sminkeléskor, a bal alsó sarokban található taupe-os szín pedig kifejezetten gyenge, alig pigmentált és foltos is, sokat küzdöttem vele swatcholáskor és sminkeléskor is, mivel az ecset is nehezen veszi fel. A jobb alsó sarokban található fényes színnek már puhább és lazább a textúrája, emiatt picit porzik is, de legalább könnyebb előcsalogatni belőle a színt, de sajnos ez sem annyira intenzív.
Kicsit sajnálom ezt a palettát, mert egyébként szép kis sminket lehet készíteni vele, de nekem egy picit macerás ez így - valahogy úgy érzem, hogy itt a csomagolás elvitte a showt.
Ára 1659 Ft.



Catrice Kaviar Gauche Highlighter - C01 Clair De Lune
Gondolom nem okozok nagy meglepetést azzal, ha elárulom, hogy a highlighterre voltam a leginkább kíváncsi, hiszen imádom őket, ez meg itt egy igencsak különleges darab a dombornyomott csipkemintával. Bár így a képen nem igazán látszóik, de ez egy két tónusú highlighter: a minta körüli rész picit rózsaszínes, míg maga a minta inkább pezsgőszínű. Már ránézésére is látszódik, hogy vannak benne csillámok, de az arcon szerencsére nem annyira feltűnőek.


Már swatcholáskor feltűnt, hogy viszonylag laza a textúrája és picit darabos is, amikor belemártottam az ecsetet, nagyon porolt. Nagyon kíváncsi voltam rá, hogy sminkeléskor hogyan viselkedik, de sajnos azt kell mondanom, hogy nagy-nagy bánatomra nem igazán tetszett ahogyan az arcomon mutat. :( Valahogy nem egyenletes a fénye és kiemeli az arcbőröm különböző textúráit, a bőregyenetlenségeket. Bár valószínűleg akinek nincsen ilyen problémája és egyenletes a bőrfelszíne, annak nem lesz gondja vele, mert egyébként nagyon kellemes, nem túl feltűnő, fehéres-aranyos fénye van.
Ára 1489 Ft.



Catrice Kaviar Gauche krémes szemfesték és szemhéjtus - C01 Force D'or
De hogy valami jót is mondjak végre, itt van ez a krémes szemfesték, ami egyszerűen szuper. Igazi klasszikus, sárgás tónusú arany, abszolút passzol az őszhöz és a közelgő ünnepi időszakhoz. Sokoldalúan használható: egyrészt krémes szemfestékként a mozgó szemhéjon, vagy éppen a belső szemzug kiemelésére (ahogyan én is használtam a lenti sminknél), illetve tusként is, bár megmondom őszintén, hogy így nem próbáltam. De én azt is el tudom képzelni, hogy a kész szemsminkre viszek fel egy picit belőle egy kis extra csillogásért.


Jó kis krémes állaga van, egyáltalán nem kemény, így szépen fel lehet vinni ujjal - sőt én kifejezetten ezt javasolom ecset helyett. Nagyon jól pigmentált és igazán élénk, gyönyörűen fénylik, szinte szikrázik és a legjobb benne, hogy néhány másodperc után "megköt" és szinte lerobbanthatatlan, úgyhogy érdemes gyorsan dolgozni vele. Számomra a kollekció legjobb darabja.
Ára 1329 Ft.



Catrice Kaviar Gauche ajakrúzs - C02 Fleur Du Soir
A két árnyalatban kapható rúzs közül én a sötétebbet kaptam, aminek kifejezetten örültem így az őszi időszakban. Ez egy csodálatos, telt, mélybordó szín, nem teljesen matt, amolyan bársonyos matt, vagy szaténmatt finisnek mondanám, viszont érdekes, hogy a kézfejemen sokkal inkább mattnak tűnt, mint az ajkaimon, pedig felvitel előtt letöröltem az ajakbalzsamot. De az biztos, hogy krémes a textúrája, elképesztően pigmentált és nagyon kényelmes viselet az ajkakon.


Mindenképpen kell alá ajakkontúr ceruza és fontos, hogy előkészítsük (radírozzuk, hidratáljuk) az ajkakat, mielőtt felkenjük, mert kiemelheti a szárazabb részeket - bár ezek viszonylag evidens dolgok matt, sötét rúzsoknál. Cserébe viszont tényleg gyönyörű a színe, aki szereti az ilyen sötét, gazdag, telt árnyalatokat, az imádni fogja.
Kapható egy világosabb, rózsaszínes árnyalatban is (C01 Nudes Sublime), ára 1329 Ft.


Catrice Kaviar Gauche körömlakkok - C03 Fleur Du Soir, C04 Rose D'or
A kollekció része négy körömlakk is, ebből három inkább világosabb, krémes, pasztelles árnyalat, de van egy csodaszép, enyhén barnás beütésű bordó szín is, ami tökéletes erre az időszakra. A képen két rétegben látható, nagyon szép telt színe van és fedőlakk nélkül is csodásan fénylik. A mellette lévő enyhén rózsaszínes, áttetsző árnyalat nagyon-nagyon visszafogott, francia manikűrhöz tökéletes lehet, mivel nincs nagy fedése, itt a képen három rétegben látható. Nagyon apró csillámok is vannak benne, de ezek leginkább csak közelről látszódnak.
Áruk 989 Ft.


És íme az őszies hangulatú sminkem, ami a bejegyzésben bemutatott termékekkel készült:





NYEREMÉNYJÁTÉK LEZÁRVA!
A NYERTES ERIKARENA, GRATULÁLOK, ÍROK EMAILT!
A TÖBBIEKNEK KÖSZÖNÖM, HOGY JÁTSZOTTAK!
LESZ MÉG BŐVEN JÁTÉK AZ ELKÖVETKEZŐ HETEKBEN. ;)



Így a végére az a jó hírem van, hogy most megnyerheted az összes itt bemutatott terméket, tehát a négyes szemfesték palettát, a highlightert, a krémes szemfestéket, a rúzst, a két körömlakkot PLUSZ az első képen látható Catrice Kaviar Gauche neszesszert is. :)
Hangsúlyozom, hogy az itt bemutatott termékeket nyerhetitek meg, vagyis olyanok jelentkezzenek a játékra, akiket nem zavar, hogy a termékeket kipróbáltam (egyszer swatcholtam őket, illetve egyszer sminket is készítettem velük, a rúzst rúzsecsettel használtam). Nálam szinte biztosan nem lennének kihasználva és csak állnának a fiókban, de biztosan vannak itt olyanok, aki örülnének ennek a csomagnak. :) 
Ha szeretnél nyerni, nincs más dolgod, mint írj egy kommentet ide a blogbejegyzés alá, hogy szeretnél nyerni és az emailcímet, amin értesíthetlek, ha Te vagy a nyertes. Kérek mindenkit, hogy csak egyszer kommenteljen. A játékra november 10. csütörtök éjfélig lehet nevezni, ezután értesítem a nyertest.


Szandra




*A bejegyzésben bemutatott termékeket tesztelésre kaptam.



You Might Also Like

458 megjegyzés

  1. Szia! Szeretnék jelentjezni a járékra. Az emailcímem: rbaranyi92@gmail.com Köszönjük a lehetőséget. :)

    VálaszTörlés
  2. Szia, Szandra, en is jelentkezem a jatekra, iam.krisztu@gmail.com cimen erhetsz el, ha esetleg... :)
    Koszonom, szep hetet!

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Én is jelentkezek a játékra :) trkkitti@gmail.com az email címem.
    Köszönöm!

    VálaszTörlés
  4. Szia!

    Nagyon szeretném őket! :)

    gyongyver.kosa@gmail.com

    VálaszTörlés
  5. Szia! Jelentkeznék a játékra! :)
    Üdv, Era
    erika.torontali@gmail.com

    VálaszTörlés
  6. Mindegyiknek gyönyörű színe, szívesen megnyerném a csomagot!!! :)
    bakosdo@gmail.com

    VálaszTörlés
  7. Szia! Szeretnék jelentkezni a játékra! :)
    email címem: tako.dalma@gmail.com

    VálaszTörlés
  8. Szia :) Szeretnék jelentkezni a játékra. E-mail címem: kinczel.alexa@gmail.com

    VálaszTörlés
  9. Szia! Nagyon ígéretesen hangzanak a termékek, szívesen kipróbálnám őket, úgyhogy jelentkezem én is a játékra :)
    A címem: prepost.annamaria@gmail.com
    Köszi a játékot!

    VálaszTörlés
  10. Szia! :) Szeretnék jelentkezni a játékra. Mindnek nagyon örülnék, mert nagyon szeretem ezt a márkát. Az e-mail címem: koszegi.leda@gmail.com

    VálaszTörlés
  11. Szia Szandra! Tök jó, hogy nem próbálod mindegyik terméket "hasznos" "megéri" jelzőkkel illetni, ha valamit becsülök egy bloggerben, akkor az az őszinteség. :)
    Köszi a lehetőséget a játékra, e-mail címem: stefaniajoo@gmail.com

    VálaszTörlés
  12. Én nagyon örülnék neki, az sem zavar, hogy kipróbáltad már. :)
    niksboxblog@gmail.com

    VálaszTörlés
  13. Szia Szandra!:)
    Jelentkeznék a játékra. E-mail címem: mihokmelinda@gmail.com
    Köszönöm a lehetőséget.

    VálaszTörlés
  14. Egy hatalmas WOW lett ez a kollekció!
    Szeretnék jelentkezni a játékra. :) Az e-mail címem pedig nikimagyari@freemail.hu

    VálaszTörlés
  15. Én is szeretnék jelentkezni :) Email: ocularisinfernom@gmail.com
    Csodaszép ez a kollekció, a rúzs teljesen levett a lábamról :)

    VálaszTörlés
  16. Wow micsoda nyereményjáték. Szeretnék jelentkezni én is: voros.viktoria.92.62@gmail.com
    Köszönöm

    VálaszTörlés
  17. Csodás lett a smink, nagyon jól áll ez a rúzs! :)

    Szeretnék jelentkezni a játékra.
    Email: Ms.Stargate@vipmail.hu

    Köszi a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  18. Szia, szeretnék én is jelentkezni, mert fáj a fogam a palettára. :)
    Köszönöm,
    Patrícia
    patriciakutasi1206@gmail.com

    VálaszTörlés
  19. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  20. Szia Szandra! Köszi a lehetőséget :) szép lett a smink ;) úgyhogy én jelentkeznék a játékra. Üdv. Eszti
    Email címem: eszti.leszko@gmail.com

    VálaszTörlés
  21. Szeretnék jelentkezni a játékra. izabella_gradinescu@yahoo.com Köszönöm a lehetőséget.

    VálaszTörlés
  22. Jujj, de szuper :) Szeretnek nyerni ;)
    Email cimem: mailofmia kukac yahoo.com

    Szep kismama vagy:)

    VálaszTörlés
  23. Szia Szandra! :) Szeretnék én is jelentkezni a játékra. Email címem: klau.dobos@gmail.com
    Köszönöm a lehetőséget!:)

    VálaszTörlés
  24. Szia! Szeretnék jelentkezni a játékra. E-mail címem: oroszhajnal@gmail.com. Köszönöm a lehetőséget.

    VálaszTörlés
  25. Szia! Szeretnék nyerni :) email címem: bockgab@gmail.com

    VálaszTörlés
  26. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  27. Szia! Nagyon szeretném megnyerni a termékeket :) E-mail címem: taridori014@gmail.com

    VálaszTörlés
  28. Szia!
    Szeretnék jelentkezni a játékra, email címem: gloren14 kukac gmail.com.
    Köszönöm szépen a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  29. Szeretnék jelentkezni.☺
    E-mail : lenzserk@gmail.com

    VálaszTörlés
  30. Szia! Szeretnék jelentkezni a játékra. E-mail címem: horvathstefi90@gmail.com

    VálaszTörlés
  31. Szia Szandra! Szeretnék részt venni a játékban a Catrice termékekért. E-mail: kisgyrita09@gmail.com köszi :)

    VálaszTörlés
  32. Ú, az a rúzs nagyon dög, szeretném nagyon őket (főleg a rúzst :P) ! ^.^ Az e-mailem: sedeey.nagy@gmail.com

    VálaszTörlés
  33. :) szeretünk :) Én is szeretnék jelentkezni doryyyy14@gmail.com

    VálaszTörlés
  34. Szia Szandra!
    Szeretnék jelentkezni a játékra. E-mail címem: delfi@citromail.hu

    VálaszTörlés
  35. Szeretné jelentkezni :) A rúzs az egyik kedvenc árnyalatom, a szemfesték szuper összeállítás.
    email: horner.erika@gmail.com

    VálaszTörlés
  36. Szia! Szeretném megnyerni, csodásak!
    vivien.weiszenburger@gmail.com
    Köszi a lehetőséget! (:

    VálaszTörlés
  37. Szia! Jelentkezni szeretnék a nyereményjátékra! ��
    barabasbia@gmail.com

    VálaszTörlés
  38. Szeretnék jelentkezni:)
    kfruzsina1209@gmail.com

    VálaszTörlés
  39. Szia! Szeretnék jelentkezni, a rúzs és a paletta is nagyon tetszik!
    E-mail: dorcsi90@gmail.com

    VálaszTörlés
  40. Szeretnék jelentkezni. :)
    Köszönöm a lehetőséget.
    rabaigabi@yahoo.co.uk

    VálaszTörlés
  41. Szia! Szeretném megnyerni ezeket a szépségeket. E-mail címem: hivesniki@gmail.com

    VálaszTörlés
  42. Szia Szandra. Szeretnék jelentkezni. E-mail címem: followzita@citromail.hu
    Köszönjük a lehetőséget. ♥♥♥

    VálaszTörlés
  43. Szia! Szeretnék jelentkezni a játékra! :) E-MAIL címem: sz.judy86@freemail.hu

    VálaszTörlés
  44. Szia Szandra, szeretnék jelentkezni a játékra. E-mail címem: doorika8@gmail.com
    Köszönjük a lehetőséget!:)

    VálaszTörlés
  45. Szeretnek jelentkezni!
    A ruzs nagyon nagyon tetszik. /természetesen a többi is��/ Koszi a lehetoseget Szandra! Jol all a smink �� draskovics.dia@gmail.com

    VálaszTörlés
  46. szeretnék jelentkezni én is :)
    l.clavel@azet.sk

    VálaszTörlés
  47. Szia :) jelentkezni szeretnék a játékra e-mail: bagi.bettina92@gmail.com

    VálaszTörlés
  48. Szia!
    Nagyon-nagyon köszi a lehetőséget, szeretnék jelentkezni! :) drlanadr@gmail.com

    VálaszTörlés
  49. Szia! Szeretnék jelentkezni a játékra :)
    Az emailcímem: vvica2@gmail.com

    VálaszTörlés
  50. Szia Szandra !
    Nagyon szeretném megnyerni őket ! :) Köszönöm a lehetőséget ! :)
    ancsa.gelanyi@gmail.com

    VálaszTörlés
  51. Szia! Szeretnék jelentkezni a játékra énis. Imádom a Catrice termékeket, nagyon jó minőségi dolgaik vannak megfizethető áron. :)
    A rúzs valami mesés *.*
    Email címem; tina0428@freemail.hu

    VálaszTörlés
  52. Szia Szandra!

    Szeretnék jelentkezni és nyerni. :) dora.fazekas87@gmail.com

    VálaszTörlés
  53. Szia Szandra! Én is jelentkezem a játékra, szeretnék nyerni :)

    mail címem: kerkleczlilla@gmail.com

    VálaszTörlés
  54. Szia Szandra! Nagyon szeretném megnyerni ezeket a csodálatos termékeket! :) email címem: kerekesrita2003@freemail.hu

    VálaszTörlés
  55. Szia! Szeretnék jelentkezni a játékra énis. Imádom a Catrice termékeket, nagyon jó minőségi dolgaik vannak megfizethető áron. :)
    A rúzs valami mesés *.*
    Email címem; tina0428@freemail.hu

    VálaszTörlés
  56. Szia! Nagyon örülnék ennek a nyereménynek, mert pont az én színvilágom ez az őszi kollekció. Email címem: judit.mucsi.szeged@gmail.com
    Köszönöm a lehetőséget és szép estét neked és a családodnak!

    VálaszTörlés
  57. Nagyon örülnék a termékeknek, csodálatosak! Az is dob az értékükön, hogy kipróbáltad őket! <3
    fairyfelicita5@gmail.com

    VálaszTörlés
  58. Hűűű, hát ezek valami csodaszépek *.* Szeretném megnyerni őket!
    e-mail címem: monika.bakonyi@gmail.com

    VálaszTörlés
  59. örülnék neki :) flora.rimar@gmail.com

    VálaszTörlés
  60. Szia! En is jelentkeznek a jatekra, szeretnek nyerni:) kiss950905@gmail.com

    VálaszTörlés
  61. Szia ☺ Én is szeretnék jelentkezni 💄 Email cimem: siposmarianna86@hotmail.com
    További szép estét neked ☺

    VálaszTörlés
  62. Szia, szeretnék jelentkezni a játékra :) e-mail: jezsosara@gmail.com

    VálaszTörlés
  63. Szia!
    Én is szeretnék nyerni!��
    E-mail címem: bilinszkyatina@gmail.com

    VálaszTörlés
  64. Szia Szandra!:) Szeretnék jelentkezni a játékra, az e-mail címem: nestea.csoti99@gmail.com

    VálaszTörlés
  65. Szia ☺ Én is szeretnék jelentkezni 💄 Email cimem: siposmarianna86@hotmail.com
    További szép estét neked ☺

    VálaszTörlés
  66. Szia! Szeretnék játszani, nagyon tetszik ez a kis kollekció :) email címem: pszandikap@gmail.com

    VálaszTörlés
  67. Szeretnék jelentkezni a játékra evakuli2007@gmail.com

    VálaszTörlés
  68. Igazán csodás őszi kollekció.Szeretnék nyerni.
    E-mail címem: tzs1991@gmail.com

    VálaszTörlés
  69. Szia ! A játékra szeretnék jelentkezni
    Az e-mail címem:jdorka03@gmail.com

    VálaszTörlés
  70. Szia! Szeretnék jelentkezni :) barta10@freemail.hu

    VálaszTörlés
  71. Szia!
    Szeretnék játszani, szuperek ezek a termékek :)
    szilagyiandrea.99@gmail.com

    VálaszTörlés
  72. Szeretnek nyerni :)
    amcsa960109@gmail.com

    VálaszTörlés
  73. Szeretném megnyerni ezeket a csodás termékeket! :)) sinkamarta3@gmail.com

    VálaszTörlés
  74. Szeretnék nyerni E-mail: ided53@freemail.hu

    VálaszTörlés
  75. Szia:) Én is szeretnék jelentkezni a játékra, egyre jobban szeretem a Catrice termékeket, és ezeknek is nagyon örülnék :)) e-mail: levaidori0825@gmail.com

    VálaszTörlés
  76. Szia! Szeretnék jelentkezni a játékra. Nagyon szép ez a kollekció! :)
    E-mail: hdora87@freemail.hu

    VálaszTörlés
  77. Járányi Zsófia2016. november 2. 19:53

    Szia! :) Szeretnék jelentkezni a játékra. <3
    e-mail címem: jaranyizso@gmail.com

    VálaszTörlés
  78. Szia! Naaagyon szeretnék nyerni! :) reka.vagner1@gmail.com :) Szép estét!

    VálaszTörlés
  79. Szia Szandra! Szeretnék nyerni �� teglasildi@freemail.hu

    VálaszTörlés
  80. Nagyon szeretnék nyerni :)
    kostyan_andi@msn.com

    VálaszTörlés
  81. Szia! Szeretnék jelentkezni a játékra. Email címem: anett.trojak@gmail.com ��

    VálaszTörlés
  82. Szia :) Szeretnék nyerni! :)
    szabinabina@gmail.com

    VálaszTörlés
  83. de aranyos Tőled Szandra, hogy kisorsolod ezt a csomagot! :) szeretnék én is jelentkezni a játékra, hodiaudrey@gmail.com az emailem :) köszönjük! <3

    VálaszTörlés
  84. Szia :)
    Szeretnék nyerni! :)
    blanka1996@freemail.hu

    VálaszTörlés
  85. Szia!
    Szeretnék jelentkezni a játékra!
    terenvivien@freemail.hu

    VálaszTörlés
  86. Szeretnék jelentkezni a játékra, szívesen kipróbálnám őket!
    b5bea@freemail.hu

    VálaszTörlés
  87. Szia! Szeretnék jelentkezni a játékra. :) Az email címem: abraham.adri13@gmail.com

    VálaszTörlés
  88. Szia! Szeretnék a játékra jelentkezni :) mail: f.moncsa22@gmail.com köszönöm a lehetőséget :)

    VálaszTörlés
  89. Kedves Szandra! Nekem nagyon megtetszettek a termékek, különösen a rúzsnak van csodás színe, ezért szeretnék jelentkezni. E-mail címem: dorica1993@hotmail.com
    Köszi a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  90. A játékra szeretnék jelentkezni!
    szucs_bernadett@freemail.hu

    VálaszTörlés
  91. Szia! Szeretnék jelentkezni a játékra.:) E-mail címem: malnacska@malnacska.hu

    VálaszTörlés
  92. Szia! Szeretnék jelentkezni a játékra. E-mail címem: barbarabakics94@gmail.com

    VálaszTörlés
  93. Szia :)
    Szeretném a termékeket megnyerni, viktoria090@freemail.hu

    VálaszTörlés
  94. Szia! Szeretnék jelentkezni a nyereményjátékodra! :) e-mail címem: fannika153@gmail.com

    VálaszTörlés
  95. Catrice Kaviar Gauche négyes szemfesték paletta tetszik a legjobban, ezt szeretném megnyerni :)

    wicci17.mva@gmail.com

    VálaszTörlés
  96. Szia!
    Szeretnék jelentkezni a játékra.
    E-mail címem: csillakov@freemail.hu

    VálaszTörlés
  97. Szia Szandra! Köszönjük az újabb nyereményjátékot! Én is szeretnék jelentkezni! :)
    E-mail címem: nettie@gmail.hu

    VálaszTörlés
  98. Szeretnék nyerni!
    nikcsicat@gmail.com
    :)

    VálaszTörlés
  99. Szia! Jelentkezem a nyereményjátékra! :) e-mail címem: mvali75@gmail.com

    VálaszTörlés
  100. kissancsa92@gmail.com
    Gyönyörű termékek! Szeretném megnyerni őket :)

    VálaszTörlés
  101. Én is szeretnék jelentkezni a játékra, e-mail címem: toth.szilvia.etelka@gmail.com.
    Köszönjük a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  102. Szia! Szeretnék nyerni! :)

    szacyfonagy@freemail.hu

    VálaszTörlés
  103. Kálmán Orsolya2016. november 2. 20:29

    Nagyon-nagyon szeretnék nyerni. :) solya.kalman@gmail.com

    VálaszTörlés
  104. Szia! Szeretnék jelentkezni a játékra. :)) email címem: nusysan@gmail.com

    VálaszTörlés
  105. Szeretnék nyerni ��
    gola0906@gmail.com

    VálaszTörlés
  106. Szia,
    a nyereményjátékra jelentkeznék! A rúzsnak különösen örülnék, imádom a hasonló színeket:)
    E-mail címem: kovacs.szandra.0429@gmail.com

    VálaszTörlés
  107. Szia Szandra:) Szeretnék nyerni :) krisztinaszabo@windowslive.com

    VálaszTörlés
  108. Szia! Jelentkeznék a játékra! :)
    k.fanni29@gmail.com

    VálaszTörlés
  109. Szeretnék nyerni ilyen nagyon hasznos dolgokat. A címem: ani9720@gmail.com

    VálaszTörlés
  110. Szia Szandra!Szeretnék jelentkezni a játékra �� E-mail címem:gabicatoth97@gmail.com

    VálaszTörlés
  111. Szia!
    Jelentkeznék a játékra :))
    rekaa71@gmai.com

    VálaszTörlés
  112. Szia,szeretnék nyerni....andi1963@gmail.com

    VálaszTörlés
  113. Jajj szuper lenne, ha megnyerném! *.* diana.hubi@gmail.com

    VálaszTörlés
  114. Szia!Jelentkeznék a játékra.
    E-mailem: eszter.vertetics@gmail.com

    VálaszTörlés
  115. Szia, szeretnék nyerni :) Sankovics.boglarka@gmail.com

    VálaszTörlés
  116. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  117. Szia Szandra! Szeretném megnyerni a termékeket! 😉
    melinda.spekker@gmail.com

    VálaszTörlés
  118. Szia Szandra,

    szeretnék jelentkezni a nyereményjátékra :)
    Email címem: aniko.nagy77@gmail.com

    VálaszTörlés
  119. Szia Szandra ! Szeretnék jelentkezni a nyereményjátékra ! :)
    E-mail címem: dorakarolyi99@gmail.com

    VálaszTörlés
  120. Klassz lenne megnyerni ♥ atunderi.lonka@gmail.com

    VálaszTörlés
  121. Szia Szandra ! Szeretnék jelentkezni a nyereményjátékra ! :)
    E-mail címem: dorakarolyi99@gmail.com

    VálaszTörlés
  122. Szia Szandra!
    Szeretnék nyereni.
    ildiko.bak02@citromail.hu🍀🍀🍀🍀♥

    VálaszTörlés
  123. Szia Szandra!:) Szeretnék énis jelentkezni a nyereményjátékra:) Nagyon kíváncsi voltam a véleményedre az új kollekcióról, mert a régivel hasonló problámiáim voltak, mint neked( nem volt elég színes). Remélem kipróbálhatom az új termékeket. Az e-mail címem: szabov97@gmail.com

    VálaszTörlés
  124. Szia Szandra!
    Szeretném megnyerni ezeket a termékeket, amiket bemutattál. :)
    Email címem: adrienn9513@gmail.com

    VálaszTörlés
  125. Szia Szandra! Szeretnék nyerni. ☺️ suszterj@gmail.com

    VálaszTörlés
  126. Szia! Szeretnék jelentkezni a nyereményjátékra. Az email címem:lukacsiviki@gmail.com

    VálaszTörlés
  127. Szia! Én is szeretnék nyerni, email címem: brigitta.bodoki@gmail.com :)

    VálaszTörlés
  128. Kedves Szandra! Én is nagyon örülnék, ha megnyerném ezeket a szépségeket. e-mail címem: csaszar.alexandra.90@gmail.com

    VálaszTörlés
  129. Szia! Szeretnék jelentkezni a nyereményjátékra. Email: aprosag42@gmail.com :)

    VálaszTörlés
  130. Szia Szandra! Nekem lenne egy kérdésem a rúzzsal kapcsolatban. Mégpedig, hogy mennyire tartós viseletet biztosít? :) Továbbá szeretnék jelentkezni a játékra, mivel a kedvenc márkám termékeit mutattad be. :) e-mail címem: timii.toth0904@gmail.com

    VálaszTörlés
  131. Szia! Szeretnék jelentkezni a játékra! Email: zsagnes97@gmail.com

    VálaszTörlés
  132. Szia Szandra, én is szeretnék jelentkezni! :) gigi.szala@gmail.com

    VálaszTörlés
  133. Szia! Szeretnék jelentkezni! kulcsar.eszter86@gmail.com

    VálaszTörlés
  134. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  135. Szia! Szeretnék jelentkezni:) csenge0102@gmail.com

    VálaszTörlés
  136. Szia Szandra, én is szeretnék jelentkezni a nyereményjátékra :).
    E-mail: kll.mll.cnt@gmail.com
    További szép estét kívánok! :)
    Ui: Nagyon jól állnak neked ezek az igazi erőteljes színek, és gyönyörű lett a smink!

    VálaszTörlés
  137. Szia! Szeretnék jelentkezni. E-mail: marcsi568@gmail.com Köszönöm!

    VálaszTörlés
  138. Szeretném megnyerni! :)
    halvanymaci@yahoo.com

    VálaszTörlés
  139. Jó kis névnapi meglepi lenne.....bohusreka@gmail.com.Szia

    VálaszTörlés
  140. Jó lenne megnyerni:) virag_szonja@freemail.hu

    VálaszTörlés
  141. Szia! Én is szeretnék jelentkezni.��
    E-mail címem: vinczefiamettafanni@gmail.com

    VálaszTörlés
  142. Szia! Annyira szép ez a kollekció! *.* Nagyon jó lenne megnyerni! :3 Email címem: little.bad.roxanne@gmail.com

    VálaszTörlés
  143. norinagy93@gmail.com szuper csomag lenne :)

    VálaszTörlés
  144. Nagyon szépek a termékek,jól àllnak neked is nagyon ��örülnêk bàrmelyiknek.
    n.renata90@gmail.com

    VálaszTörlés
  145. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  146. Szeretnék jelenkezni, tökéletes lenn bnőmnek karácsonyra <3

    VálaszTörlés
  147. Szia :) szeretnék jelentkezni a játèkra :) :3
    mate.evelin96@gmail.com

    VálaszTörlés
  148. Szeretnék jelenkezni, lassan karácsony :)
    feketealakosvaza@gmail.com

    VálaszTörlés
  149. Szia!
    Én is szeretnék jelentkezni a játékra :)

    peccipetri@gmail.com

    VálaszTörlés
  150. Szeretnék nyerni :)
    nagykrisztina99@gmail.com

    VálaszTörlés
  151. Szia nagyon tetszenek az árnyalatok és a csomagolás is gyönyörű 😊 Imádom a Catrice termékeket, úgyhogy nálam nagyon jó kezekben lennének 😃 Nem zavar hogy tesztelted, így legalább tudom mire számítsak! 😊
    Email: nagyedit0225@gmail.com
    Sok sikert mindenkinek!!😊

    VálaszTörlés
  152. Jujjjjj de nagyon szeretném megnyerni 😀 edit0830@gmail.com

    VálaszTörlés
  153. Kedves Szandra!

    Szerintem nagyon jól áll neked ez a smink, gyakrabban kellene ilyen szép őszi színeket viselned! :) Én magam is nagyon örülnék az ajándékcsomagnak, az e-mail címem: romilda192@gmail.com.

    VálaszTörlés
  154. Úúú szeretnék nyerni :) kodmong@gmail.com
    Köszönjük a játékoot! :)

    VálaszTörlés
  155. Szeretnék jelentkezni!🙂
    E-mail:jasmine.je12@gmail.com

    VálaszTörlés
  156. Szia szeretnék jelentkezni :) e-mail: udvarib96@gmail.com

    VálaszTörlés
  157. Nagyon tetszik a smink, jól állnak ezek a színek Neked! :)
    Nálunk "Szállítási problémák miatt" nem kapható - ez volt kitéve a helyére - így én is szeretnék jelentkezni.
    lajkolivia@hotmail.com
    Köszönjük a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  158. Szia, szeretnék jelentkezni!:) e-mailem: dia0311@freemail.hu
    Köszönöm a lehetőséget!:)

    VálaszTörlés
  159. Szia!
    Én is nagyon örülnék a szuper sminkcsomagnak! :) Gyönyörű őszi színei vannak...
    Köszönöm a lehetőséget!
    Hives Andrea
    hivesandrea@freemail.hu

    VálaszTörlés
  160. Szia! Nagyon köszönjük a lehetőséget, én is jelentkeznék :)
    ancsi.pal@gmail.com

    VálaszTörlés
  161. Szia 😊 Nagyon szépek ezek a termékek ugyhogy szeretnék én is jelentkezni a játékra. 🙏🏻😘 borsodibarbi91@gmail.com

    VálaszTörlés
  162. Szia Szandra!

    Én is szeretnék jelentkezni a játékra! :)
    itsmetiri@gmail.com

    VálaszTörlés
  163. Szia Szandra!

    Szeretnék jelentkezni én is, köszönjük szépen a lehetőséget! (:

    E-mail címem: mikeszandi@gmail.com

    Üdv:
    Szandi

    VálaszTörlés
  164. Csodaszép ez a rúzs 😊
    Szeretnék nyerni😍😍
    Email : redakkrisztinaa@gmail.com
    Köszi a lehetőséget , szép napot.

    VálaszTörlés
  165. Csodaszép ez a rúzs 😊
    Szeretnék nyerni😍😍
    Email : redakkrisztinaa@gmail.com
    Köszi a lehetőséget , szép napot.

    VálaszTörlés
  166. Szia! Én is szeretnék nyerni :)
    címem: n.anett1020@gmail.com

    VálaszTörlés
  167. Szia :) A highlighter es a ruzs csodaszép 😍
    Szeretnek nyerni:)
    e-mail: dorinaziaa973@gmail.com

    VálaszTörlés
  168. Szeretnék részt venni a játékban🍀 E-mail címem: hivesanna@gmail.com

    VálaszTörlés
  169. Szia Szandra! :)
    Szeretnék jelentkezni a játékra, nagyon tetszettek ezek az őszi színek. Email címem: kedory@gmail.com

    VálaszTörlés
  170. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  171. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  172. Szia! Én is szeretném megnyerni,nagyon tetszett a bejegyzés, köszönjük a lehetőséget. :) farkasadri85@gmail.com

    VálaszTörlés
  173. Szia! Én is szeretnék jelentkezni a játékra. Imádom a Catrice termékeket, itt különösen a rúzs fogott meg!:)
    Email: biro_szandika@citromail.hu

    VálaszTörlés
  174. Szia��
    Én is szeretnek jelentkezni ☺️
    Nagyon tetszenek a termékek
    E-mail címem : heni.csonka@gmail.com

    VálaszTörlés
  175. Szia Szandra! :)
    Pár hónappal ezelőtt beleszerettem a Catrice márkába, nagyon sok dolgot kipróbáltam tőlük. Ezért is nagyon örülnék ennek a szettnek. Gyönyörűek, és a smink is szuper amit te elkészítettél, szívesen megalkotnám én is. :)
    Az e-mail címem: tszabina95@gmail.com

    VálaszTörlés
  176. Szia!
    Szeretnék jelentkezni a játékra. Gyönyörű az a paletta :)
    vamos.zsuzsi@gmail.com

    VálaszTörlés
  177. Szia. Szeretnék a játékra jelentkezni. :)
    E-mail: laura.barna95@gmail.com

    VálaszTörlés
  178. Én is szeretnék jelentkezni a játékra. :)
    krissyoboe@gmail.com

    VálaszTörlés
  179. Jaj az a rúzs! Gyönyörű a színe.
    Szeretnék én is jelentkezni a játékra.
    Email címem: jakabnikolett19@gmail.com :)

    VálaszTörlés
  180. Szia Szandra!
    Szeretnék jelentkezni a játékra!
    e-mail címem: knikk1992@freemail.hu
    Köszönöm a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  181. Kedves Szandra,
    Nagyon tetszik az ajándékcsomag, szeretnék jelentkezni a játékra. :) kicsiiv@gmail.com
    Üdv, Ivett

    VálaszTörlés
  182. Turcsányi Petra2016. november 3. 11:04

    Szeretnèk jelentkezni a játèkra!:) petraturcsanyi2@gmail.com

    VálaszTörlés
  183. Szia! Én is szeretnék jelentkezni a játékra, nagyon megfogott a kollekció.
    Az e-mailem: irisblack08@gmail.com
    Üdv,
    Réka :)

    VálaszTörlés
  184. Szia Szandra! Köszönöm a lehetőséget,szeretnék játszani.E-mail címem: feher.kriszti0305@gmail.com

    VálaszTörlés
  185. Szia.Nagyon szeretném megnyerni :)
    tothorsolya92@gmail.com

    VálaszTörlés
  186. Szia! Én is szeretnék jelentkezni : tatarkisdora@gmail.com

    VálaszTörlés
  187. Szia! Szeretnék jelentkezni: eorosz556@gmail.com

    VálaszTörlés
  188. Szia :)
    Szeretnék nyerni! Email címem: bvivieen@gmail.com
    Szép napot!

    VálaszTörlés
  189. Szia! :)
    Jelentkezek a játékra. bokorbogi93@gmail.com

    VálaszTörlés
  190. Szia! Nagyon kedves tőled, hogy felajánlod a csomagot! :) Én nagyon szeretném megnyerni, pont a sorsolás napján van a névnapom, tök jó ajándék lenne! :D Köszi a lehetőséget, és sok sikert mindenkinek! :)
    Email: g.reka9319@gmail.com

    VálaszTörlés
  191. Szia ! Jelentkeznék a játékra:)
    E-mail: keningertunde@gmail.com

    VálaszTörlés
  192. Szia! Szerintem nagyon jo videós vagy.
    Szeretnék jelentkezni és az email:cskriszta04@gmail.com

    VálaszTörlés
  193. Szia. Nagyon boldog lennék a enyém lehetne az a szett. Gyönyörű a rúzs!
    Email; kriszitna222@gmail.com

    VálaszTörlés
  194. Szia�� Jelentkeznék a játékra!��
    Email: otvosedit8@gmail.com

    VálaszTörlés
  195. Szia! Szeretnék jelentkezni a nyeremény játékra :-)
    Email:maczkoagota@freemail.hu

    VálaszTörlés
  196. Szia! Szeretnék jelentkezni a játékra😊 vinbogi@gmail.co.

    VálaszTörlés
  197. Szia!
    Szeretnék jelentkezni a játékra :)
    Email címem: eva.nagy622@gmail.com

    VálaszTörlés
  198. Sziaa:) szeretnek jelentkezni a jatekra:) email cimem: fruzsina1211@gmail.com

    VálaszTörlés
  199. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  200. Szia, nagyon orulnek neki (most volt a szulinapom) ��
    Email cim:
    baganyvivien@gmail.com

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe