The Body Shop Down To Earth szemfesték paletta

Nos az a helyzet, hogy van pár szemhéjpúder palettám, ne is kérdezzétek... és ezeknek a nagy része valamilyen kis visszafogott, nude paletta, de megmondom őszintén, hogy nekem ezek a gyengéim. Éppen ezért szinte bárhol, bármilyen márkánál megjelenik egy ilyen, majdhogynem azonnal késztetést érzek rá, hogy kipróbáljam. Éppen ezért nagyon örülök annak, hogy tesztelhettem a The Body Shop új, Down To Earth névre hallgató négyes szemfesték palettáinak egyikét. És ez már csak amiatt is nagy öröm, mert bár imádom a márkát, de valahogy a sminktermékeik nagyrészt kimaradtak nekem, vagy legalábbis keveset próbáltam közülük, de ez a paletta bizony nagyon meghozta a kedvemet hozzájuk.
Nem variálták túl a paletta külsejét: a papírtok alatt egy letisztult, fényes fekete csomagolás rejlik, ami bár gyűjti az ujjlenyomatokat, de nekem nagyon tetszik ez az egyszerűség. Jól záródik, van benne egy kellemes méretű tükör is, ami nagyon jól használható, szóval praktikus és abszolút táskabarát, akinek ez fontos lehet.
Felnyitva a palettát elénk tárul a négy csodálatos szín, az enyém a 02 Dusk árnyalatú összeállítás, amiben három fényes és egy matt árnyalat található - számomra ez egy szuper kombináció mind színben, mind finisben.
A bal felső egy fényes barackos szín, mellette találunk egy matt középbarnát, ami tökéletes satírozáshoz, balra lent van egy fényes, világos, kissé bronzos, narancsos barna van, mellette pedig egy fényes sötétbarna, amivel hipp-hopp alkalmi sminket varázsolhatunk a nappali sminkből.
A festékek pigmentáltsága nagyon rendben van, bár azért porolnak, amikor belemártom az ecsetet, de ez engem már nem zavar, ha ettől függetlenül jól használhatók a színek és szépen lehet sminkelni - jelen esetben abszolút így van. Szemhéjalapot azért mindenképpen érdemes tenni alájuk a tartósság és az intenzívebb színek érdekében.
Kaptam a paletta mellé egy kétvégű szemfesték ecsetet is, aminek a pufibb felét használtam is a lenti smink elkészítésekor. Rz kicsit átmenet egy lapos ecset és egy pufiecset között, úgyhogy remekül tudtam satírozni vele,  a ferde végét pedig használhatjuk szemöldökformázáshoz, vagy éppen tusecsetként zselés tushoz.
És íme a smink, amit kizárólag a The Body Shop Down To Earth palettával készítettem:

Összességében szerintem ez egy szuper paletta, nagyon meg vagyok vele elégedve, bár az az igazság, hogy az ára (6590 Ft) kissé húzósnak mondható ahhoz képest, hogy csak négy szín van benne; ennyiért, vagy ennél kevesebbért is 8-10 színt tartalmazó palettákat is kaphatunk már. Én korábban megvettem a The Body Shop British Rose palettát, amiben hat szemfesték és két pirosító is van és az 8990 Ft, ami szintén nem olcsó, de azért mégis többet kap az ember. Viszont ha valaki  kedvet kapott ezekhez a palettákhoz és szeretné kipróbálni őket, akkor annak én jó szívvel tudom ajánlani.

A The Body Shop Down To Earth négyes szemfesték palettákat megtaláljátok 5 különböző színösszeállításban IDE kattintva, illetve a sorozat részeként kapható egy nyolc színt tartalmazó paletta is.



Ti próbáltatok már valamilyen sminket a The Body Shoptól?


Szandra






*A bejegyzésben bemutatott palettát tesztelésre kaptam.





You Might Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe