Ünnepváró TAG | VIDEÓ


Így néhány nappal karácsony előtt szerintem már azok is kezdenek ráhangolódni az ünnepre, akiknek eddig talán még nem annyira sikerült. Én már egy ideje karácsonyi "ködben" úszom, szóval már korábban is elkészíthettem volna ezt a TAG-et, de jobb később mint soha :). Egy kis bepillantást engedek, hogy én hogyan is várom az ünnepeket idén, úgyhogy ha kíváncsiak vagytok rá, akkor megnézhetitek a videót IDE kattintva.

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Szia :)

    Mézeskalács receptek:
    Ezt már kipróbáltam és jó: http://www.rendteremto.hu/°blog/omlos-mezeskalacs-recept/
    Ezt még nem, viszont itt jó receptek szoktak lenni és talán a diétádba is passzol: http://tuparnaeshabvero.cafeblog.hu/2013/12/21/al-mezeskalacs/

    Kellemes ünnepeket Nektek!
    Alexa

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm a receptem, megnéztem ám még az ünnep előtt, de végül nem sütöttem meg, mást sütöttem a családnak, de jó tudni, hogy vannak ilyen mentes mézeskalács recept is :).

      Törlés
  2. Szia

    Csak most láttam a jó kis hangolódós videódat. :) Lehet már késő is a receptötlet. Nekem ez az abszolút kedvencem,és bárkinek ajánlottam,megsütötte,és szintén nagyon szerette,mert puha és ami még nagyon jó benne,h nem kell bele plusz cukor...Szerintem felesleges is.

    http://www.izbolygo.hu/mezeskalacs-best-ever-de-egesz-evben-jo-tizoraiuzsonna-otlet/

    Kellemes Ünnepeket kívánok Nektek!
    Szabina

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megnéztem a receptet még az ünnep előtt, nagyon köszönöm, de végül nem álltam neki, node majd idén, el is mentettem ;).

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe