Megajándékoztam magam | Teszt

Nyilván Ti is észrevettétek, hogy gyakran mutatok be a blogon olyan sminkeket, amik tesztelésre érkeztek és emiatt sokszor háttérbe szorulnak azok a dolgok, amiket én magam vásárolok. Bár az igazat megvallva az elmúlt időszakban nagyon kevés dolgot vásároltam - főleg sminkekre gondolok, ezért úgy gondoltam, hogy a Glamour-napok alkalmából meglepem magam és ezúttal valami "komolyabb" dologgal. Mivel már régóta szemeztem a Bobbi Brown termékekkel és kiderült, hogy a Douglas kuponját ennek a márkának a sminkjeire is fel lehet használni, így tudtam, hogy ez a megfelelő alkalom, hogy beszerezzek valamit a márkától. A mai bejegyzésből megtudhatjátok, hogy elégedett vagyok-e a választásommal.


Aki követ a közösségi oldalakon, az láthatta, hogy a választásom a Bobbi Brown egyik Shimmer Brickjére esett, de ennek azért van egy kis előzménye, merthogy eredetileg nem ezt szemeltem ki magamnak. Én ugyanis egy szemhéjpúderpalettára pályáztam volna (talán ismeritek ezeket a "Sand" és hasonló palettákat), de nem éppen gyakorlott Bobbi Brown vásárlóként nem tudtam, hogy amit én kinéztem, az limitált, így természetesen nem is volt belőle. De ekkor megakadt a szemem a már-már ikonikusnak mondható Shimmer Brick pirosítókon, amikről rengeteg jót hallottam már. Viszont a polcon lévő két árnyalat közül - az egyik nagyon bronzos, a másik nagyon rózsaszínes volt - egyiket sem éreztem igazán a magaménak. De ekkor jött az eladó hölgy, aki mondta, hogy van még egy árnyalatban, de abból sajnos nincs kint teszter, de meg tudja mutatni, csak kipróbálni nem tudom. Amikor megmutatta, tudtam, hogy ez lesz az én árnyalatom és ebben ő is megerősített.


A Shimmer Bricket a legtöbb esetben talán highlighterként említik, de mivel öt színből áll össze, így sokoldalúan használható, hiszen pirosítóként és szemfestékként is megállja a helyét. Bár sokáig csak nézegettem, mert nem akartam belerondítani ebbe a tökéletes "alkotásba", de amikor végül belenyúltam, csak még inkább erősödött bennem az érzés, hogy imádni fogom. Annyira sima és bársonyos a textúrája, egyáltalán nem darabos, nem porol és gyönyörűen pigmentált.


Eléggé fényes színekről beszélünk, szóval aki a visszafogottabb, kevésbé színes/fényes higlightereket, pirosítókat kedveli, annak nem ez lesz a tökéletes választás, de én így a hidegebb hónapokban (is) szeretem, ha szépen csillog a bőröm. Bár a tégelyben úgy tűnik, mintha lennének benne csillámok, de felkenve ezek egyáltalán nem látszódnak, csak a gyönyörű szín és fény. Az öt árnyalat között találunk barackos, rózsaszínes, illetve picit bronzosabb árnyalatot is, amik tökéletesen működnek pirosítóként, illetve mivel én a szememen is imádom az ilyen színeket, így ott is haszálni fogom majd őket. Talán a legvilágosabb szín az, ami a legkevésbé tetszik és ami nekem picit valahogy kilóg a palettából, de végülis a tökéletes összhatáshoz kell ez is és az arcomon úgyis összekeverve fogom használni.


Összekeverve egy csodásan fénylő, barackos-rózsaszínes árnyalatot kapunk, ami nekem inkább  talán pirosító, mint highlighter, hiszen azért ennek bőven van színe is. Tehát használható önmagában is az arcra, vagy egy matt, kevésbé fényes pirosítóhoz használhatjuk highligterként, és ahogyan már írtam fentebb, szemfestéknek is tökéletes, szóval tényleg sokoldalú és jól kihasználható.


Mit is mondhatnék így a végére?! Szerintem lejött a bejegyzésből, hogy odavagyok érte és egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem, sőt! Tökéletes a minősége, multifunkciós és egyszerűen gyönyörű, ez tényleg egy luxus darab minden szempontból. Nyilván nem azt mondom, hogy nem lehet élni nélküle és rohanjatok megvenni, hiszen tényleg nem olcsó, de aki éppen valmai hasonlót keres és megengedheti magának, vagy csak szeretné valami különlegesebb, exkluzívabb dologgal meglepni magát, annak tényleg csak ajánlani tudom. Illetve azt gondolom, hogy az ilyen árfekvésű termékeknél van igazán értelme a Glamour-kuponoknak, hiszen a 20% ebben az esetben több ezer forint kedvezményt jelentett és ha valamire régóta, vagy nagyon vágyik az ember, akkor kevés ennél  jobb alkalom létezik, hogy megvegye a hőn áhított darabot.
Ha valakinek nagyon tetszik, de semmiképpen nem szeretne beruházni egy ilyen árfekvésű sminkre, akkor tudom ajánlani a The Body Shop Shimmer Waves palettákat, amelyek nagyon-nagyon hasonlítanak a Shimmer Brickekhez, de jóval kedvezőbb áron kaphatók, ITT írtam is róla.



Ti kihasználtátok a Glamour-napi kedvezményeket?



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest


You Might Also Like

8 megjegyzés

  1. Nagyon jó választás volt, bár egy Bobbi Brown termékkel nem is lehet mellélőni! 😊

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, az tuti. Attól tartok még több fogja követni ezt... :D Remélem egyszer a limitált szemhéjpúder paletták közül is sikerül megszerezni egyet :).

      Törlés
  2. Ú de szép színei vannak, remélem láthatjuk majd az arcodon is! :)

    VálaszTörlés
  3. Wow, ez egyszerűen gyönyörű! És a színek is, pompás választás volt :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe