Külföldi webshopos szerzemények - videó


Amióta megszületett Lili, nyilvánvalóan kevesebbet megyek ruhaboltokba - mármint be tudok menni nézelődni vele, de értelemszerűen próbálni már nem tudok bemenni... vagy magam helyett neki veszek ruhát :D. Úgyhogy ismét megpróbálkoztam a netes ruhavásárlással, de amint azt majd a videóban is láthatjátok, volt egy-két melléfogásom...
Ha kíváncsiak vagytok rá miket vettem, nomeg hogy mi az, ami tetszik és mi az, ami nem, akkor megnézhetitek IDE, vagy a lenti videóra kattintva.





You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Jujj, nagyon jó lett a hajad :) Tuti én is venni fogok ilyet :) Hát igen sajnos az interneten lévő képeken a ruhák nem mindig olyanok mint amilyenekre mi számítunk :) Ez sajnos ezzel jár ;)
    Esetleg a kicsi Liliről nem lesznek majd videók? :) Tudom, hogy ez eredetileg nem egy baba blog, de én például szívesen néznék ilyeneket is :) És biztos vagyok benne, hogy ezzel mások is így vannak :)
    Puszi <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Videó nem hiszem hogy lesz róla, vagy olyan, amiben megmutatom, viszont itt a blogon rendszeresen írok róla, meg képek is vannak, illetve Instagramon is :).

      Törlés
  2. Szia Szandra, nagyon klassz ez a hajszín, ez már a Sunkiss Jelly hatása? Hányszor kellett felkenni, mire ilyen lett? Köszi :) üdv, Noémi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az bizony, én háromszor használtam egy-egy napos szünetekkel.

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe