A Youtube miatt vettem meg

A mai videóban olyan termékekről lesz szó, amiket azért vettem meg, mert a Youtube-on rengeteg szépet és jót hallottam róluk, így aztán én sem tudtam nekik ellenállni. Ez viszont nem azt jelenti, hogy most csupa olyan terméket fogtok látni, amiket imádok, mivel van köztük néhány olyan dolog, amik nem igazán lettek a kedvenceim.
Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy mik azok a termékek, amiket Youtube-osok "beszéltek rá" engem, akkor megnézhetitek IDE, vagy a lenti videóra kattintva. :)

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Szia Szandra!
    Kiknél láttál még ilyen témájú videót? Őket is szívesen megnézném :)
    Hogy hozzá is szóljak: szerintem a Batiste-k közül a Bkush és a Volume nagyon jó, bár ez utóbbi inkább texturáló spray kategória: fonatokhoz és kontyokhoz is szupi :)
    Puszi és csak jelezném, hogy mindig várom a videóid: a szombat reggeli kávé-keksz-napsütés-szabadnap feelinget egy-egy videód mindig még inkább kikapcsolóvá tudja tenni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj ennek nagyon örülök, és köszönöm, hogy megosztottad velem. :) Amúgy ha Youtube-on beírod a keresőbe, hogy "youtube made me buy it", akkor szerintem ki fog adni pár találatot. ;)

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe