Kipróbáltam - ghd eclipse hajformázó



Szerintem azt már észrevettétek velem kapcsolatban, hogy ami hajat illeti, nem vagyok egy nagy "zsonglőr", éppen ezért szeretem az olyan sokoldalú hajformázókat, amikkel könnyedén és gyorsan lehet szépséges frizurát varázsolni, mondjuk olyat mint, amilyet a Victoria's Secret divatbemutatókon is látni :D.
Éppen ezért nagyon örültem, amikor meghívást kaptam a Great Lenghts Salonba, ahol csodás hollywoodi hullámokat készítettek nekem a ghd eclipse hajformázóval. Ha szeretnétek kicsit közelebbről is megismerni a márkát, valamint a ghd eclipse-t, és kíváncsiak vagytok az én tapasztalataimra is, akkor olvassatok tovább.




Az elmúlt időszakban egyre többször futottam bele a ghd márkába -  a márkanév a "good hair day" rövidítése - , mégis valahogy ismeretlen volt számomra, keveset tudtam róla, de miközben Ági, a fodrász, elkészítette a hajamat, rengeteget mesélt róla. Így megtudtam többek között azt is, hogy ghd története 2001-ben, Nagy-Britanniában indult: kutatók hosszú évek tesztelésével bebizonyították, hogy a hajformázás ideális hőmérséklete 185 °C. Ez számomra teljesen új infó volt, ahogyan az is, hogy 210°C fok felett már maradandó károsodást szenvedhet haj. Szerintem rengetegen használnak hajformázó eszközöket ilyen, vagy akár ennél nagyobb hőmérsékleten nap mint nap, anélkül, hogy tudnák, milyen károkat okoznak a hajuknak. A ghd hajformázók technikai kialakítása garantálja, hogy használójuk nem tesz kárt a hajukban.
Ezen kívül azt is megtudtam, hogy ghd hajformázókkal készítették a sztárok frizuráját a cannes-i filmfesztiválra, vagy éppen legutóbb a Victoria's Secret Fashion Show-ra a modellek frizuráját is: na itt felcsillant a szemem, mivel azt hiszem többek nevében nyilatkozom, amikor azt mondom, hogy a VS divatbemutatón kifutóra lépő modellek haja mindig annyira dús, dögös és nőies, ki ne szeretne ilyen hajat?!

Miközben Ági mesélt, természetesen készült a hajam is: hullámos frizurát kértem tőle, amit a ghd eclipse hajformázóval készített. Ma már nagyon divatos dolog minden elég odabiggyeszteni az "intelligens" kifejést, de ez a hajformázó azt hiszem valóban rászolgált erre a jelzőre: összesen hat villámgyors intelligens érzékelő található, amelyek az egyenletes hőeloszlást biztosítva minimalizálják a haj károsodásának lehetőségét. A legtöbb hajegyenesítő esetében ez úgy néz ki, hogy a közepe nagyon forró, a többi része meg kevésbé, és ez a hőegyenetlenség sajnos károsíthatja a hajat. Az érzékelők segítségével a készülék felismeri, hogy milyen vastagságú és mennyiségű hajat fognak közre a lemezek, így a hőfokot automatikusan úgy állítja be, hogy az a hajnak a legmegfelelőbb legyen. Használata után a haj bársonyosan csillogó, puha tapintású lesz. Lentebb láthattok róla egy videót is:
Az eclipse-szel készített frizura pedig extra tartós: a hajkorona napokig megőrzi kialakított formáját. Ezt abszolút tanúsíthatom is: frissen mosott hajjal érkeztem a szalonba, és már előre féltem, hogy meddig fognak tartani a hullámok, mivel én a frissen mosott hajammal általában nem tudok sok mindent kezdeni, mivel szétcsúszik és hamar kilógja magát, de itt most szó sem volt ilyesmiről: még két nap múlva is szépen látszódtak a hullámok.
Ja és ami még nagyon fontos, hogy a készülék váza nem melegszik fel, így akár 45 perc hajformázás után is hideg a külseje. Ez nekem, aki állandóan megégeti magát hajformázás közben, nem elhanyagolható szempont :D.
És íme a kész frizura, ami egyébként azzal a módszerrel készült, amit már én is mutattam Nektek videóban ITT:

Remélem tetszett Nektek ez az élménybeszámoló.
Ha szeretnétek többet is megtudni a márkától és
termékeikről, akkor kattintsatok IDE!



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest




You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Nagyon szép lett a hajad, de ahogy nézem, elég húzós az ára egy ilyen készüléknek. :(

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lett a frizurád!:) Én csak nagy ritkán vasalom/göndörítem a hajam de az felkeltette az érdeklődésemet, hogy nem melegszik fel a külseje. :) Jó kis termék lehet!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép hullámokat lehetett csinálni ezzel a kis kütyüvel. Nem semmi! :)

    VálaszTörlés
  4. Csinos loknik. 190 fokon vasalok hajat, a 180 fok kevés, kettő között nincs fokozat. 210 már károsítja a hajat, na nekem 230 fokig melegít a vasaló, nem is tudom, mi lenne akkor a hajammal, ha azt kipróbálnám, megsütné? Meg a kezemet is szerintem, nekem felmelegszik a Remington, szóval pluszpont ennek a kütyünek, hogy kívül nem melegszik.

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe