Hat "zöld" körömlakk nyárra | Kedvencek

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de bizonyos színek nálam abszolút egy-egy évszakhoz kötődnek: legyen szó ruhákról, sminkről, vagy éppen körömlakkokról. Ilyen nálam a zöld szín, amit szinte el sem tudok képzelni, hogy mondjuk ősszel, vagy télen kenjek fel, egy-két mélyebb, vagy szürkésebb árnyalattól eltekintve. Frissességével és üdeségével számomra egyértelműen a melegebb hónapokban jöhet szóba. Úgyhogy arra gondoltam, hogy ma mutatok Nektek néhány szépséges "zöld" lakkot - és igen, indokolt az idézőjel, merthogy némelyik már-már kékes, vagy éppen zöldes.  Remélem, hogy mindenki talál kedvére valót a különböző márkájú, finisű és árfekvésű lakkok között.





Morgan Taylor - Mint Chocolate Chip
Ez a kellemes halványzöld - vagy nevezzük inkább talán mentafagyi színűnek - , krémfinisű lakk nagy meglepetést okozott nekem, amikor először kipróbáltam, ugyanis már egy rétegben is szépen fed és alig csíkozódik, két réteggel pedig tökéletes a végeredmény, gyorsan szárad és ráadásul tartós is. Azt hiszem több Morgan Taylor lakkot is ki kellen próbálnom, korábban ITT már olvashattatok néhányról.

Rimmel 60 seconds - 813 Round and round the garden
Ezt a szürkészöld lakkot leginkább azoknak ajánlom, akik "fáznak" az élénk, vagy éppen túlzottan pasztelles színektől. Nekem ez amolyan katonai zöld, az összes közül ez a legsötétebb, így ez az a zöld lakk, amit télen is szívesen felkenek. Ráadásul azért is nagy kedvencem, mert széles kis ecsetével pikk-pakk megvagyok a lakkozással.

Guerlain - 700 Blue Ocean
A Terracotta kollekció részeként kapható ez a kissé kékes árnyalatú lakk, aminek szerintem nagyon találó a neve: akárhányszor látok képeken, vagy tv-ben egy trópusi szigetet, mindig ilyen színe van az óceánnak, és mindig teljesen magával ragad az a gyönyörű, kékes-zöld szín. Az üvegben egyébként nagyon finom csillámok is látszódnak, de nagy bánatomra ezek a körmökre felkenve nem igazán érvényesülnek. Három rétegben fed igazán szépen, de a végeredményért megéri.

Lovely Rio - Nr.2.
Hogy egy kicsit izgalmat is vigyünk egy dologba, íme egy zöldes homoklakk, amiben aprócska ezüst és kékes glitterek úszkálnak, nem is kevés, így nekem ebből a lakkból már két réteg is elég. Remekül fel lehet vele dobni egy egyszerűbb színt, én pl. korábban párosítottam már a fenti Rimmel lakkal és nagyon szerettem a végeredményt, ITT megnézhetitek.

P2 Satin Supreme - 040 Stay Polite
Ez az a lakk, amit kis hazánkban sajnos nem fogtok megtalálni, ugyanis ezt a Németországban élő barátnőmtől kaptam. Ez egy szatén finisű lakk, nagyon halvány és ici-picit sárgás árnyalatú zöld, de talán éppen emiatt különleges.

Zoya - Dillon
Save the best for last: az összes közül a legnagyobb kedvencem ez a Zoya lakk, amiben apró arany csillámok úsznak, és emiatt olyan gyönyörűen csillog a fényben, hogy amikor először használtam, szinte a lélegzetem is elállt... igen, egy körömlakktól :D. Gyönyörű ez a lakk, imádom! Még korábban készítettem vele egy manikűrt, amit ITT megnézhettek. Ott is elmondtam, de most is leírom, hogy én pont ilyen színűnek képzelem el Ariel, a kis hableány uszonyát :).

A hat lakk balról jobbra: Morgan Taylor - Mint Chocolate Chip, Rimmel 60 seconds - 813 Round and round the garden, Guerlain - 700 Blue Ocean, Lovely Rio - Nr.2., P2 Satin Supreme - 040 Stay Polite, Zoya - Dillon



Nektek melyik tetszik a legjobb a hat
körömlakk közül?


Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest







You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Morgan Taylor gyönyörű! Nekem kb. egy menta lakkom van, de a zöld többi árnyalata azért képviselve van a készletemben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdekes, hogy én ennél "zöldebb" árnyalatokat már nem tudok elképzelni magamon, hülyén mutat a kezemen, de ezeket szeretem :).

      Törlés
  2. Jajj de szép mind! Legjobban a Guerlain tetszik, csodás :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe