Manikűr Mikulásra/karácsonyra

Azt hiszem elégszer írtam már itt a blogon, hogy nem vagyok egy nagy "körömművész", de arra gondoltam, hogy a közelgő ünnepek alkalmából csak kisajtolok magamból valami kicsit "extrább" manikűrt. Persze az extrát magamhoz mérten értem, roppant béna vagyok bármilyen mintázásban, meg hasonló dolgokban, szóval azért nagy dologra ne számítsatok, de szerintem helyes lett és színösszeállításában tökéletesen passzol Mikulásra, de akár karácsonyra is. Ha kíváncsiak vagytok rá, mit hoztam össze ebből a három lakkból, akkor olvassatok tovább.




Az A-England Rose Bowerrel kezdtem, amit két rétegben kentem fel a mutató-és gyűrűsujjaimra. Nekem ez tipikusan "ünnepi" lakk, úgyhogy ez a csillámos piros tökéletes választás volt ehhez a manikűrhöz.
A másik három ujjamra a Rimmel Rita Ora 60 seconds lakkot kentem szintén két rétegben a 703 White Hot Love árnyalatban. Ez egy fehér lakk, finom csillogással, de ez a körmökre felkenve nem igazán látszódik, úgyhogy ezt szerettem volna fokozni valamivel.
Ugyanezzel a lakkal és egy pontozóval fehér pöttyöket festettem a gyűrűsujjamra díszítésként.
Végül a Rimmel lakkal festet körmeimet a Golden Rose Jolly Jewels 102-es lakkal díszítettem. A kisujjamon az egész körmömet lekentem vele két rétegben, a középső- és a hüvelyujjamon viszont felülről lefelé elhalványulóan vittem fel, vagyis a körmöm tetejére több glitter került és lefelé haladva egyre kevesebb.
A végén minden körmömre fedőlakkot kentem.
És íme ez lett a végeredmény:


Remélem tetszett Nektek ez az ünnepi ihletésű manikűr :)!



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest




You Might Also Like

13 megjegyzés

  1. Nagyon szuper lett! Nekem főleg a fehér, ezüst csillámos összeállítás tetszik! :)

    VálaszTörlés
  2. A pöttyös köröm nekem kicsit fura, de jó, hogy eszembe juttattad, hogy ma fessek valami mikulásos manit, szerintem csak piros körmeim lesznek a végén fehér homoklakkos véggel, minimál-mani :)
    A többi köröm tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem pont azért tetszik a pöttyös köröm, mert picit a hóesést juttatja eszembe, amit idén egyelőre még nélkülöznünk kell... :)

      Törlés
    2. Így már értem a koncepciót :)

      Törlés
  3. Tetszik!:) Nekem a karácsonyi hangulatot legjobban a pöttyös köröm adta vissza. :)

    VálaszTörlés
  4. Imádom a pöttyös körmöket, én is szívesen csinálok magamnak ilyet. :) Nálam karácsonyra van ilyen körmöm, amikor a sötétzöld alapra felviszek egy kis arany csillámot. Nálam ez a karácsonyi köröm :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú a sötétzöld szín az nagyon karácsonyi, de az én körmeimen annyira nem áll jól, vagy inkább a bőrszínemmel nem passzol, nem is tudom, de arannyal párosítva biztosan csodásan mutat :).

      Törlés
  5. Oh, hát nagyon egyben van ez a manikűr, méltó Mikulásváró! :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép, ünnepi lett a körmöd! :) A pöttyös körömről egyből a hóesés jutott eszembe, nagyon jó!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is abszolút, igazán eshetne már, vagy most nem, akkor karácsonykor :).

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe