Nyári ajakkencék

Nyáron a nagy melegben sokszor nem igazán van kedvem sminkelgetni, gondolom ezzel nem vagyok egyedül. Így gyakran kapom azon magam, hogy minimál szemsminket készítek - értsd szempillaspirál :P - és inkább az ajkakra a hangsúlyt. Így azért mégiscsak látszik, hogy van rajtam smink, de nem viszem túlzásba.
Ma megmutatom Nektek az újdonsült, kedvenc nyári ajakkencéimet - négy különböző kiszerelés, négy különböző formula, de mégis mindegyik valamiért a szívembe lopta magát.


L'oréal Infallible Sexy Balm - Bold 204 Never Stop
A L'oréal idén nyáron tekerős rúzscerkákkal lepett meg minket, amiket előszeretettel ajánl fesztiválokra is, hiszen nem kell hegyezéssel bajlódni, csak bedobjuk a táskába és bármikor felkenhetjük. Több különböző finis közül választhatunk, ez itt a "Bold" család tagja, ami már egy húzással is szép élénk színt ad. Nagyon könnyű és krémes, már-már zselés a textúrája, könnyen siklik az ajkakon, nagyon kellemes viselet, mivel hidratálja is az ajkakat. Ja és cukorka illata van. :P
A 204 Never Stop igazi nyári szín, egy korallos, picit talán narancsos beütésű piros, ráadásul nagyon szép vizes fénye van. Egyetlen hátránya, hogy nem túlzottan tartós, de végülis könnyedén felkenhetjük újra bárhol-bármikor.

Essence Glossy Stick - 04 Poshi Pink
Szintén rúzsceruza, de ez már hegyezős, amit annyira nem szeretek... Viszont azt igen, hogy pont megfelelő vastagságú: se nem túl vastag, se nem túl vékony, így ha már nem annyira hegyes, akkor is gond nélkül tudjuk használni.
Ennek is nagyon krémes textúrája van, egyáltalán nem szárít, sőt! Nevével ellentétben nem csak fényt, hanem színt is ad, szépen pigmentált, így akár teljes fedést is elérhetünk vele.
A 04 Poshi Pink egy sötétebb rózsaszín, picit talán málnás beütésű, én teljesen odavagyok az ilyen árnyalatokért, éppen ezért lett nagy kedvencem, bár azt sajnálom, hogy nem tartósabb.

Avon Shine Burst ajakrúzs - Tangerine Gleam
Ez a rúzs egy hirtelen jött szerelem, de mindent elsöprő. Ugyanis először ez a színt került hozzám, de azóta kipróbáltam már több árnyalatot is és egyre jobban imádom őket. Mondjuk már az élénk színekben pompázó, fényes csomagolás is megdobogtatja a szívemet, de maga a rúzs egyszerűen isteni.
Nagyon szeretem, hogy kis karcsú darab, könnyen siklik az ajkakon, nagyon krémes állaga van. Én úgy vettem észre, hogy amellett, hogy hidratál, ki is tölti az apró kis ráncokat az ajkakon, így teltebb hatást érhetünk el vele - mondjuk ehhez az is hozzájárul, hogy nagyon szép fényt is ad.
A Tangerine Gleam szerintem pont valahol az előző két árnyalat között van, picit korallos, de azért nem túl tolakodó, tökéletes nyári szín, ami jól passzol egy szép bronzos, csillogó sminkhez (is). 15 árnyalatban lesz elérhető - én mondom nem lesz könnyű választani, mert tényleg csodás színek vannak. Ja és gyümölcsös illatúak. :)

Pupa Balmy Oil - 001
Az előző ajakkencékhez képest picit talán kakukktojás a Pupa ajakolaja, de én nagyon szeretem az ilyen termékeket és szerencsére egyre több márkánál jelennek meg. 
Szerintem ez az első ajakolaj, aminek nem gigantikus, bumszli applikátora van, így könnyedén fel tudjuk kenni az ajkakra. Ránézésre, illatra és picit állagra is olyan, mintha méz lenne. Viszonylag sűrű, de ehhez képest csak minimálisan ragacsos. Szuperül hidratál és nagyon szép vizes fényt ad az ajkaknak, színe egyáltalán nincsen még a piros verziónak sem, de nem is ezért szeretem, hanem mert igazi nektár az ajkaknak.


Remélem Ti is találtatok kedvetekre valót
a bemutatott ajakkencék között!


Szandra





*A bejegyzésben bemutatott termékeket tesztelésre kaptam.

You Might Also Like

9 megjegyzés

  1. Az Avon rúzsok annyira szépek, alig várom, hogy megérkezzenek az általam választott árnyalatok! *.* Láthatunk vele esetleg egy nyári sminket? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem pont ezzel az árnyalattal, de igen, készítettem vele egy színes nyári sminket, ami hamarosan fent lesz az AVON youtube csatornáján. :)

      Törlés
  2. Nagyon szépek!!! :) Én a színekkel mindíg bajba vagyok, szerintem én vagyok az egyetlen akinek a nude-on kívül semmi nem áll jól... Semmilyen rózsaszín, piros, lilás stb. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát amúgy nekem sem áll jól egy csomó szín, a lilás, meg nagyon élénk pink színek abszolút felejtősek és a nude-ok közül sem jó mindegyik. :/

      Törlés
  3. Szia!
    Köszönöm, hogy bemutattad az Avon Shine Burst Tangerine Gleam árnyalatot, mert nagyon elgondolkodtam, hogy melyiket is válasszam, de evvel a röpke bejegyzéssel már segítettél is, úgy hogy nincs több vacilálás, ezt választom. Köszönöm!!!! Egyébként én is nagyon meg vagyok elégedve az Avon rúzsokkal, most már a sokadikat használom, de hibátlanul teljesítenek. :) És az előzőekhez szólva én is szeretnék tőled nyári sminket látni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hamarosan az Avon Youtube csatornáján lesz egy színes nyári sminkem, amiben bár nem ezt az árnyalatot, de szintén ezt az Avon rúzst használom, hát az is imádat, komolyan!!!!

      Törlés
  4. Nekem is új felfedezettem - és kedvencem - a L'oréal Sexybalm-ja. Nekem a Bold családból a 202-es Adventure nevezetű árnyalat van meg, ami egy élénk pink, hihetetlenül pigmentált, és nagyon tartós is.

    Az Avon rúzs említésének is nagyon örülök, nagyon tetszik ez az árnyalat. Eddig kevés bloggertől hallottam Avon termékekről, pedig szerintem van néhány igazán jó, ráadásul szuper áron.

    Köszönöm! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, vannak szuper termékei az Avonnak, éppen ezért örülök nagyon, hogy ebben az évben együttműködhetek velük és több sminkvideót is készítünk majd az AVON Youtube csatornájára. :)

      Törlés
    2. Ez nagyon jól hangzik, várom már, hogy láthassuk őket! :)

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe