Marie Claire poszt: Hat tuti kozmetikum fesztiválokra


Idén nekem sajnos kimaradnak a fesztiválok, de korábbi években azért voltam egy-kettőn. Gondolom közületek viszont vannak jópáran, akik idén is ellátogatnak ezekre a rendezvényekre. Ez a pár nap általában nem a kencékről és a sminkelésről szól, mégis van néhány olyan dolog, ami nélkül nem érdemes elindulni. Ma megmutatom Nektek, hogy szerintem mik ezek. ITT elolvashatjátok, hogy melyiket miért ajánlom.

You Might Also Like

14 megjegyzés

  1. Köszönöm Szandra a posztot!
    Első fesztiválom lesz, s hasonló dolgokra gondoltam, de így sokkal jobban átlátom !:)

    VálaszTörlés
  2. Miért törölted le az outfites bejegyzést? :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom, de néhányan képtelen voltak kulturáltan megfogalmazni a véleményüket, meg személyeskedtek. Én kommenteket nem akarok törölni, így jobbnak láttam eltávolítani az egész bejegyzést :(.

      Törlés
  3. Mert gáz volt neki, és azt hiszi, hogy ha becsapja önmagát és az olvasóit, akkor azzal jót csinál. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hogy milyen jól informált itt valaki :)! Azért szedtem le, mert egyesek nem tudtak normálisan megfogalmazni negatív kritikát. Meg személyeskedő kommenteket írtak, hadd ne kelljen ezt elviselnem a saját blogomon.

      Törlés
  4. Arról meg ne is beszéljünk, hogy átdátumozgatja a bejegyzéseket és kimoderálja a neki nem tetsző kommenteket, hogy sokan csak azokat lássuk, amik kedvesek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon tévedsz, egyetlen kommentet se töröltem, a körmös alatt is ott van minden egyes hozzászólás, én semmit nem töröltem. Ezt a posztot meg azért tettem át mára, mert így tegnapra kettő volt, és azt nem akartam. De jó, hogy mindent ilyen jól tudsz...

      Törlés
  5. Hagyd az okoskákra... tudod ők mindent jobban tudnak .. (irónai)
    Nem értem, hogy miért kell beszólogatnia másoknak.. :S Ez egy szörnyű tulajdonsága az emberi fajnak... Kritikát szépen is meg lehet fogalmazni... és mivel kritika, építő jellegűnek kéne lennie, nem ilyen "na én megmondom most a tutit" valaminek....

    Te blogod, nem kell neked eltűrnöd, az ilyen megjegyzéseket meg nyugodtan töröld csak le... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ennek, amit írt semmi értelme, meg majd ő megmondja a tutit pökhendi stílusban. Ráadásul tényleg soha nem töröltem kommenteket, de mindegy is, túl vagyok már ezen.
      Ha valami nem tetszik neki, meg lehet írni kulturáltan, de ebben tényleg semmi építő nincsen...

      Törlés
  6. Szerintem csak parázott hogy ha nem tökéletes a blog meg lehúzzák az outfitet akkor nem csurran cseppen annyi ingyen cucc. Vegyétek már észre milyen nevetséges indok ez! Ha szemétkedik pár ember kitörlöm a kommentárokat vagy moderálom. De ő az egész bejegyzést törölte mert nem bírta hogy volt aki normálisan mondta el neki hogy gáz az a szerkó. Ezzel pedig nem tudott mit kezdeni. Inkább semmi se legyen minthogy lehúzzák. Bár gondolom ez sem fog megjelenni, de legalább neked Szandra elmondtam a véleményem. Van aki átlát ilyen dolgokon nem lehet mindenkit megvezetni. Timi voltam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna, sajnállak szívből, hogy ilyeneken járatod az agyad.

      Törlés
  7. Nagyon jó kis kozmetikumokat szedtél össze a fesztiválozóknak, tapasztalatból mondom, hogy ezek tényleg kellenek! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe