Újdonságok a Flormartól - teszt



Mindig elhatározom, hogy gyakrabban kellene nézelődnöm a Flormar pultoknál, hiszen eddig bármit próbáltam tőlük, mindennel elégedett voltam. Ezzel a vibráló színekben pompázó tesztcsomaggal sincsen ez másképpen, amiben a Flormar új, Color Madness kollekciójából volt három termék, plusz egy Flormar Beauty Toys körömlakk. Ha kíváncsiak vagytok rá rájuk részletesen is, akkor kattintsatok tovább.




Flormar Color Madness Fusion Baked szemhéjpúder - FB04 Earthtones
Talán nem voltam elég bátor, és ha már ilyen színes kollekcióról van szó, akkor választhattam volna valamilyen élénkebb színű szemfestéket, de én olyat szerettem volna, amit akár napi szinten is tudok használni és ez az árnyalat szerintem pontosan olyan. 
Mint a "baked" (égetett) szemhéjpúderek általában, természetesen ez is használható szárazon és nedvesen is, de én még csak az előbbi módon próbáltam.  Ezt egy szép fényes, csillogó bőrszínű árnyalatnak mondanám, szépen pigmentált és csodásan csillog. Szinte egyáltalán nem porzik, de azért vigyázni kell vele, mert felvitelkor a pici csillámokból juthat a szem alá is. Nedvesen valószínűleg még intenzívebb, már-már metálos fénye lehet. Akció közben a blogbejegyzés végén található képeken láthatjátok.
A Nailland honlapján ITT jelenleg öt árnyalatban kapható 2940 Ft-ért.

Flormar Color Madness Twist Up rúzsceruza - 14 Pink Dream
Erről a rúzsceruzáról már azelőtt is sok jót hallottam, hogy hozzám eljutott volna, így aztán nagy várakozásokkal teli próbáltam ki.
Ez a duci rúzsceruza szerencsére tekerős, így nem kell hegyezgetni, bár ezekkel a termékekkel nekem mindig az a bajom, hogy amikor még megveszem, még hegyesek, így könnyű használni őket, de ahogy kopik a hegye, úgy lesz egyre nehezebb precízen használni.
A Pink Dream egy nagyon szép, vibráló pink árnyalat, mondjuk úgy, hogy félmatt finissel. Merthogy van némi fénye, de nem az a vizes csillogás.
Szépen elterül az ajkakon, nagyon jól pigmentált és meglepően kellemes viselet, egyáltalán nem szárít. Arról nem is beszélve, hogy egészen tartós, evéssel, ivással, fokozatos kopással nekem kb. 5 órát kibírt, ami szerintem egészen jó teljesítmény.
Kapható ITT 12 árnyalatban 2490 Ft-ért.

Flormar Color Madness Crazy Looks szempillaspirál - Sax Blue
A nyár nagy slágere a színes szempillaspirál, úgyhogy aki még nem unja, annak itt egy csodás, sötétkék spirál, de akik kevésbé szeretnének feltűnősködni a pillájukkal, azok természetesen megtalálják a szokásos feketét is.
Ez a spirál hagyományos keféjével szépen szétválasztja és dúsítja a pillákat, panthenol tartalmának köszönhetően pedig védi és erősíti pilláinkat, ami szerintem elég jól hangzik.
Amikor kinyitottam a tubust és megláttam ezt a "kékséget", picit meg is ijedtem, hogy ennyire nagyon élénk színe van, de a pillákon azért ennyire nem durva kék, a lenti képeken az alsó pillákon láthatjátok.
Nem pereg és nem maszatolódik, úgyhogy szerintem teljesen rendben van, bár olyan nagyon drámai hatást nem értem el vele, de azért nem rossz spirál.
Kapható két árnyalatban (fekete és kék) 2940 Ft-ért.
 Íme itt láthatjátok ezt a három terméket "élesben" is:

Flormar Beauty Toys körömlakk - BT01 Cookie Monster
Ha még nem próbáltatok Flormar lakkokat, akkor tudom ajánlani első nekifutásra a Beauty Toys kollekció tíz csodás árnyalatát. Nem gondoltam volna, hogy ez a lakk ennyire magával fog ragadni, de egyszerűen imádom minden szempontból.
Az egy dolog, hogy a színe csodaszép, még a férjemnek is nagyon tetszett, pedig ő nem mindig van oda az ilyen feltűnő színű lakkokért. Azt el kell hogy mondjam, hogy a valóságban picit azért szürkésebb, "koszosabb" árnyalat, mint itt a képeken, de ettől nekem csak még inkább tetszik.
Már egy rétegben is egészen szépen fed, de két réteg bőven elég belőle, nem csíkozódik szép egyenletes fedése van. Annyira szép fénye van, hogy a férjem azt kérdezgette, hogy ez zselés lakk-e, de Ti is láthatjátok, hogy mennyire szépséges. És a hab a tortán, hogy majdnem egy hetet gond nélkül kibírt a körmeim és utána is csak apró pattogások jelentek meg, de semmi dráma.
Mindösszesen 640 Ft-ért szerintem verhetetlen, úgyhogy biztos, hogy venni fogok belőle egy-két színt, összesen tíz árnyalatban kapható ITT.

A Flormar termékeket megtaláljátok Budapesten a Westendben, az Árkádban, az Aréna Plázában, valamint a Mammut 2-ben a Flormar standoknál, illetve a Nailland weboldalán ITT. Érdemes követni a facebook oldalukat is, mivel mindig szoktak lenni remek akcióik, amikor kedvezményes áron juthattok hozzá a termékekhez.


Ti használtok Flormar termékeket?


Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest



You Might Also Like

9 megjegyzés

  1. Jó kis cuccok :) Nekem csak lakkjaim vannak, azoknak szuper a minőségük.

    VálaszTörlés
  2. Még sosem próbáltam flormar terméket, bár többször is felfigyeltem már rájuk, valahogy sosem rendeltem. A rúzsceruza nagyon tetszik! :)

    http://beautyfromregi.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  3. a rúzs ceruza és a körömlakk valami eszméletlenül jóó*-* :)) x
    Bianka

    VálaszTörlés
  4. A rúzsceruza gyönyörű, én is szeretnék majd egyet, mert több helyen olvastam már róla, hogy mennyire tartós, ezért kíváncsivá tett :D A körömlakk színe is nagyon tetszik, és szerencsére az ára is elég baráti.

    VálaszTörlés
  5. Huh mindegyik darab nagyon-nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  6. Ez a lakk gyönyörű. *_* Még nincs Flormar lakkom, de nagyon jókat olvasok róluk. :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon tetszik ez a színes szempillaspirál és a körömlakk is :)

    Van nálunk valami számodra:
    http://testverkodex.blogspot.hu/2014/08/vigyazz-kesz-posztolj-uzenet-kedvenc.html

    VálaszTörlés
  8. a többi cucc is szép, de a lakk tetszik a legjobban! szépen kented fel és jól is áll! :)

    VálaszTörlés
  9. Olyan szép ez a lakk!! Annyira kár, hogy Debrecenben nem lehet kapni, és mindig irigykedve csodálom :) Neked meg különösen jól is áll :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe