Nyári arcápolási rutin és kedvencek

Régóta, nagyon-nagyon régóta ígérem Nektek ezt a videót, de nem akartam elsietni, mivel ebben a videóban tényleg olyan termékeket akartam bemutatni Nektek, amiket nagyon megkedveltem és beépültek a mindennapjaimba.
Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy milyen kozmetikumokkal ápolom a bőrömet, mik a kedvenc arcápolási termékeim így nyáron, akkor megnézhetitek IDE, vagy a lenti videóra kattintva.

You Might Also Like

3 megjegyzés

  1. Szia! Nagyon tetszenek a videoid, sokszor merítek belőlük ihletet vásárláskor! Most viszont azt szeretném megkérdezni, hogy milyen körömlakk volt rajtad a nyári arcápolási rutin c. videonál? köszi Nóra

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, a Picture Polish Grace árnyalat volt a körmeimen. :)

      Törlés
  2. Én arcradírnak (illetve testre és lábra is) kávét szoktam kikeverni egy kis tejszínnel-mivel száraz a bőröm, és a tejszín táplál, illetve a krémes állag ellensúlyozza a durva szemcséket. Lehet, hogy cukorral finomabb állagot kapunk. Illetve tejszín helyett lehet joghurt is, vagy fele tejszín-fele joghurt, esetleg szőlőmag olaj (vagy bármilyen olaj, de ez jó, mert nem zsírosít), aloe gél, stb. Pakolásnak is fel lehet tenni, akkor még méz is mehet bele, esetleg egy tabletta szén porítva-jól tisztít, és utána lehet leradírozni, mikor lemossuk. Ilyen összeállításban mindenesetre nincs semmilyen vegyi anyag. És nekem hatékonyabbnak bizonyult, mint a bolti radírok. Van egyébként egy Himalaya diós-almás arcradírom is, ha lusta vagyok készíteni, vagy utazáskor, de az előbbi többet ér. Egyébként a Takács Nóra blogján sok ilyen természetes radír,pakolás,stb. recept van, én az ottani videókból szemezgettem.

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe