Meglepetés doboz férfiaknak

A mai bejegyzés kicsit talán kakukktojás itt a blogon, mivel tulajdonképpen férfiaknak szól. De Hölgyei! Valljuk be őszintén, hogy sok esetben mi magunk vásárolunk kozmetikumokat életünk párjának, szóval talán annyira nem is lóg ki innen.
Amikor néhány hónapja megkeresett a Men's Stuff csapata azzal, hogy létrehozták Magyarország első, férfiaknak szánt, prémium minőségű kozmetikumokkal teli meglepetés dobozát, felcsillant a szemem és a férjemé is. Ugyanis amióta egyre-másra érkeznek hozzám a különböző női meglepetés dobozok, a férjem "szóvá" tette, hogy miért nincs pasis doboz és hogy mekkora ötlet lenne csinálni egy ilyet. Nos, a Men's Stuff megcsinálta, úgyhogy a mai bejegyzésben megmutatom Nektek, hogy mi volt az első kiadásban, valamint a végén egy picit elmélkedem arról, hogy szerintem nálunk mennyire van létjogosultsága egy ilyen férfiaknak szánt meglepetés doboznak.
Még annyit így elöljáróban háttérinfónak, hogy a férjem nem használ túl sok kozmetikumot, kb. csak alapdolgokat: borotvahab, valamilyen borotválkozás utáni termék, esetleg arckrém, fogkrém, tusfürdő, dezodor, parfüm, sampon, hajformázó termékek, illetve ritkábban lábápoló termékek, kézkrém és kézfertőtlenítő. Nem szereti a nagyon pasis, tömény illatú kozmetikumokat, sokkal inkább a visszafogott, friss illatokat preferálja. Na most már rátérhetünk a Men's Stuff dobozra.
Maga a doboz nekem és a férjemnek is tetszik: egyszerű, letisztult, nem bonyolították túl, tényleg pasis, nagyon rendben van. A tartalmát illetően a honlapon azt írták, hogy "A doboz tartalma mindig meglepetés, de biztosan tartalmaz 1-2 darab teljes kiszerelésű terméket és 4-5 darab utazó kiszerelést vagy mintát. Lehet benne például arc-, kéz-, test-, hajápolási termékek, parfümök, divat kiegészítők, életmód-, táplálkozás kiegészítők, divatkellékek, kedvezmények, kuponok." Ehhez képest az első kiadásban kizárólag kozmetikumok és kuponok voltak, de nézzük is, hogy pontosan mik.
A Touchland Kub2go mentás kézfertőtlenítőnek nagyon örült a férjem, hiszen tökjól néz ki, nagyon dizájnos, ezt biztos, hogy használni fogja majd. Bár a hátuljára egy matricára rá volt nyomva az én nevem :D, de le tudtam szedni szerencsére. :)
A Naobay energetizáló szemránckrém (teljes kiszerelésű) azért már nem aratott olyan osztatlan sikert a nála, pedig ő maga is bevallotta, hogy nem ártana ilyesmit használnia... De ő nagyon nem az a "kenekedős" típus és nincs is nagyon előttem, ahogy szemránckrémet használ. Pedig ez a krém védi a szemkörnyék érzékeny bőrét és gátolja a ráncok kialakulását (mondjuk ezzel már elkéstek a férjemnél :D). Könnyű kis krém és valahogy olyan hűsítő érzés volt, amikor kipróbáltam a kézfejemen. Nagyon visszafogott illata van, ami engem picit a Negro cukorkára emlékeztet, ez valószínűleg a benne található borsmenta kivonatnak köszönhető.
A Paula's Choice PC4MEN Arclemosó (deluxe kiszerelés) szintén hasonló érzéseket váltott ki belőle, nem igazán használ ilyen jellegű termékeket, én viszont nagyon megörültem neki, mégiscsak egy Paula's Choice termék. Ez egy szappan-, alkohol- és illatanyag mentes lemosó, ami eltávolítja a felesleges olajat, nyugtatja a bőrt és csillapítja az irritációt. Hát lehet, hogy ha ő nem használja el, akkor én kipróbálom. ;)
A kis kiszerelésű Organique Naturals - Pour Homme borotválkozás utáni balzsamnak viszont nagyon örült, ezt biztosan el fogja használni, mert a borotválás eléggé irritálja a bőrét. Ez a termék pedig gyulladáscsökkentő hatású, valamint táplál és hidratál, ráadásul az illata sem túl tömény.
Nagyon örült az Organique Naturals - Pour Homme samponnak is, ami hidrolizált selymet és rozmaringot tartalmaz, így nagyon friss illata van és ami még fontosabb, hogy erősíti a hajhagymákat, vagyis rendszeres használatával megelőzhető a hajhullás. Mondjuk a férjem szerencsére nem kopaszodó, hanem inkább őszülő típus egyelőre. :)
Volt még a dobozban egy Coconutoil Cosmetics intim és masszázsolaj minta, valamint egy-egy kupon az Organique-tól, a Paula's Choice-tól és a Coconutoil Cosmeticstől.

Női  szemmel szerintem ez egy nagyon jó kis doboz lett elsőre és tulajdonképpen a férjem szerint is. Bár őszintén szólva mindketten reménykedtünk egy picit abban, hogy nem csak kozmetikumok lesznek a dobozban, hanem esetleg valamilyen pasis kiegészítő is.
A doboz 5430Ft-ba kerül szállítással együtt.

Viszont én elgondolkodtam egy picit és beszélgettem a férjemmel arról, hogy vajon mennyire lehet nálunk sikeres egy ilyen "pasis" doboz és úgy döntöttem, megosztom Veletek is, mert nagyon érdekel, hogy Nektek mi a véleményetek erről.
Amennyiben csak, vagy többségében kozmetikumok vannak benne, úgy nagyon nehéz... Szerintem nálunk a férfiak egy része (sőt megkockáztatom, hogy nagyobb része) nem fordít különleges figyelmet arra, hogy milyen kozmetikumokat használ, illetve nem is használnak túl sokféle terméket, inkább tényleg csak "alap" kozmetikumokat. Jó esetben megvannak a bevált dolgaik és le nem cserélnék őket másra, de az is lehet, hogy úgy vásárolnak, hogy bemennek a drogériába és leveszik az első, kezük ügyébe kerülő tusfürdőt, dezodort stb. De nagyon sok esetben nem is maguk vásárolnak kozmetikumokat, hanem a párjuk intézi ezt.
Szóval megmondom őszintén, hogy nincs előttem, hogy egy férfi beidőzíti a telefonját, hogy jelezzen a doboz rendelési időpontja előtt, hogy nehogy lemaradjon. És szerintem kevés férfi gondolkodik úgy, hogy "Hm, megrendelek egy ilyen dobozt, mert kísérletezgetni támad kedvem és kipróbálnék pár új kozmetikumot." Nyilván van ilyen is, hiszen egyre több férfi számára fontos, hogy milyen kozmetikumokat használ, de valahogy mégsincs előttem, hogy megrendelnek egy ilyen dobozt maguknak... Félre ne értsetek, szerintem tökjó dolog, hogy most már ilyen is van nálunk és aki szeretne, az tud ilyet is rendelni magának vagy meglepni vele a párját és egyszer-egyszer még akár tökjó is lehet, de nem tudom hosszú távon mennyire lehet működőképes egy ilyen férfiaknak szóló meglepetésdoboz...


Nektek mi a véleményetek erről?


Szandra





*A bejegyzésben bemutatott doboz sajtópéldány, amit tesztelésre kaptam.




You Might Also Like

13 megjegyzés

  1. Nagyon érdekes, hogy már ilyen is van. :)
    Nekem is szóvá tette a barátom ahogy szaporodnak a PIXIBOX-ok a lakásban, hogy miért nincs ennek fárfi változata, bár ő sok mindenre vágyik, csak szépségápolásra nem. Szerencsére találtam egy olyat a Facebook-on, amiben sörök(!) vannak :D, azóta azt rendeli mikor én a PIXIt. :D

    VálaszTörlés
  2. Érdekes gondolat, szerintem ez nagyon egyénfüggő. Az én párom mindig nagyon örül, ha meglepem egy olyan tusfürdővel, dezodorral, vagy borotvahabbal, amit még nem próbált, nem ragaszkodik egyetlen márkához vagy típushoz. Az alapvető kozmetikumok mellett pl. egy szó nélkül, kb. 1 hónap alatt elkente a koreai lábápolót, amit vittem neki, sőt, kifejezetten dicsérte, mennyire jót tett neki, milyen jó kis krém. De így volt pl. egy Karl Lagerfeld parfümmel is: először csak egy mintát kapott, de annyira megtetszett neki, hogy megleptem egy 50 ml-es üveggel, azóta pedig mindig célozgat, hogy vehetnék még...hát most kapott egy 100 ml-eset, Karácsonyig most csendben kell maradnia :)
    Szerintem foglalkozásából is adódik, hogy férfiakhoz képest különösen higiénikus és odafigyel magára. Mesterszakács, de nem viseli el magán a konyhai szagokat, a párát, naponta többször zuhanyzik, többször is tiszta ruhát vesz fel, és vagy milliószor mos kezet, illetve fújja be magát, pedig már csak ő érzi magán a "konyhát", annyi év alatt már beleivódott az orrába...Kézkrémet, testápolót is aktívan használ (sokkal többet, mint én), hiszen nagyon igénybe veszi a munka a kezét, a bőrét, a lábát.
    A lényeg, hogy neki mindig jó ajándék valamilyen klassz kozmetikum, szívesen elhasznál mindent. Gondolkodtam is rajta, hogy megrendelem neki a dobozt, de épp akkor kapta a parfümöt, talán a következő kiadással már meglepem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A férjem sincs azért leragadva, ő is ötül, ha meglepem egy-egy új dologgal, amennyiben az nem üt el nagyon attól a fajta illattól, amit ő szeret - gondolok itt pl. tusfürdőre, ő nem igazán kedveli a nagyon pasis, erős, émelyítő illatokat, de ezeken kívül szívesen kipróbál új illatokat. Illetve parfümöknél is megvannak a kedvencei, de pl. van hogy kapok férfiparfümöt is PR csomagban és azok közül is lettek kedvencei, pedig teljesen új illatok voltak számára. :)

      Törlés
  3. Nagyon ötletes. Normál esetben, nornál férfias férfiaknál én is úgy gondolom, mint te. Nem biztos, hogy rá fognak harapni mert ők "nem kencéznek" vagy csak tényleg minimálisan. Viszont a mostani nem éppen férfias fiukáknál szerintem abszolut eladható.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ebben is lehet valami, bár szerintem ez nem feltétlenül kor/korosztály kérdése. Szerintem a 30-40-es korosztályban is vannak, akik nagyon figyelmet fordítanak a kozmetikumokra. :)

      Törlés
  4. Szia Szandra! Nekem is majdnem ugyanezek a gondolatok fordultak meg a fejemben. Az én férjem is azoknak örült a dobozból, mint a Tiéd, a többi felejtős. Ő is leginkább "alap" dolgokat használ, én próbálom meg időnként agitálni, hogy próbáljon ki ezt-azt. Van, amikor újít, próbálgat, de alapvetően szereti a megszokott dolgait. Jó dolog ez a doboz, de szerintem is, ha csak a pasikon múlik, akkor hamvába hal a kezdeményezés. Szerintem az elsőt is nagyrészt a nők rendelték meg a párjaiknak. :-) Nekem tetszett (bár én meglepi-doboz őrült vagyok), a férjem azt mondta, hogy nem ragaszkodik hozzá, hogy megrendeljem... :-) Hát ez van. :-) Üdv,Tündi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, egyet értek. A férjem is örült neki, meg el fogja használni, amik benne voltak, de valószínűleg egy újabb doboz kozmetikummal már nem nagyon tudna mit kezdeni.

      Törlés
  5. Ugyanazt gondolom ezekről a dobozokról, mint te. Nálunk is én vásárolom neki a kozmetikumokat, ő nem igazán vesz ilyesmit, viszont léteznek olyan meglepi dobozok is (bár külföldiek, de Mo-ra is szállítanak), amik jobban kelendőek lehetnek a férfiak körében. Ilyen a már feljebb említett sörös meglepidoboz, vagy akár a my geek box is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A férjem nem igazán az a sörözős típus, pedig az a doboz amúgy izgi lehet. :)

      Törlés
  6. Az én férjem is az őspasi típusba tartozik. Makacsul tiltakozik minden szépségápolási kellék ellen, amit próbálok lenyomni a torkán, hiába jószándékkal teszem. Anno rendeltem neki PC mintákat, arclemosót, tonikot, arckrémet. Használta is őket szépen, de sajnos nem jött be neki, azóta elzárkózik minden krém elől, én meg már nem eröltetem :) Szívesen meglepném egy ilyen dobozzal, de a mi esetünkben ez sajnos teljes pazarlás lenne, nem az a "kenegetős" fajta. Az új generációt nem ismerem, de talán náluk még lenne létjogosultsága az ilyen pasidobozoknak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ebben lehet valami, talán a mostani 20-as éveikben járó férfiak már nyitottabbak az ilyesmire. :)

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe