Így "karácsonyoztam" én...




Nem véletlen az idézőjel a blogbejegyzés címében, ugyanis idén eléggé érdekesre sikeredett a karácsonyom, vagy inkább mondjuk úgy, hogy nem is igazán volt... A bejegyzés végén majd kiderül, hogy miért, de ha kíváncsiak vagytok rá, hogy én hogyan készülődtem az ünnepre és hogyan telt az a kis része, amit ténylegesen karácsonyozással töltöttem, akkor kattintsatok tovább.










Karácsonyi hangolódás a Bomb Cosmetics sajtóreggelijén:
konkrétan mindennek karácsony "illata" volt, imádtam :).
Én többek között ezekkel hoztam karácsonyi hangulatba a lakást:
Meg aztán ezekkel a csodás asztaldíszekkel, amikről büszkén jelenthetem ki, hogy én
magam készítettem őket az AVON által szervezett adventi workshopon. Soha nem
gondoltam volna, hogy én ilyet is tudok csinálni :).
Adventi naptár a férjemnek, mert a felnőtteknek is szeretik a meglepiket ;).
Karácsonyi hangulat a kedvenc Starbucks kávézómban :)
Szuper karácsonyi meglepetés a The Body Shoptól
Karácsonyi manikűr
1-2 karácsonyi outfit ;)
A barátnőim karácsonyi ajándékának idén egy kicsit kreatívabb csomagolást szerettem volna, 
mint egy doboz, vagy szatyor :). Ezt találtam ki:
Márványos kuglóf a barátnős karácsonyozásra, azt mondták fini lett:
A mi fácskánkat már majdnem egy héttel karácsony előtt felállítottam.
Mintha éreztem volna, hogy karácsonykor nem nagyon fogom nézegetni...
Szerintem olyan kis helyes lett :).
Ez pedig egy hangulatkép anyukámék fájáról, amit sokáig nem nézegethettem...
... ugyanis 24-én délután nagyon magasra felment a vérnyomásom, és nem akart lejjebb menni, úgyhogy szépen vidékről visszajöttünk Pestre a kórházba és bent is fogtak... Vagyis a karácsonyom még azelőtt befejeződött, hogy úgy igazán elkezdődhetett volna, mivel kórházban töltöttem, ami borzasztó érzés, tényleg senkinek nem kívánom... távol a szeretteimtől, amikor mindenki együtt ünnepel a családjával, tudjátok... De próbáltam azt szem előtt tartani és csak arra gondolni, hogy most a baba és az én egészségem az elsődleges, és a kórházban jó kezekben vagyok. Szóval itt most nem lesz kép se karácsonyi menüről, se ajándékokról, se hasonló dolgokról, mert nálam ez a karácsony most nem erről szólt... Ezt a posztot is a kórházban írom, csak abban reménykedem, hogy aznap, amikor kikerül a blogra, már hazamehetek.
Szurkoljatok!


Inkább meséljetek Ti, Nektek hogy telt a karácsony :)?



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest




You Might Also Like

33 megjegyzés

  1. Remélem, hogy sikerült rendbe jönni, és hogy most már otthonról nézegeted a képeket! Nálunk meghitten telt a karácsony, csupán kisebb fennakadást okozott, hogy a fél család lebetegedett, de szerencsére azért jól bírtuk a strapát :) És természetesen rengeteg aranyos kis ajándékot kaptunk és adtunk, no meg az esti filmnézés sem maradhatott el a fenyő és az illatos gyertyák körében :) Én szerencsés vagyok/voltam, hogy ilyen nyugisan telt (kivéve természetesen a fa befaragását a helyére :D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj de jó volt olvasni, hogy ilyen kellemesen telt Nálatok az ünnep :).

      Törlés
  2. Jaj, hát megkönnyeztem ezt a posztot. :(

    Igazából nekem sem volt fényes az idei karácsony, sőt már évről évre egyre lelankad a kedvem is hozzá. Ez nem tudom miért van így, de nem tudom már annyira szeretni és élvezni. Komolyan mondom, hogy jobban beleélem magam a készülődésekbe, mint magába az ünnepi napokba.
    Karácsonyi filmeket is pár nappal szenteste előtt nézek, karácsony napjain egyáltalán nem.
    Furcsa érzés ez.

    Nagyon szurkolok, hogy hazaengedjenek és minden rendben legyen!!

    Rengeteg ölelést küldök!

    ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥



    VálaszTörlés
  3. Jó egészséget kívánok és sose sajnáld az elmaradt pillanatokat! Akkor van Karácsony, amikor te akarod! Majd bepótoljátok, ha jobban leszel! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is erre gondoltam, hogy bepótoljuk, de nagyon úgy fest, hogy hosszabb ideig kell itt lennem mint azt gondoltam... :(

      Törlés
  4. Annyira tetszettek a képek, meg a beszámolód is, ahogy olvastam és nézegettem, szinte éreztem a csodás karácsonyi hangulatot (a fátok egyébként valami meseszép). Aztán ahogy a végére értem már értettem miért volt más ez a karácsony számodra, de szívből kívánom, hogy minél hamarabb rendbe jöjj/jöjjetek! Nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi baj és minél hamarabb hazajöhess a családodhoz! Kitartást :)

    VálaszTörlés
  5. A kis Lilivel megszenvedtél az elmúlt jó néhány hónapban :( Viszont ezek után biztos annyira kitartó és erős kiscsaj lesz belőle mint az anyukája :)
    Természetesen neked pedig mielőbbi javulást kívánok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát nem volt egyszerű számomra a babavárás időszaka, ez tény, de azt hittem a végére nyugi lesz, hát nem... ennek ellenére próbáltam és próbálok pozitív maradni, de azért nehéz. Csak abban reménykedem, hogy minden rendben lesz :).

      Törlés
  6. Jaj Te szegény. Ez eléggé kellemetlen! Azért remélem,hogy azóta jobban vagy/vagytok!
    Egyébként a képek nagyon hangulatosak (:

    VálaszTörlés
  7. Remélem azóta jobban vagy/vagytok és már nem a kórház "vendégszeretetét" élvezed. :) 9 évesen a húsvétot töltöttem kórházban egy baleset miatt, bár bent volt a tesóm is, de nem kívánom senkinek, semmilyen ünnepen. Brrr!
    Jól telt a kárcsony, kicsit fárasztó volt, az idén először volt 4 napos az ünneplés, mindig mentünk valahová. :) Sokat ettem, nem tagadtam meg magamtól semmit, lesz mit jóvá tenni januárban. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon jól tetted, örülök, hogy ilyen jól telt a karácsonyod :)!
      Sajnos én még mindig kórházban vagyok, úgy tűnik tovább kell maradnom, mint azt gondoltam...

      Törlés
  8. Remélem mihamarabb jobban lesztek, sajnálom, hogy így telt az ünnep, de biztos vagyok benne, hogy a baba majd minden elmaradt örömért kárpótol! :) A fehér kismama pólód nagyon édes! :)

    VálaszTörlés
  9. Szia Szandra!
    Már rég nézlek és követlek ás nagyon nagyon imádlak!
    Gyönyörű hangulatot varázsoltál az otthonodba.
    Remélem már jobban vagy és nincsen semmi baj! :)
    Boldog Új évet!

    VálaszTörlés
  10. Remélem már jobban vagy és minden a legnagyobb rendben. Csak arra gondolj hogy a jövő karácsony milyen gyönyörű lesz Nektek!

    VálaszTörlés
  11. Jajj Szandra, remélem minden rendben lesz! Szurkolok érte!
    Sajnos nekünk se úgy telt a karácsony, ahogy szerettük volna, nagypapám infarktussal intenzív osztályra került karácsony előtt pár nappal, így nem lehetett velünk Szenteste :( Szerencsére tegnap már kiengedték.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj Istenem, nagyon sajnálom, de örülök, hogy már kiengedték. Sajnos én még maradok... :(

      Törlés
  12. Remélem már minden rendben, most csak magadra gondolj, lesz még csodálatos karácsony (még nagyobb családban :)))!
    Én rendhagyó módon szintén család nélkül töltöttem, Péterváron, de jól éreztem magam :)

    VálaszTörlés
  13. Ó, már a Twitteren is olvasgattam, amiket kiírtál, baromi rosszul jött össze neked ez, sajnálom :( Viszont a képek nagyon hangulatosak, főleg a barátnőid ajándékcsomagolása, szuper ötlet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett :)! Hát úgy látszik, ami az egészséget illeti, nem vagyok egy szerencsés alkat... :/

      Törlés
  14. Jaj csajszi remélem minden renden és semmi komoly nincsen. Nagyon szép vagy, az a díszes pólót egyszerűen imádom. Hol lehet olyat venni? Remélem hamar kikerülsz és otthon pihengethetsz a hátralévő kettesben töltött heteidben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Végül múlt csütörtökön jöhettem haza a kórházból, de Lili kb. 2 hét múlva jöhet csak haza. A póló pedig innen van: http://www.mamagama.com.hk/

      Törlés
  15. iden en is sokat voltam korhazban, mig a kisfiamat vartam. Kitartas. Nem irigyellek mindent a cel erdekeben az a fontos, hogy jol legyetek. NOsztalgiabol olvasom a blogodat, mert nemreg meg terhes voltam. A fiam ma 4 honapos. Engem o juttatott korhazba a 24. heten, mert ki akart bujni. meg aztan is voltak galibak, de egeszseges.
    Szerencses akinek "egyszeru " a terhessege.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, én is irigyellem azokat, akiknek problémamentesen telik a babavárás, én nem voltam ilyen szerencsés, de ennek ellenére próbáltam kiélvezni minden percét.

      Törlés
  16. Jaj, nagyon sajnálom, ilyenkor duplán rossz kórházban lenni. Remélem, jó kezekben vagy, most a baba és te vagy a legfontosabb, muszáj bent maradni. Szorítok nektek, hogy minden rendben legyen.

    VálaszTörlés
  17. Szia Szandra! Mi már évek óta másképp ünnepelünk, mint a nagy átlag. 24.-én csak ketten a férjemmel, filmeket nézünk és fagyasztott pizzát eszünk. 25., 26 a szülőké és a testvéreké. Szerencsére anyukámékkal is meg lehetett beszélni, hogy kíméljük meg egy mást a kényszeredett a fa alá muszáj ajándékoktól és minden évben egy új társasjáték az ajándék. Amióta ezt sikerült elfogadtatnunk a húgommal, nagyon jól telnek ezek az esték! Drága Szandra! Tudom, hogy nem jó időzítés ez a kórházban, de pici Lili hamarosan kárpótolni fog mindenért! Csakis magatokkal törődj most! Puszi! Zita

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe