Képek az életemből #30


Megint eltelt kb. egy hónap az előző ilyen bejegyzés óta, úgyhogy azt hiszem éppen itt az ideje egy újabbnak :). Mondhatnám azt, hogy nem telnek túl izgalmasan a napjaim, mióta itthon vagyok, de ez egyáltalán nem így van. Mindig van valami, amit tudok csinálni, vagy menni kell valahova, szóval nagyon is el tudom foglalni magam, meghát természetesen pihenek is, hiszen vigyáznom kell magamra és a babára. 
Ha kíváncsiak vagytok egy kis összefoglalóra az elmúlt időszak instás képeiből, akkor nézzétek meg a mai bejegyzést ;). Ja és ha van okostelefonotok és még nem követettek Instagramon, akkor mindenképpen tegyétek meg (@alexandratvsb néven találtok), ugyanis a közelgő karácsony alkalmából hamarosan ott is lesz nyereményjáték ;)!





#outfit
Az öltözködésem valamelyest azért átalakult az egyre növekvő pocakomnak köszönhetően, de azért szerintem nagyjából ugyanúgy öltözködöm, mint eddig is :). Persze így az egyre hidegebb időben az öltözködés is egyre nagyobb kihívás minden szempontból - legyen meleg, kényelmes és azért ki is nézzek valahogy, de az hiszem egyelőre megy még :). A képek amúgy így vannak időrendi sorrendben is, ahogyan látjátok őket.
#baby
És ha már a pocakról van szó, így kis kedvcsináló az újabb babaváró bejegyzésemhez, amit néhány nap múlva olvashattok majd. Úgyhogy most nem akarok túl részletesen írni a témáról, szerencsére egyre több minden megvan már, de még mindig elég sok mindent be kell szerezni, hogy minden időben meglegyen.
#haul
Persze nem csak a babának vásárolok, néha magamat is meglepem azért ezzel-azzal, illetve a cégek is folyamatosan ellátnak tesztelni valókkal. 
A gigaméretű, extra cuki muffinos bögre a Sparból van, a téli kiegészítők az F&F-ből, a Make Up Plaza Konjac szivacsról és Sleek palettáról ITT és ITT, a BeYu karácsonyi újdonságairól pedig ITT olvashattatok bejegyzést.
#bloggerlife
Ahogyan fentebb is írtam, nem egyáltalán nem unatkozom, már csak azért sem, mert az elmúlt hetekben is részt volt néhány remek rendezvény, ahova a blognak köszönhetően meghívást kaptam. Így többek között ellátogattam a Beauty Forum kiállításra, a Bellissima rendezvényére, valamint a Bomb Cosmetics bloggerreggelijére. És persze betértem a The Body Shopba is megszaglászni a karácsonyi újdonságokat ;).
#makeup
Néhány sminkkép a közelmúltból, egyúttal egy kis ízelítő az elmúlt hetek blogbejegyzéseiből és videóiból:
- Vámpírsmink: http://bit.ly/12hntBK
- Alkalmi/szalagavató smink: http://bit.ly/1rJCF1g
- Sleek többfunkciós sminkpaletta teszt: http://bit.ly/1FGHPkQ
- Találd meg a tökéletes nude rúzst: http://bit.ly/1A3GzqI
- Sminkelj a kiegészítőidhez: http://bit.ly/1y9DsQ9
- Pirosságok: http://bit.ly/1rJCP8X
#moments
A végére pedig néhány hangulatkép, tudjátok, csak úgy :).


Remélem tetszett Nektek ez a mostani válogatás :)!


Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest




You Might Also Like

14 megjegyzés

  1. Úgy látom sikerült beszerezni a a H&M-es baglyot... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, végül kettő is lesz, mert két jótündér is meglepett vele :)!

      Törlés
  2. Nagyon szép anyuka vagy :) Szerintem láthatóan kivirultál az utóbbi hetekben :) Kíváncsian várom a babaváró bejegyzéseidet is :)

    VálaszTörlés
  3. Olyan nagyon szép vagy ^^
    A fotók meg olyan színesek és vidámak, hogy csak kapkodtam a szemem, hogy melyiket csodáljam meg jobban :)

    VálaszTörlés
  4. gyönyörű kismama, gyönyörű nő vagy! a nina ricci parfümödre irigykedek, kívánságlistás nálam!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :)! Jajj az a parfüm nagyon fincsi!!

      Törlés
  5. Nagyon csinos vagy, élvezd ki ezt az időszakot (de tényleg:)

    VálaszTörlés
  6. Jaaaj az a Sparos Bögre nekem is szemet szúrt,végül mégis a mellette lévő kissebb rózsaszín jött velem haza! :)))

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe