Történet egy körömlakkról



A mai bejegyzés főszereplője egy körömlakk, ami után gyakorlatilag hónapokon keresztül vágyakoztam, és már-már lemondtam róla, amikor eszembe jutott, hogy hogyan tudnám mégis megkaparintani. A lakk nem más, mint a Nails Inc Victoria Beckham Bamboo White lakk és jöjjön egy kis történet arról, hogy hogyan is lett az enyém és természetesen bemutatom magát a körömlakkor is, megtűzdelve jó néhány képpel.





Az egész úgy kezdődött, hogy megláttam valamelyik külföldi youtube-os videójában a Nails Inc limitált Victoria Beckham körömlakkot a Bamboo White... Nem tudom megmondani, miért is fogott meg annyira ez a szín, nem is vagyok egy megszállott lakkrajongó, de valamiért ez a nagyon halvány, rózsaszínes-szürkés fehér árnyalat beleégett az agyamba. Aztán persze egyre több helyen láttam és minél többször láttam, annál jobban tetszett ez a lakk. A végső döfést Essie Button egyik videója adta meg, akkor már tudtam, hogy valahogy meg kell kaparintanom ezt a lakkot.
Úgyhogy szépen el is kezdtem keresgélni, hogy hol is tudnám beszerezni és néhány kattintás után rá is találtam a feelunique webshopban. A pontos árára sajnos már nem emlékszem, mivel jelenleg nem kapható a webshopban, de átszámítva nagyjából 10.000 Ft környékén mozgott, amitől dobtam egy hátast... Úgy voltam vele, hogy bármennyire is tetszik, meg okés, hogy Victoria Beckham és hogy limitált, de egyszerűen NEM.KÖLTHETEK.ENNYIT.EGY.LAKKRA!!! A legdrágább lakkom egy Picture Polish, abból is csak 1-2 van, úgyhogy szépen lassan próbáltam kiűzni a gondolataimból ezt a Nails Inc körömlakkot. És közben persze elkezdtem az itthoni kínálatban keresgélni hasonló árnyalatot, de - nem túl meglepő módon - nem találtam, amitől csak még inkább vágytam erre a Nails Inc-re...
De már majdnem letettem róla, amikor kb. 2-3 hónapja valamiért megint odakeveredtem a feelunique webshopra és megláttam, hogy ez a lakk le van árazva 50%-kal, féláron volt értitek???!! Ráadásul mivel volt pluszban egy kedvezményes kuponkódom is, így még azt is hozzá tudtam csapni, így kevesebb, mint féláron vehettem meg, ami még mindig nem olcsó, de sokkal barátibb, mint az eredeti ár és hát azért mégiscsak egy limitált, különleges darabról van szó.
Gyorsan hozzácsaptam még egy akciós Rimmel krémes highlightert is és már nyomtam is a checkout-ra, amikor is jött a kis "hibaüzenet", hogy ezt a terméket nem szállítják Magyarországra... A pontos szabályozást nem ismerem, de ha jól tudom bizonyos webshopok tűzveszélyességi okokból bizonyos termékeket nem szállítanak bizonyos országokba, így sajnos ez a webshop pl. körömlakkot nem szállít hozzánk. 
Na ilyen nincs, itt van a lakk akciósan és nem tudom megvenni, remek... Kb. 3 napig bosszankodtam és közben gondolkodtam, hogy mit tudnék tenni, persze közben folyamatosan csekkoltam, hogy van-e még a lakkból. 
Aztán jött az isteni szikra: megnéztem, hogy Németországba kiszállítják-e, ugyanis ott lakik az egyik barátnőm. Szerencsére igen, úgyhogy írtam is Lillának, hogy könyörüljön meg szépségblogger barátnőjén és hadd rendeljem meg hozzájuk ezt a lakkot. Szerencsére megértette "óriási" problémámat és beleegyezett, amit ezúton is még egyszer köszöni neki <3. Úgyhogy nagy boldogan meg is rendeltem ezt a gyönyörűséget.
 
Néhány hét múlva Magyarországra látogattak a barátnőmék és mondta, hogy hozza a pakkomat is :). Nagyon meglepődtem, amikor odaadták a kettő darab dobozt, egy nagyobbat, meg egy kisebbet. Gondoltam a kicsiben van a lakk, a nagyban meg a highlighter, bár nem értettem, miért nem lehetett őket egy dobozba tenni... Persze a lakk a nagyobb dobozban volt, ugyanis elfelejtettem, hogy ez nem egy szimpla körömlakk, hanem "díszdobozban" van, ahogyan azt a képeken is láthatjátok, szóval nagyon exkluzív az egész.
A design nagyon letisztult, semmi csicsa, semmi felesleges dolog: szép fehér doboz egyszerű, fekete felirattal, meg maga a körömlakk is a matt fekete üveggel és a fehér felirattal. És ami különösen tetszik, bár sokaknak talán furcsa lehet, hogy maga a lakk színe csak az üveg oldalán látható.
Ez egy súlyos lakk: meglepően nehéz az üveg és a kupak is. Ez természetesen levehető, ami azért nagyban megkönnyíti a lakkozást.
Az ecsete nem túl hosszú, széles és kissé lapított, szerintem nagyon eltalálták, gyorsan és szépen lehet lakkozni vele. 
Kissé remegve kentem fel, mert féltem, hogy milyen lesz a minősége: féltem, hogy mi van, ha csíkozódik, vagy legalább három réteg kell belőle és szertefoszlik a rózsaszín köd, amiben ez a lakk lebegtetett gyakorlatilag hónapok óta. Nos az első réteg valóban csíkoz egy picit, de a második tökéletesen kiegyenlíti, és elég is belőle kettő, ami engem elképesztő elégedettséggel töltött el, úgyhogy szépen hátradőltem és megvártam, amíg megszárad, nem is kellett neki túl sok idő.
Szerintem szépen látszódik a képeken színe: ez egy krémfinisű, teljesen csillámmentes lakk, ami nem fehér, nem is halványrózsaszín  és nem is halványszürke, hanem nagyjából a három keveréke. Elképesztően kifinomult és nőies, egyszerű, de mégis gyönyörű. Lehet, hogy valakinek unalmas, de én teljesen beleszerettem és örülök, hogy az enyém lehet ez a számomra különleges körömlakk, aminek még története is van és hát... imádom :).


Remélem tetszett ez a kissé rendhagyó bejegyzés és a lakk is.
 Nektek volt már hasonló sztoritok :)?


Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest



You Might Also Like

28 megjegyzés

  1. Jó színe van, használd el az utolsó cseppig :)

    VálaszTörlés
  2. Na jó, ez a körömlakk én vagyok konkrétan ♡ remélem látom majd rajtad én is! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is ezt éreztem, amikor megláttam, hogy na ez az én színem, imádom :)!

      Törlés
  3. Tényleg gyönyörű színe van! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép lakk, igazi irodabarát szín. :) Nagy öröm, amikor ilyen kedvezménnyel hozzájuthat az ember a hőn áhított termékre. Nincs ilyen izgalmas sztorim, csak majdnem.A párom 2 éve kitalálta, hogy ő mindenképp Kat von D palettát akar nekem vásárolni karácsonyra, mert imádom azt a nőt és a palettákat is. :D A bökkenő, hogy csak Sephoraban kapható, de meg akarta beszélni egy nagyon messzi ismerősével, aki Amerikában lakik, hogy vegye meg, és küldje el nekünk... lebeszéltem róla, inkább egy könnyebben beszerezhető palettát kértem. :) (azóta krémmánián sikerült lecsapnom egy Kat von D palettára :D )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért ez is egy jó kis story :). Főleg az, hogy végül csak lett egy Kat von D palettád is :).

      Törlés
  5. hú, ez tényleg nagyon szép lakk :) nekem csak hasonló sztorim van....de sajnos még nem pozitív véggel (de rajta vagyok!) ugyanis én a Colourpop márkába szerelmesedtem bele....de sehogysem szállítanak Európába :( egy külön céggel kellene szállíttattni, ami kb. annyi, mint amennyiért egyébként rendelni szeretnék....szóval nincs más hátra, mint felkutatni az ismerősöket a világban :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha rájöttél a megoldásra, akkor írd meg nekem is, mert gyönyörűek a Colourpop szemfestékek, nagyon fáj rájuk a fogam :).

      Törlés
  6. Megláttam a körmeiden és a vele járó hercehurcát abszolút jogosnak éreztem :D. Uramatyám de csodálatos!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azon izgultam, hogy nehogy az legyen, hogy megjön, felkenem és utálom, vagy gáz a minősége... de szerencsére nem így lett :).

      Törlés
  7. Nekem egyáltalán nem tetszik ez az árnyalat, mármint jó-jó csak számomra olyan átlagos, ilyen csillagászati áron már valami szuper király különleges, ritka árnyalatra számítottam volna :D De jó nagy mázlista vagy, hogy pont leakciózták a felére és még a szállítást is meg tudtad oldani és persze az a lényeg, hogy neked tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem pont ezért különleges, mert mostanában minden extracsillámos, meg holografikus, meg duo chrome, meg nem tudom mi és kicsit már telítődtem ezekkel, és akkor jött ez az egyszerű, gyönyörű, finom szín :). De nyilván nem tetszhet mindenkinek ugyanaz :).

      Törlés
  8. Imádom az ilyen színeket! A tartósságáról mit lehet tudni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon rendben van, Seche Vite fedőlakkal egy hetet simán bírt, és nem hiszem, hogy ez csak a SV fedőlakk érdeme lenne, mert van olyan lakkom, ami azzal is lepattog 2 nap után.

      Törlés
  9. A vonzás törvénye! Gyönyörű szín!

    VálaszTörlés
  10. isteni, gyönyörű, nem e világi!
    (roni)

    VálaszTörlés
  11. Gyönyörű színe van , nekem kicsit a Lovely Nude 1-es lakkjára hajaz ! :D

    VálaszTörlés
  12. Gyönyörű ez a lakk, örülök, hogy sikerült megvásárolnod :) nekem még nem volt ilyen sztorim egyetlen szépségápolási termékkel sem, de a tiéden nagyon izgultam, pedig aztán tudtam, hogy végül sikerült megvenned :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Őszintén szólva nem gondoltam, hogy tényleg enyém lesz ez a lakk valaha is, de örülök, hogy végül egy kis kitérővel, de sikerült megszereznem :).

      Törlés
  13. Huh, nagyon szép ez a lakk!!! :O :)

    VálaszTörlés
  14. Nekem nagyon hasonlít a színe egy Perfect Nails LacGel es lakkra 45-ös árnyalat két réteggel. Fehér is meg nem is , rózsaszín is meg nem is :) Most az van a körmeimen és nagyon szeretem. Tisztaságot sugall :) ( Valószínűleg 3 réteggel már rózsaszín lenne :D , mert honlapon egészen más színe volt :) )

    VálaszTörlés
  15. Én éppen ma délután próbálkoztam a cultbeauty-n hozzájutni egy hőn áhított Smith&Cult lakkhoz (The Graduate árnyalatban). Ezeket is szemérmetlenül magas áron lehet megvenni, csakhogy nem a magyarországi publikumnak. Ez már a harmadik webshop volt, amellyel próbálkoztam, és mindenhonnan "elhajtottak". Vajon ha ebay-en megtalálnám, akkor is ez lenne a helyzet? Valószínűleg igen. Rettenetesen csalódott vagyok, ám eddig csak korholtam magam, mondván: ez csak egy vacak lakk, mit vagy úgy oda?! De most már tudom, hogy vannak hozzám hasonló megszállottak. :D Mit mondjak, jól esik a tudat!! Szívből gratulálok a szerzeményedhez, csodaszép!

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe