Marie Claire poszt: Tudd meg, mire valók a primerek


Többször többen érdeklődtetek már tőlem a primerekkel kapcsolatban, hogy pontosan mire is valók, melyiket ajánlom, úgyhogy nagyon örülök, hogy a mai marieclaire.hu bejegyzésben sikerült sort kerítenem erre a témára. Mindamellett, hogy elmondom mi is a funkciójuk ezeknek a sminkalapoknak, bemutatom négy primert is Nektek. Remélem tetszeni fog és hasznosnak találjátok, a cikket IDE kattintva olvashatjátok el.

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Még egyiket sem próbáltam, valahogy túlzásnak tartom ennyi mindent rákenni a fejemre, de ami magában is használható, na az tetszik. Persze ez csak optikai hatás, de kit érdekel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, azért az a kis optikai tuning is számít. Egyszer pont ott voltak a barátnőim, amikor a Garniert felkentem az arcomra, és kérdezték, hogy mit kentem rá, mert az a krém valamit csinált az arcommal :D, szóval tényleg van optikai hatása :)!

      Törlés
    2. Hol lehet ezeket beszerezni?

      Törlés
    3. A Rimmelt sajnos nem tudom, hogy mikor lehet majd kapni nálunk, de a Garniert azt Müllerben tudod megvenni, a The Body Shopot The Body Shop üzletben vagy a weboldalukon, a NYX-et pedig Müllerben, vagy alveolashop.com és makeuplaza.com :).

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe