Catrice Sound of Silence limitált kollekció

Nem igazán szeretek tesztet írni olyan termékről, ami még nem kapható az üzletekben, most mégis ez fog történni. Ugyanis rájöttem, hogy ha még azelőtt megosztom Veletek a tapasztalataimat, mielőtt az adott termék/kollekció a boltokba kerülne, akkor mire kapható lesz, már lesz egy kis infótok róla és talán könnyebben tudtok dönteni, hogy megvegyétek, vagy sem.
Ma a Catrice Sound of Silence limitált kollekció néhány termékéről lesz szó, ami július közepétől kapható a Müllerekben, szóval már nincs is olyan messze, így ha valami megtetszik, akkor nem kell sokat várni rá. :)
A Sound of Silence kollekciót a homokos sivatag képe inspirálta, a kollekcióban természetes tónusokat találunk, mint a bézs és a barna és ezek kiegészülnek a kontrasztos lila és mályva színekkel, valamint egy kis arany csillogással. 
Kétségtelenül gyönyörű a csomagolás, szinte vonzza a tekintetet, nagyon tetszik a rózsaszín és arany színek találkozása, meg hogy a homokdűnék hullámai itt-ott előtűnnek a termékek csomagolásán.

Catrice Soud of Silence LE szemhéjpúder toll
Egyből felcsillant a szemem, amikor megláttam ezeket a ceruzákat, de őszintén szólva a termék nevét olvasva valami másra számítottam, így kellemes csalódás volt, hogy ezek tulajdonképpen krémes szemfestékstiftek. Ráadásul nem is akármilyenek: mattak - de erre később még visszatérünk egy kicsit - és nagyon tartósak, ami nagy öröm ebben a melegben, amikor szinte minden leolvad az emberről pár óra után.
Három árnyalat van a kollekcióban (a képeken balról jobbra): a C03 mudITATION egy matt bézs, picit talán taupe-os beütésű, a C02 Pure Silence egy rózsaszínes-barackos nude, a C01 Calm Down 'n' MAUVE ON pedig egy mályvás rózsaszín. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Pure Silence-ben felfedezni véltem nagyon apró rózsaszín csillámokat, de ezek csak közelről látszódnak. A C01-nek pedig nagyon enyhe arany fénye van, amit nagyon sajnálok, hogy nem látszódik jobban.
A textúrájuk eléggé sűrű, viszonylag tömör stiftek, de azért krémesek is, így szépen fel lehet kenni őket a szemhéjra. A ceruzák végén található szivacsos applikátorral el tudjuk satírozni őket, de használhatjuk az ujjunkat is, viszont nagyon, akarom mondani NAGYON gyorsan kell dolgozni, mert elképesztő gyorsan megszáradnak a szemhéjon. Szóval nagy satírozgatásra ne készüljetek, merthogy ez ott marad, ahova kened, épp csak egy picit el lehet egyengetni. Úgyhogy semmiképpen se egyszerre vigyétek fel őket a két szemhéjra, hanem először az egyikre, ott eldolgozod, aztán jöhet a másik.
Nekem a C01 mudITATION árnyalattal sajnos gondjaim akadtak, ugyanis a teteje be volt száradva... Úgyhogy levágtam belőle egy kis darabot és így már azért tudom használni, viszont a másik kettő színhez képest még így is picit darabosabb és kevésbé egyenletes a textúrája (szerintem a lenti színmintán is látszódik), de ez valószínűleg csak az én példányom hibája.
Amúgy viszont hihetetlenül tartósak ezek a szemfestékstiftek, szinte lerobbanthatatlanok és mivel ilyen kellemes, visszafogott színekben kapható, így tökéletesen el tudom képzelni őket egy esküvői sminkhez - az biztos, hogy ezeket nem sírja le a menyasszony. ;)
Javasolt fogyasztói ár: 1329Ft

Catrice Sound of Silence pirosító és bronzosító
Ez a gyönyörűség szinte beszélt hozzám, amikor először megpillantottam. Ezen egyértelműen visszaköszönnek a sivatag homokdűnéinek hullámai, nagyon szép a "mintázata" és természetesen a színek is. A textúra csodás, nagyon bársonyos, alig porol és nagyon szépen beleolvad a bőrbe, nem csak a tégelyben, hanem a bőrön is gyönyörűen mutat.
A bronzosító meleg tónusú és fényes, úgyhogy értelemszerűen kontúrozásra nem ajánlott használni, viszont gyönyörű nap barnította ragyogást csempészhetünk vele az arcunkra.
A pirosító egy hidegtónusú rózsaszín, én egy kis kékes-lilás fényt is felfedezni vélek benne, nagyon különleges. Az tuti, hogy ilyen árnyalatú pirosítóm még nincsen - bár az igazat megvallva nyáron én nem is nagyon használok ilyen színeket, meg nem is vagyok benne biztos, hogy annyira jól áll nekem ez az árnyalat. Ettől még nagyon szép és tényleg különleges, csak lehet hogy egy korallosabb, barackos színt jobban el tudtam volna képzelni - bár az meg annyira kiszámítható így nyáron, nem?! De az biztos, hogy már csak a bronzosító miatt is megéri lecsapni erre a duóra.
Javasolt fogyasztói ár: 1659Ft

Catrice Sound of Silence Golden Lip Glow arany ajakfény - C01 Golden Spirit
Amikor először kinyitottam ezt a "rúzst", pilláztam, hogy ez most hogy is van?! De aztán megörültem, hogy ez a pasztellrózsaszín árnyalat milyen jól mutat majd az arannyal vegyítve. Igen ám, csakhogy azt nem olvastam el, hogy ez egy ajakfény, vagyis ennek bizony nincsen színe, csak fénye. Úgyhogy nem kicsit meglepődtem, amikor felkentem.
Ez a termék tényleg az, aminek mondja magát: aranyfény. Vagyis nincsen színe, nincs fedése sem, csak fényt és aranyos csillogást ad az ajkaknak. Próbáltam amúgy azt is, hogy csak külön a rózsaszín részt kentem fel az ajkaimra, de igazából az is csak fényt ad és nagyon enyhe rózsaszínes árnyalatot.
Én egyébként kicsit "megijedtem" a csillámoktól, mert sokszor a csillámos ajaktermékek felkenve olyanok, mintha homokszemcsék lennének a számon, de ennél szerencsére nincs ilyen. Olyan, mintha ajakbalzsamot kennék fel és ha jobban belegondolok maga a termék is olyan, mint egy csillámló ajakbalzsam, szóval nem rossz, de nekem nem lett különösebben a kedvencem.
Javasolt fogyasztói ár: 1329Ft

Catrice Sound of Silence körömlakk - C02 Touched by Peace
A kollekció része négy körömlakk is: az egyik az itt látható kékes fényű rózsaszín, van egy mályvás árnyalat, egy nude szín és egy szürkés, taupe-os árnyalat. Tudom, ismétlem magam, de a lakk csomagolása is nagyon szép, nagyon jól néz ki ez az arany színű kupak a hullám mintával, meg az arany felirat, gyönyörűség tényleg, talán picit ellensúlyozza magukat a lakkokat. Merthogy nagyon visszafogott, természetes árnyalatok, amikre lehet, hogy már nem is nagyon kapnám fel a fejemet, bár ha azt vesszük, egy jó nude lakk mindig jól jön. ;)
A C02 Touched by Peace elvileg egy kékes fényű rózsaszín árnyalat, de sajnos csak elvileg. Ugyanis az a bizonyos kék fény - amitől szerintem különleges lehetne ez a lakk és ami az üvegben egészen szépen kivehető - felkenve sajnos alig látszódik. Persze nem azt mondom, szép ez a pasztelles babarózsaszín, meg egyébként két rétegben tökéletesen fed, de azért az ilyen árnyalatok már ritkán mozgatnak meg, mivel már van itthon pár rózsaszín lakkom.

Összességében szerintem a Sound of Silence egy szép, de nagyon visszafogott kollekció lett - legalábbis ami a színeket illeti, de nekem a bronzosító és pirosító duó, valamint a szemfesték tollak nagyon bejönnek. A kollekció része még egyébként egy folyékony csillám, valamint egy zselés szemceruza is.



Ti tervezitek, hogy kipróbáltok valami ebből a kollekcióból?


Szandra





*A bejegyzésben bemutatott termékeket tesztelésre kaptam.




You Might Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe