Decemberi Pixibox - videó


Mondhatnám jobb később, mint soha :). Szerintem több blogon is láthattátok már a decemberi Pixibox tartalmát, de már csak azért is érdemes megnézni az én videómat is, mert hogy ezúttal is három féle doboz volt különböző összeállítással, vagyis nem minden dobozban ugyanazok a termékek voltak.
Úgyhogy ha kíváncsiak vagytok rá, hogy az enyémben mi lapult, akkor nézzétek meg IDE, vagy a lenti videóra kattintva.





You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Szia Szandra!
    Ugyanilyen összeállítást kaptam, néztem másikakat, és szerintem nagyon jól jártunk ezzel :) Ha nem ezt kaptam volna, irigykednék! Én a tusfürdőt ajándékozom el, a maszk nekem szuper hidratálós verzió, ami mindig jól jön. A kézkrém és szérum zseniális, amúgy is szerettem volna épp ilyeneket, az ajakbalzsam függőségemnek és az argán olaj iránti kíváncsiságomnak köszönhetően pedig tökéletes a kis coconutoil termék is :) A kézkrém nekem hamar beszívódott különben, azzal nem volt problémám. Anyukám viszont lecsapott az egész boxra, és elkobozta karácsonyi ajándéknak, így sajnos még várnom kell a használatukra...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is szuper lett ez az összeállítás. Közben kiderül, hogy az én maszkom is hidratáló, úgyhogy mindenképpen ki fogom próbálni :).
      Nekem a kézkrém nem volt az igazi, de örülök, hogy Neked bejön, meg hogy tetszett ez a doboz :).

      Törlés
  2. Nekem nagyon tetszik a hajlakk, teljesítette, amit elvártam tőle, úgyhogy ha nem horroráron van, lehet, hogy beszerzem majd nagy méretben is :-) Emellett a CC krém is bevált, valamint voltam olyan szerencsés, hogy a Nuxe szárazolaj is a dobozomban volt, és az is hamar kedvenccé vált :-) Az Ahava kézkrém még Szépségboxomból van meg nekem, és szeretem, de nem elég tápláló télre. Viszont az illata nagyon bejön, igazi tisztaságillat :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Láttam, hogy néhány szerencsésnek jutott a NUXE olajból, mondjuk azt annyira nem sajnálom, hogy nem kaptam, mert abból van nekem. A CC krém meg hát igen, akinek nem érzékeny a bőre az ilyen nagyon erős illatokra, annak tuti jó lehet :). Az AHAVA kézkrém, amúgy valóban nem egy téli darab, rá kellett jönnöm, ahogy kenegettem.

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe