2014-es kedvencek - VIDEÓ

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de nekem én nagyon szeretem másoknál a havi kedvences bejegyzéseket/videókat, és még izgalmasabbnak tartom az éves kedvenceket, hiszen ezt a megtisztelő címet nem kaphatja meg akármilyen termék, azt ki kell érdemelni. Szerencsére 2014-ben is volt néhány olyan szépségápolási- és sminktermék, ami belopta magát a szívembe és hű társam lett. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy mik ezek, akkor nézzétek meg IDE, vagy a lenti videóra kattintva.





You Might Also Like

8 megjegyzés

  1. Lassan úgy érzem, hogy a Maybelline és a Rimmel primere mellett ki kell próbálnom a Garnierét is :D Illetve a Loreal Infallible festékeket is mióta szeretném már kipróbálni, lehet ideje lenne...:D Illetve a Milani szemhéjalapja is felkerült erre a listára. :P

    VálaszTörlés
  2. Szia. Nagyon, jó lett ez a videód is. Azt szeretném kérdezni, hogy ezt szülés után csináltad? Csak mert láttam, hogy rajtad a karkötő, amit a férjedtől kaptál. :)
    Bocsi a kiváncsikodásért, de tényleg érdekel. :D
    Sok boldogságot Lilihez. :)

    VálaszTörlés
  3. Szia! Nagyon tetszett a videód. Végig jegyzeteltem, hogy miket fogok kipróbálni a kedvenceid közül. A hajápolási termékek lesznek az elsők, mivel állandóan szárazak hajvégeim. Rengeteg dolgot kipróbáltam már, remélem ezek nálam is beválnak majd. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem akkor ezek közül is beválik majd néhány :)!

      Törlés
  4. Nálad találkoztam először a Bourjoirs szempillaspirállal, és nagyon elnyerte a tetszésem, így megvásároltam. Azóta is ez a kedvenc spirálom. ;)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe