A tökéletes kis karácsonyi paletta


Ritkán vásárolok a H&M-ben sminkeket, nem tudatosan kerülöm őket, egyszerűen csak valahogy így jött ki, pedig tudom, hogy ki lehet fogni jó kis dolgokat nagyon kedvező áron. Azonban a múltkor a pénztárnál megakadt a szemem ezen a kis négyes palettán és 790 Ft-ért egyszerűen nem tudtam otthagyni. És milyen jól tettem :). Ha kíváncsiak vagytok rá, miért lett kedvencem ez a kis négyes, akkor kattintsatok tovább.






Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én még mindig nem unom az ilyen nude/természetes színösszeállítású palettákat. És ez az a paletta azért tetszett meg igazán, mert úgy gondoltam, hogy a szép fényes árnyalatok tökéletes lesznek az ünnepi időszakra. Az a helyzet, hogy 790 Ft-ért nem vártam nagy csodát, de kellemesen csalódtam.

Az árnyalatok szuperül használhatók önmagukban, de természetesen úgy az igazi, ha egy komplett sminket készítünk velük. 
A Nude (bal felső) egy fényes kiemelőszín, ami tökéletes a szemöldökcsontra, és a belső szemzugba. A Champagne (jobb felső), ahogyan a neve is jelzi egy csodás, fényes pezsgőszín, amit szintén lehet használni szemöldökcsonton és belső szemzugban, de szerintem tökéletes a szemhéjon is. 
A Soft gold (bal alsó) egy fényes, barackos beütésű aranyszín, amit nagyon szépen mutat a szemhéjon, de akár sötétebb színek szélét is elsatírozhatjuk vele. 
Végül a Bronze (jobb alsó) pedig egy fényes, bronzos árnyalat, amivel remekül lehet mélyíteni a külső V-ben és a mélyítővonalon, de drámaibb sminkek esetén akár az egész szemhéjon is használható.
A festékek állaga nagyon bársonyos, picit porzanak, de egyáltalán nem olyan vészes, mint amire én számítottam egy ilyen olcsó palettánál. Ráadásul egészen jól pigmentáltak, a Bronze egyenesen gyönyörűséges.
Nem igazán tudok rosszat mondani erre a kis négyesre, többször készítettem már sminket vele, szemhéjalappal szép és tartós sminket készíthetünk vele. Ráadásul még a csomagolása is rendben van, mert nagyon jól záródik a paletta.
Nem mellesleg last minute ajándéknak is tökéletes, akár másnak, akár magunknak is ;).

És íme egy egyszerű smink a palettával:


Ti szoktatok sminket vásárolni a H&M-ben?



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest




You Might Also Like

20 megjegyzés

  1. Tyű, a bal alsóból nem néztem volna ki, hogy ilyen gyönyörűségesen mutat felkenve, a palettában szemlélve egy épphogy látszódó, barackos bőrszínnek gondolnám, szóval pozitív csalódás :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  2. Az élet apró örömei! :D
    Az alsó két szín (a barackos és a bronzos) kifejezetten szépnek és jól pigmentáltnak tűnik. Ha csak őket lehetne használni, szerintem már akkor is megérte volna az árát.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon cuki kis paletta, tényleg jónak tűnik :)

    VálaszTörlés
  4. Én még sosem vettem sminkterméket a H&M-ben, pedig tényleg akadnak jó dolgok. A bronze szín gyönyörű, és a rúzs színe is! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én se nagyon, pedig nagyon jó kis "kincseket" lehet találni :).

      Törlés
  5. Jaj, de gyönyörű! :)
    A ruhamárkák szépségápolási termékeitől sosem szoktam nagy csodát várni, de ő ígéretes! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amúgy a H&M kapható sminkekről egyre több helyen olvasok jókat, csak hát nem mindegyik boltban lehet kapni őket, szóval nem feltétlenül könnyű elcsípni őket... :/

      Törlés
  6. Nagyon szép :) Bár még H&M-ben nem vettem sminkterméket, de ezek után tuti fogok :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdemes megnézegetni őket, csak általában annyi a bibi, hogy nem lehet őket kipróbálni... :/

      Törlés
  7. De jó, asszem megvan barátnőm karácsonyi ajándéka :)

    Amúgy nekem az egyik kedvenc szemecsetem és 5ös nude palettám (matt sötétbarnával, ami tökéletes szemöldökszín nekem) is h&m-es, volt pirosítóm is onnan, a lakkjaikban viszont csalódtam, de a flitteres-glitteresek még mindig csábítanak :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na örülök, hogy Te is találtál jókat a márkánál :).

      Törlés
  8. Melyik H&M? ..mert kell!! :) (Alleeban és Corvinban nem láttam)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is van már kedvencem tőlük, az 5ös nude paletta ( a matt sötétbarnája a tökéletes szemöldökszín számomra is :) )

      Törlés
    2. dettó, kár hogy azt a barnát nem lehet mono-ban kapni, mert az enyémből már majdnem elfogyott, a többi meg majdnemhogy érintetlen hozzá képest :D

      Törlés
    3. Én ezt speciell a MOM-ban vettem, pedig ott amúgy nem nagyon vannak sminkek. Viszont a Vörösmarty tériben elég nagy a kínálat kozmetikumokból.

      Törlés
  9. Sosem vásároltam ott még semmilyen sminkterméket, mivel barátnőm egyszer vett ott körömlakkot, ami nagy csalódás volt, így ezekhez sem fűztem sok reményt, de ezekről a szemre való termékekről egyre több jót hallok, szóval lehet, hogy ideje lenne megpróbálkoznom vele :) Ennyi pénzért megéri, még akkor is, ha csak egy-két szín használható :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen a körömlakkok, amikkel én próbálkoztam, azok sem voltak az igaziak, de ezzel teljesen elégedett vagyok, meg volt már jó kis rúzsom, szájfényem is tőlük, szóval vannak ott azért jó dolgok, és tényleg nem drágák :).

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe