Készülődés a nyárra a májusi Pixibox-szal

Meg kell mondanom, hogy amikor kinyitottam a májusi Pixiboxot, láttam, hogy jól megtömték, de azt nem is gondoltam, hogy szinte kivétel nélkül az összes terméket, ami a dobozba került, szeretni fogom. Na jó, lelövöm a poént félig: van benne egy olyan dolog, ami egyáltalán nem mozgat meg, úgyhogy azt biztosan elajándékozom, de a többinek nagyon örülök. De akkor nézzük kicsit bővebben.

Collistar Talasso tusfürdő és Collistar Nourishing Anti-age Oil Milk olajos testápoló tej
(100ml-es és 50ml-es utazó kiszerelés)
Amikor láttam, hogy lesz a dobozban Collistar termék is, nem lehettem különösebben izgatott. Találkoztam már a márkával Müllerekben, de valahogy soha nem érték el annyira az ingerküszöbömet a termékeik, hogy le is vegyek valamit a polcról - egészen eddig. Ugyanis teljesen odavagyok a két Collistar termékért, ami a dobozban lapult, és pont emiatt szeretem ennyire a Pixiboxot, mert megismertetett és meg is szerettetett velem egy számomra eddig semleges márkát, illetve annak két termékét.
A tusfürdőt én teljes méretűnek gondoltam, 100 ml azért annyira nem kevés. Ez egy krémtusfürdő, ami a flakonból kinyomva nagyon sűrű, olyan az állaga, mint egy testápolónak. Gazdag, krémes habja van, bár nem annyira, mint mondjuk a Dove krémtusfürdőknek. Ettől függetlenül nagyon szeretem, mert puha lesz utána a bőröm - gondolom ez többek között a benne található shea vajnak köszönhető. Ráadásul nagyon finom, friss, üde illata van, amit én valahogy egy picit mentásnak érzek, pedig nincsen ráutaló nyom, hogy lenne benne, de ettől még nagyon kellemes. Csak az a fránya csavaros kupak, csak az ne lenne, olyan macerás vizes kézzel fel-le tekergetni... De amúgy nálam 5* ez a tusfürdő.
Ahogyan az olajos testápoló tej is. Elég sok testápolót próbáltam már, de azt hiszem hasonlóval még nem volt dolgom. Eléggé híg, kissé tejszerű, ugyanakkor olajos állaga van, ami nagyon hamar beszívódik és nem marad utána olajos, vagy ragacsos érzés, csak hidratált, puha bőr. Citrusos illata van enyhe "tisztítószer" mellékillattal, de szerencsére ez hamar elillan, úgyhogy így számomra nem zavaró.
A két termék mellé kaptunk még egy ajándéktáskát, valamint egy 20%-os Collistar kupont is, amit a Müllerben lehet beváltani.

Revlon Professional Orofluido szépség elixír hajápoló
(25ml-es kereskedelmi méretű termék)
Áááá nincs még elég hajolajam, ugyan, csak legalább ötféle, de mégis mindig úgy örülök egy újabbnak, mert egyszerűen imádom őket. Ennek az illata olyan, mint egy parfümé, egyszerűen isteni és nagyon finom puha, selymes, csillogó lesz tőle a haj ama benne található argán-, ciprus- és lenmagolajnak köszönhetően. Én háromféleképpen szoktam használni az ehhez hasonló termékeket: ha extra törődésre van szüksége a hajamnak, akkor hajmosás előtt pakolásként, vagy ami ennél gyakoribb hajszárítás előtt belemasszírozom a törölközőszáraz haj alsó 2/3-ába, illetve hajszárítás és hajvasalás után is szoktam tenni egy picit a hajamra az extra fényességért.

Milani Brilliant Shine szájfény - 06 Ravish Raspberry
(kereskedelmi forgalmú termék)
A Milani szerintem nagyon erős ajaktermékekben és ez a szájfény is szuper. Én személy szerint külön örülök neki, hogy szájfény került a dobozba, mert nyáron valahogy szívesebben és gyakrabban használok szájfényt. De szerencsére egy nem egy halovány ajakkence, ami épp csak fényt és egy kis színt ad, hanem remekül pigmentált, már-már a folyékony ajakrúzsokhoz közelít. Ráadásul én nagyon szeretem az ilyen mályvás, bogyósgyümis árnyalatokat, úgyhogy nálam ez abszolút telitalálat. Arra figyelni kell, hogy ha az ember többet visz fel a kelleténél, akkor bizony ragacsos lehet, bár szerintem pont ez garantálja, hogy jobban ragaszkodik az ajkakhoz, mint egy átlagos szájfény. Azt írják, hogy reggeltől estig tart, de azért én ezt cáfolnám, mert bár valóban kibír pár órát az ajkakon, ha nincsen intenzív "igénybevétel", de azért nem bír ki egy egész, sőt még egy fél napot sem. Bár őszintén szólva én egy szájfénytől nem is várom el ezt. :)

Bioderma Photoderm Bronz Oral kapszula
(kereskedelmi forgalmú termék)
Omega-3 zsírsavakat, C és E vitamint, valamint rezet tartalmaz, ami részt vesz a melanin szintézisében, így hozzájárul a bőr normál pigmentációjához. Ez a kapszula elősegíti a bőrt a napozásra, valamint hozzájárul a természetes barna bőrszín kialakulásához és fenntartásához.
Valószínűleg kb. 6-7 évvel ezelőtt nagyon örültem volna ennek a kapszulának, mert akkor még nagy napozós voltam, de már "leszoktam" róla. Meg amúgy is annyiféle bogyót, vitamint szedek már, hogy azt hiszem nem akarok még egyet. Úgyhogy ezt oda fogom ajándékozni valakinek.

Uriage Eau Thermale termálvíz spray
(25ml-es minta)
Annyian dicsérték már az Uriage termálvizes sprayt, de valahogy soha nem jutottam el oda, hogy kipróbáljam, egészen mostanáig és azt kell mondanom, most már értem, miért imádják ennyien. Elképesztően finom permetet szór, olyan mintha egy hűsítő vízfátyol hullana az arcomra, nagyon frissítő, ugyanakkor nyugtató érzés, biztosan venni fogok belőle és megy is a hűtőbe nyárra, hogy igazán hűsítő hatású legyen.
Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief arckrém
(15ml-es utazó kiszerelés)
Ha jól tudom, ez a termék csak a prémium dobozokban volt benne és bizony szuper kis nyári meglepetés volt, hiszen egy ilyen könnyű krémzselének mikor máskor venné nagy hasznát az ember, ha nem a nyári hónapokban, különösen ha zsíros/kombinált bőre van. Ez az olajmentes formula pillanatok alatt beszívódik, nincs utána ragacsos érzés, nem zsírosít, tényleg nagyon könnyű kis krém, ami tökéletes társ a nagy melegben.

Nina Ricci L'Extase és L'Extase Caresse de Roses női parfümök
(2x1,5ml-es minták)
A tavaszi illatajánlóban ITT már részletesebben írtam a L'Extase Caresse de Roses parfümről, úgyhogy itt most nem is akarom hosszasan részletezni, csak annyit mondanék, hogy nagyon szeretem ezt az illatot, mert hihetetlenül nőies, kifinomult, de mégis izgalmas, csodás parfüm. Ezeket a kis fújós parfümmintákat meg előszeretettel dobálom be a táskámba és ha kell, magamra tudok fújni belőle, hogy úgy érzem.



Szerintem a májusi Pixibox remekül sikerült, igazi nyárváró doboz lett. 
Ha megrendeltétek, kíváncsian várom a véleményeteket róla.



Szandra





*A bejegyzésben bemutatott Pixibox sajtópéldány.

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Sziasztok! Talán egyedül maradok a véleményemmel, de én csalódott voltam a doboz tartalamától. A Pixi előzetes infói alapján, -látva a termékek márkáit- valami könnyű Bioderma vagy Uriage arcápolóra számítottam. A Bioderma bogyóit biztosan nem fogom beszedni a Retinol tartalma miatt (a kislányom, 17 hónapos, és szopizik még...), ráadásul egyáltalán nem napozom.A Milani márka maga is nagy várakozással töltött el, és nem egy "tucatszájfényt" szerettem volna tőlük látni a csomagban. Nem akarok finnyásnak tűnni, de tényleg valami különlegesebb dolgot vártam. A Collistar testápoló tényleg szuper, örültem volna, ha ez kerül teljes méretben a dobozkába. Az Uriage jó kis márka, de nem igazán indította be a fantáziám egy kis kiszerelésű termálvíz tőlük...A táska pedig egyszerűen csúnya. Jaj, nem akarok ilyen negatív lenni, de tényleg csalódott vagyok! Bocsánat! :-( Számomra a tanulság, hogy ha ilyen dolgokra vágyom, akkor inkább gyűjtesek rá legközelebb, és célirányosan vegyem meg azt, amit szeretnék... Remélem nem voltam túl hervasztó!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, ez sajnos benne van a pakliban, hogy ne jön be a doboz tartalma, úgyhogy abszolút elfogadom ezt is, nyilván nem szeretheti mindenki ugyanazt.

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe