Marie Claire poszt: Táskabarát kozmetikumok


Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én nem szeretek túl sok kozmetikumot hordani magammal a táskámban, de van néhány olyan dolog, ami nélkül nem szívesen indulok el, viszont nem akarom ormótlan flakonokkal foglalni a helyet. A mai posztban néhány olyan terméket mutatok Nektek, amelyek a dolgos hétköznapokon hasznos tartozékai lehetnek táskánknak és nemcsak kompakt méretük miatt.
A cikket elolvashatjátok IDE kattintva.

You Might Also Like

10 megjegyzés

  1. Jó cikk. Nálam csak nedves törlőkendő van meg púder, esetleg rúzsceruza. Nem viszem túlzásba :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem nem is kell, nem kell egy egész sminkes táskát magunkkal cipelni :)!

      Törlés
  2. Szia Szandra! Ne haragudj, hogy ide írom, mert nem ide tartozik, de a Rimmel játéknak volt már eredményhirdetése? Vagy csak én maradtam le róla? Köszi a választ!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Volt már, ott a Rimmeles bejegyzés alatt írtam a nyertesnek, és már el is postáztam a nyereményét.

      Törlés
  3. Hozzád hasonlóan én sem szeretek sok dolgot cipelni, így is épp elég minden van a táskámban. Többnyire valamilyen ajakbalzsam van nálam, de egyre kíváncsibbá tesznek ezek a mattitó lapocskák. Lehet kipróbálom, hiszen mégis csak egyszerűbb ezt bedobni a táskába. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nagyon szeretem, úgyhogy púdert már csak akkor viszek magammal, ha esetleg munka után mennem kell valahova. Bár az a helyzet, hogy még keresem a tökéletes mattító lapokat, de szeretem ezt az essence-t is :).

      Törlés
  4. Egyetértek mindennel. :)
    Nálam a nedves törlőkendőt kiváltja a kézfertőtlenítős folyadék. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van, hogy én bedobok még nedves törlőkendőt, pl. ha orvoshoz, vagy valamilyen vizsgálatra megyek, de alapvetően nálam is a kézfertőtlenítő a nyerő :).

      Törlés
  5. Regen mindig uton voltam es megszamlalhatatlan dolgot cipeltem magammal. Mara egy kis neszeszer minden amit magamnal tartok es csak a legfontosabbakat tartom benne. Amit soha nem hagynek otthon a kezfertotlenito:-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valahogy én is így vagyok, mint Te, régen tele volt a táskám minden ilyennel, aztán rájöttem, hogy tök fölöslegesen hordom őket magammal, és kicsit ésszerűsítettem a tartalmát :).

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe