Termékek, amik nem váltak be (2014. július) - videó

Talán észrevettétek, hogy ezen a héten nem voltam túl aktív a blogon, de elég húzós napjaim vannak. Viszont a szokásos szombati videó nem maradhat el :). Szerintem ha megnézitek ezt a képet itt mellettem, akkor egyértelmű, hogy ez talán nem lesz a legpozitívabb videó, hiszen olyan termékeket fogok mutatni Nektek, amik valamiért nem igazán váltak be nekem. Valahogy mindig kicsit olyan fura érzés ilyen "negatív" videót csinálni, de szeretném ha tudnátok, hogy nekem is vannak olyan termékek, amiket nem sikerült megkedvelnem. Ha kíváncsiak vagytok rá, mik azok, akkor nézzétek meg a videót a Youtube csatornámon a lenti videóra, vagy IDE kattintva.



You Might Also Like

5 megjegyzés

  1. Gondoltam én, hogy valami furcsa ebben a Clinique BB krémben... Ez nálam abban nyilvánult meg, hogy tetszik :) Alapjáraton nem vagyok túl nagy barátságban a BB krémekkel (konkrétan még egy sem vált be), gyaníthatóan pont azért, mert nem fednek rendesen. Amúgy valóban mondanám inkább alapozónak, mint BB-nek, pont ezért jön be, de hát kinek a pap, kinek a paplan :)

    VálaszTörlés
  2. Ezek a videók a legjobbak, de tényleg. Valamiért mániákusan utánanézek szinte minden terméknek, amit megveszek, úgyhogy szeretem tudni, mivel kell óvatosan bánni :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nagyon szeretem az ilyen videókat másoknál, de persze nem vonok le mindig messze menő következtetéseket, de mondjuk ha az illetőnek hasonló bőr/hajtípusa van, akkor azért az már jelent valamit :).

      Törlés
  3. heló :) most találtam ide először szóval nézelődök mint a maci csoportos ovis a cukorkaboltban :D
    eszméletlen az a harciasság a hangodban meg a tekintetedben amivel a becsődölt cuccokat dicséred :D

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe