Az eredeti francia csók - Guerlain KissKiss rúzs teszt


Viszonylag ritkán találkozhattok itt a blogon high/end luxus termékekkel, hiszen szeretem az elérhető árú, de jó minőségű sminkeket, de lehetőségem adódott egy olyan csodás Guerlain rúzst tesztelni, amit mindenképpen szeretnék megmutatni Nektek. Az idén 20 éves, újraértelmezett és újraöltöztetett KissKiss rúzsnak nem csak a csomagolása magával ragadó. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy még mi, akkor olvassatok tovább.




1994-ben a rúzs bevezetésekor a KissKiss rúzs csomagolása a szobrászat világából inspirálódott határtalanul elegáns, görbe vonalaival, 2014-ben pedig sikkes kis fekete ruhába bújt. Elképesztően elegáns, ahogy a kezébe veszi az ember, máris magával ragadja a luxus érzése, hihetetlenül elegáns az arany és fekete találkozása.
A következő ámulat akkor jött, amikor leveszem a rúzs kupakját és előbukkant ez a hihetetlenül élénk, pink árnyalat. A 361-es Excessive Rose egyszerre fiatalos és vagány, ugyanakkor kifinomult és klasszikus is, hihetetlenül magával ragadó szín. A termék egyébként 25 árnyalatban kapható, melyek között mindenki megtalálhatja hozzá leginkább passzoló színt.
Amikor olvastam a sajtóanyagban, hogy a mangóvaj található benne, amely hidratál és selymes érzést kölcsönöz, nagyon megörültem, mivel ilyen élénk szín láttán elsőre picit megijedtem, hogy talán ez majd a hidratáltság rovására megy és szárítani fogja az ajkakat. Ezen kívül mirhaolajat is tartalmaz, ami pedig kiegyenesíti az ajkak felszínét, kvázi feltölti a kis ráncokat, így sokkal egyenletesebb és szebb lesz a végeredmény.
Valóban nagyon kellemes érzés az ajkakon, hihetetlenül krémes, már-már zselés textúrája van, így nagyon könnyen siklik az ajkakon, ugyanakkor nagyon szépen pigmentált, így csodás színt és fényt is ad. Tényleg egyáltalán nem szárít, sőt meg merem kockáztatni, hogy akár picit szárazabb ajkakra is rá lehet kenni, mert valóban ápoló összetevőinek köszönhetően valóban hidratál. És az talán a képen is látszódni fog, hogy valóban feltöltötte az apró kis ráncokat az ajkaimon, így nagyon szép egyenletes lett a szín.
Tartósságát tekintve már kevésbé kiemelkedő, apró trükkökkel azért lehet ezen is segíteni, de azt gondolom, hogy ennek a rúzsnak nem is ez a fő erénye.

Szerencsésnek mondhatom magam, hogy tesztelhettem ezt a rúzst, mert valóban tiszta luxus és kényeztetés mind a csomagolását, mind magát a terméket tekintve, úgyhogy ha van rá lehetőségetek, akkor próbáljátok ki.


Ti próbáltatok/használtok Guerlain terméke(ke)t?


Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest


You Might Also Like

20 megjegyzés

  1. Fantasztikus színe van, bár azt hiszem én soha nem fogok ilyen márkához hozzájutni :P Sebaj, innen a távolból csodálom másokon ezeket a szépségeket :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg csodaszép, bár valóban borsos ára van, de érdemes akár csak a drogériákban is megcsodálni őket :)!

      Törlés
  2. Gyönyörű rúzs. <3 Nagyon jól is áll neked, viseld sokszor. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép színe van, és jól áll neked. :) Alkalomadtán nem árt, ha kipróbálsz és mutatsz nekünk pár luxusterméket is, legalább kapunk egy kis viszonyítási alapot a közép árkategóriás termékekkel szemben. :)

    VálaszTörlés
  4. Szia! Tényleg szép! Megkérdezhetem, hogy hol és kb mennyiért lehet ezt a rúzst megvenni. Nem nagyon láttam még sehol ezt a márkát. Bár bevallom én is inkább a közép vagy olcsóbb árkategóriákban keresgélek. A legmárkásabb rúzsom egy ardecco darab.
    Szép napot
    Erika

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Douglasben biztosan lehet kapni Guerlain termékeket, ennek a rúzsnak az ajánlott fogyasztói ára 11.600 Ft, szóval ez már luxuskategóriás rúzs.

      Törlés
  5. Gyönyörű színe van, annyira ragyogó *-* Jól áll neked ez a szín, sajnálom, hogy olyan drága, mert én is szívesen kipróbálnám.

    VálaszTörlés
  6. Csodásan mutat ez a szín rajtad. :) Igazán szerencsés vagy, hogy tesztelhetted. :)

    VálaszTörlés
  7. Szia! Megkérdezhetem, hogy Magyarországon hol és mennyiért kapható a rúzs? Illetve, ha ez tetszett, akkor ajánlom Neked a Chanelt is, nekem Rouge Allure, Le Rouge Satiné 84-es, Flamboyante nevű vörös rúzsom van, és imádom! Kicsit krémes, de viszonylag matt, csak kicsit fénylik, nagyon kellemes viselet, nem kenődik, és egymagában felkenve is elég tartós! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Douglasben biztosan lehet kapni Guerlain termékeket, ennek a rúzsnak az ajánlott fogyasztói ára 11.600 Ft :). Ez mondjuk inkább krémes, és kevésbé matt, de valóban nagyon kellemes viselet, de olyan extratartósnak azért nem mondanám.

      Törlés
  8. Szia! Megkérdezhetem, hogy hol és mennyiért lehet beszerezni ezt Magyarországon? Ha ez tetszik,akkor ajánlom Neked még a luxusrúzsok közül a Chanelt, nekem Rouge Allure, Le Rouge Satiné, 84-es, Flamboyante nevű vörös rúzsom van és imádom! Kicsit krémes, de nem kenődik, csak egy kicsi szaténfénye van, nagyon kellemes viselet és egymagában viselve is elég tartós! :)

    VálaszTörlés
  9. Megvenni nem fogom, de tényleg jó darab lehet, tetszik a színe :)

    VálaszTörlés
  10. Csodás színe van és remekül áll!

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe