Hétkezdő inspirációs képek #95- Karácsonyi outfit, smink és köröm


Elérkeztünk a karácsonyi témájú inspirációs képek harmadik részéhez, és ezúttal minden a külcsínről szól majd, hiszen ahogyan közeledünk az ünnepek fele, talán Benneteket is egyre inkább foglalkoztat, hogy mit is vegyetek majd fel, mi legyen rajtatok, milyen sminket, vagy éppen manikűrt készítsetek az ünnepi vacsorára, rokonlátogatáshoz, céges karácsonyozásra, karácsonyi partyra és egyéb hasonló eseményekre.
Ma ehhez szeretnék néhány ötletet adni Nektek. Kellemes inspirálódást!





Outfit
Ha karácsony, akkor ami az öltözéket illeti, vannak standard dolgok: nagyon népszerűek ilyenkor a piros, bordó, zöld árnyalatok és természetesen a fekete is, ezen kívül a fémes, fényes árnyalatok. Azt, hogy mit veszünk fel, nagyban behatárolja, hogy egyáltalán milyen eseményről van szó, illetve, hogy egyébként milyen az öltözködési stílusunk. Hiszen aki amúgy a hétköznapokon nem nagyon hord nőies ruhákat, az valószínűleg karácsonykor sem fog ilyesmit felvenni, bár vannak, akik pont az ilyen alkalmakra tartogatják az ilyen különleges darabokat.
Egy biztos, hogy egy csillogó, flitteres darabbal biztosan nem nyúlunk mellé karácsonykor. Persze nem kell túlzásba vinni: elég egy flitteres leggings, vagy szoknya, esetleg blézer, vagy aki nem akar ennyire feltűnni, az válaszon csak egy flitteres táskát a szettjéhez.
 
Bár én nem vagyok az a nagyon "ruhás" lány, pláne most, hogy babát várok, de azért szeretnék néhány csodás szoknyás, illetve ruhás szettet mutatni. Ezek tökéletesek egy elegánsabb karácsonyi céges partyra, vagy vacsorára.
 
De jöjjön azért néhány lazább, kényelmesebb szett is, hiszen nem csak koktélruhában lehet karácsonyozni, hanem egy egyszerű nadrágban és blúzban, vagy egy szép kötött pulcsiban is. A lényeg, hogy az ember jól érezze magát :).
És ha már a kényelmesebb szetteket említettem, akkor természetesen nem maradhatnak ki a karácsonyi mintás holmik sem: legyen az leggings, pulcsi, vagy éppen kardigán, kuckózáshoz, ajándékbontogatáshoz, filmezéshez, vagy éppen a nagy evészet utáni punnyadáshoz tökéletesen megfelelnek és ezeknek van ám csak igazán karácsonyi hangulata.
Ja és a pihe-puha zoknikat sem szabad kifelejtenem:

Smink
Ezen a téren sem fogok semmi újat mondani azt hiszen: ilyenkor elő lehet kapni a csillogó, fényes, fémes szemfestékeket, illetve ugyanúgy a bordó és zöld színeket sminkben is bátran lehet alkalmazni. Aki nem idegenkedik a vörös rúzstól, az ilyenkor igazán kimaxolhatja :), mert ha valamikor, akkor ennek karácsonykor van igazán "szezonja". De persze nem kötelező, egy csillogó szájfénnyel sem lehet mellélőni.

Köröm
Sajnos nekem ez a leggyengébb pontom, talán éppen ezért szeretem ezért annyira nézegeti a csodásabbnál csodásabb karácsonyi manikűröket. Ami a színeket illeti, itt is csak ismételni tudnám magam, de annak, hogy mit alkotunk velünk, gyakorlatilag csak a képzeletünk és a kézügyességünk szab határt, igazán ünnepi hangulatba hozhatjuk a körmeinket is.


Remélem sikerült ezúttal is jó ötleteket adnom Nektek :)!
Melyik a kedvencetek?



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest



You Might Also Like

12 megjegyzés

  1. Hűűűű, mennyi szép kép! A zöld ruha irtó jó meg az alatta lévő piros és a masnis kék!!
    Ha olyan szép lennék, mint a piros sálas lány, nem is nagyon kellene sminkelnem, de az ő sminkje csodaszép! Piros rúzst biztos használni fogok csillogó szemfestékkel.
    A hópelyhes manik nagyon tetszenek, majd a PP Bridgetre fogok nyomdázni.
    Egyébként nem sminkelős-kiöltözős a rokonság, úgyhogy kicsit ki is lógok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amúgy nálunk sem igazán ilyen nagyon kiöltözős a család, nekem meg mikor mennyire van kedvem, hiszen azért ilyenkor nagy evészet van, és egy feszülős ruhában nehéz nagyokat enni :D.

      Törlés
  2. Hát csodás itt minden!
    Mégis maradok a fehéres-szürkés-feketés, némi ezüst csillogásnál.

    OUTFITK közül a kedvencem → 7. 31.
    ZOKNIK közül → az utolsó előtti
    SMINKEK közül → 1.
    KÖRMÖK közül → 3.

    VálaszTörlés
  3. Hát ez a bejegyzés valami eszméletlen jó volt! Rég volt ilyen, hogy ennyire nehéz lenne választani. De azért lássuk a medvét! :)
    Fú, elsőre én sem vagyok az a nagyon ruhás lány, de mostanság egyre inkább elvarázsolnak... Úgyhogy ha azok közül a képek közül mindenképp választanom kell, akkor a tüllösek, a kockás pólós és a piros ruha+bőrkabát nálam a nyerő (de akkor már marhára megszűrtem a népes listámat :D). Téli minta: tejóságos szent habakukk! Egyszerűen imádom ezeket a leggingseket és harisnyákat, egy leggingsem már van, de úgy érzem, az ilyen cuki mintásokból sosem elég! :)
    Egyébként az utolsó két zoknit szívesen elfogadnám :) A körmökből akármennyire is szeretnék, nem tudok választani, nagyon szépek! :) Az a sötét rúzs pedig csak pont az i-re :D Úgyhogy nálam ez a válogatás most nagyon betalált! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy ennyire "betalált" ez a bejegyzés, amúgy én se nagyon tudnék választani, nagy a bőség zavara :).

      Törlés
  4. Hű, nagyon tetszett ez a bejegyzés! A flitteres holmik nagyon tetszenek, de magamon kevés dolgot tudok elképzelni - egyébként láttam nemrég a H&M-ben egy nagyon király flitteres nadrágot, hozzám nem illik, de van egy barátnőm, akin simán el tudom képzelni. =) Karácsonyi pulcsit nagyon szeretnék még mindig, pont a hétvégén voltam a Primarkban, ahol volt egy csomó jópofa, de egyszerűen nem láttam magam előtt, hogy viselem őket - vagy épp ellenkezőleg, egy pomponos-giccses pulcsiban felelni József Attila korai költészetéből, hááát... =D Valami szolidabb, hópelyhes-rénszarvasos lenne az igazi, azt hiszem. Idén karácsonyra még nem tudom, mit vegyek fel, de a sminkem szokásos arany-tusvonal-piros rúzs irányú lesz, a körmöm pedig ugyancsak piros-arany. =)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hű jól hangzik ez a smink és köröm :). A karácsonyi pulcsi nekem idén kimaradt, mondjuk volt helyette egy karácsonyfadíszes póló, de jövőre tuti veszek valami jópofát :).

      Törlés
  5. Az összes kép csodás! Kell egy flitteres leggings *-*

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe